spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Θα ήταν advantage μεγάλο πάντως για όσους πάνε για τίποτα world first, για μεγάλα guilds κλπ (έχουμε τέτοια πράγματα και στο wildstar έτσι; φαντάζομαι ναι) οπότε λογικό είναι που δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμο από lvl1.
wintaxt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 "εμείς" εννοώ το τεράστιο πλήθος που απαρτίζεται από εμένα και τον wintaxt για τον server τώρα προσωπικά για αρχή προτιμώ να αποφύγω τον nexus, μπας και γλιτώσουμε καμμιά ώρα queue. que θα εχουμε γιατι παίζουμε ΕΜΕΙΣ ζαχαχαχαχ ειμαστε και μεγάλες φίρμες ναουμ... 1
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καποιος ειχε παρει το game απο το e.shop. Σε ποσες μερες ερχεται ο κωδικος στο email?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ερώτηση: υπήρχε ένα θέμα με το subscription που ζήταγε αριθμό κάρτας ή paypal όταν έβαζες το κλειδί του preorder (όπως σε όλα τα mmo). εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα Οο. μάλλον το αλλάξανε;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Άνοιξε. Wintaxt o Treespeaker λέει FR τελικά. PVP Hazak βλέπω english, πάμε εκεί
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Exiles ναι. Βγήκα τώρα έχω δουλειά, μάλλον το βράδυ πάλι. Latency bug δυστυχώς, δείχνει 1ms σε όλους. Γενικά δείχνει πιο responsive πάντως.
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 οκ μπηκα και εγω,για πειτε ονοματα Crazytrain εδω.
aekoupoli Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 παιδια στο launcher μου δειχνει server down κατω δεξια. εσεις παιζεται?κανω login κ μετα μου λεει connection error
aekoupoli Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 στις ρυθμισεις εκει ειμαι.λεω να το ξανακατεβασω γιατι ειχα κατεβασει απο αλλου το layncher.τωρα που εβαλα to beta key μου εβγαλε download game
wintaxt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παιδια ειμαστε στον server PVP Hazak account name μου:Eldopouf ([email protected]) καντε με inv στο Friend list σας να σας κανω inv στο Circle και έπειτα στο Guild!
vfragos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 στις ρυθμισεις εκει ειμαι.λεω να το ξανακατεβασω γιατι ειχα κατεβασει απο αλλου το layncher.τωρα που εβαλα to beta key μου εβγαλε download game Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, άλλαξα σε EU server αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα