aekoupoli Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 δεν μου εχει κατι γιατι βρηκα αυτο From May 8th to May 18th, you will be able to visit our Open Beta page to request a key, and then hop into WildStar to experience content up to level 30.If you have already participated in any other WildStar beta event, including beta weekends and stress tests, you don’t need a new key εγω θα μπω πρωτη φορα οποτε παιρνω κλειδακι αυριο.βεβαια το game το εχω κατεβασει ηδη.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ασε μαθαινω γαλλικα!ονειρο μου ηταν.. spirit ξεκιναμε εδω ---> Pergo → Treespeaker (English PvP) Πάλι leveling ε, δεν το γλιτώνουμε....grrrrrrr Exiles παίζουμε εμείς.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Όταν λες ''εσείς'' ; Server την μεγαλύτερη απήχηση την έχει ο Nexus πάντως.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 "εμείς" εννοώ το τεράστιο πλήθος που απαρτίζεται από εμένα και τον wintaxt για τον server τώρα προσωπικά για αρχή προτιμώ να αποφύγω τον nexus, μπας και γλιτώσουμε καμμιά ώρα queue. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πόσο βαριέμαι το leveling..Εγώ με τον prospector8 θα μπούμε Nexus μάλλον.
Pimis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Οριστε ενα link για το χρονο που απομενει εως την open beta, το launch κλπ http://watchwildstar.com/countdowns 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ερώτηση, έχω αγοράσει την standard έκδοση και σκέφτομαι την αναβάθμιση σε deluxe, αξίζει λέτε ή μπα ;
Pimis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εγω πηρα την Deluxe. Για μενα αξιζει τα 10 ευρω που εδωσα παραπανω, αλλα τι να πω. Ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Το mount που δίνει η Deluxe θα το έχεις από το πρώτο level ?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Χαζομάρες μου φαίνονται πάντα τα extras των deluxe σε όλα τα παιχνίδια ΜΜΟ. Έτσι κι εδώ. Για τα δικά μου κριτήρια δεν αξίζει, για πόσο θα έχεις το ίδιο title, το ίδιο mount ή το rocket house;. Το δέχομαι αν σε κάποιον αρέσουν όλα αυτά βέβαια, ή θέλει να στηρίξει την εταιρία. Εμένα δε μου κάνουν κούκου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλά οι τίτλοι και τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες..Αλλά δεν με χαλάει να έχω mount από το πρώτο level γιατί δεν την παλεύω με το περπάτημα..
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Συμφωνώ, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο να ισχύει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Άμα δεν ισχύει δεν μπαίνω στο κόπο, αν ισχύει θα κάνω upgrade.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αν βρεις καμμιά επίσημη πληροφορία ρίχτην και εδώ, έτσι από περιέργεια. Όσο έψαξα, απλά είναι skin και είναι διαθέσιμο κανονικά στα levels που είναι και τα απλά hoverboards. Δεν έχω επίσημη πηγή όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα