Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θεμα ειχε οντως δημιουργηθει χτες. Ενημερωσαν τον κοσμο περι αυτου τοσο στα official forums οσο και ingame και το εφτιαξαν. Απο το fix και μετα προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα. Αν καποιος εχει ακομα τοτε μαλλον ειναι γκαντεμης :)

Δημοσ.

Ντάξει beta είναι ακόμα το game, μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις.

Άλλα games έχουν κάνει release σε χειρότερο στάδιο από ότι είναι το wildstar τώρα.

Και φένεται πως δεν έχουν στο μυαλό τους, να κάνουν αρπαχτή του πρώτου sub, και ύστερα f2p και ιστορίες.

Μedic παίζω btw και τον πάω για healer.

Είμαι lvl 12 και ετοιμάζομαι για το πρώτο μου dungeon, οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου από το gameplay είναι άριστες.

Άμα μείνουν οι ίδιες και μετά το dungeon, έχει πέσει pre order  :-D

ps. Άμα είναι κανένας από Τήνο, pls να γίνει κανά τάμα το συντομότερο μπας και δούμε επιτέλους game που να αξίζει το χρόνο μας !

Μέχρι στιγμής ξαναλέω Φτου Φτου  :-D  :-D

Δημοσ.

φτύνε φτύνε χαχαχ

για αρπαχτή δεν πρέπει να πηγαίνουνε όντως.. ας ελπίσουμε η δυσκολία να κρατήσει και τα δωδεκάχρονα μακριά, και όλα καλά ( όταν αλλάξω και cpu απ'ότι φαίνεται θα είναι καλύτερα :P  )

Δημοσ.

Ντάξει beta είναι ακόμα το game, μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις.

Άλλα games έχουν κάνει release σε χειρότερο στάδιο από ότι είναι το wildstar τώρα.

Και φένεται πως δεν έχουν στο μυαλό τους, να κάνουν αρπαχτή του πρώτου sub, και ύστερα f2p και ιστορίες.

Μedic παίζω btw και τον πάω για healer.

Είμαι lvl 12 και ετοιμάζομαι για το πρώτο μου dungeon, οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου από το gameplay είναι άριστες.

Άμα μείνουν οι ίδιες και μετά το dungeon, έχει πέσει pre order  :-D

ps. Άμα είναι κανένας από Τήνο, pls να γίνει κανά τάμα το συντομότερο μπας και δούμε επιτέλους game που να αξίζει το χρόνο μας !

Μέχρι στιγμής ξαναλέω Φτου Φτου  :-D  :-D

Συμφωνω απολυτα και θα πω κατι που για μενα ειναι σημαντικο και δειχνει ποσο σιγουροι νιωθουν για το προϊον τους. Μονο που σου δινει την επιλογη με το launch να παιξεις 7 days trial κι αν σ αρεσει το αγοραζεις λεει πολλα. Για σκεψου αλλα παιχνιδια με τοσα προβληματα που ειχαν, οχι στην beta αλλα στο launch, να ειχαν trial. Ουτε τα μισα που πουλησαν δεν θα ειχαν πουλησει αν ειχε δει ο κοσμος σε τι κατασταση ειναι το παιχνιδι.

Ενα δευτερο που με κανει αισιοδοξο, ειναι πως το παιχνιδι δεν βασιζεται σε καποιο μεγαλο IP για να πουλησει, αλλα αποκλειστικα και μονο στην ποιοτητα του. Αυτο για εμας μονο καλο μπορει να ειναι, διοτι ξερουν και οι ιδιοι στην Carbine οτι απ τη στιγμη που δεν θα του δωσουν την υποστηριξη που πρεπει, ο κοσμος επειδη δεν υπαρχουν fans οπως σε αλλα γνωστα IP's, εαν δεν ειναι καλο θα το παρατησει ευκολα. Γι αυτο δεν ειναι τυχαιο το οτι οπως δηλωσε προχθες ο υπευθυνος της Carbine, εχει βγει ηδη το content για τους επομενους 16 μηνες (το οποιο δεν θα ειναι quests κλπ αλλα dungeons, new zones, bg's, arenas κλπ) και το οποιο θα μπαινει περιπου στις 28 καθε μηνα. Στοχος τους ειναι λεει να τα καταφερουν να εχουν content καθε 2 εβδομαδες καποια στιγμη, αλλα και καθε μηνα να ειναι δεν νομιζω να χαλαει κανενα μας :)

Δημοσ.

Πάντως λίγο μπέρδεμα την βλέπω την κατάσταση με τα path κλπ..Ίσως επειδή δεν έχω ασχοληθεί αρκετά, αλλά γενικά έχει άπειρα πράγματα να κάνεις και αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του.

• Like 1
Δημοσ.

Επισκέφτηκα πριν λίγο το πρώτο σημείο που μου έπεσε το σαγόνι στο παιχνίδι. click για μεγέθυνση

ddVgZ4i.jpg

και καλά fps, κολλήματα μηδέν. με τα περισσότερα στο high. κάτι τέτοια βλέπω και αναπτερώνονται οι ελπίδες μου ότι θα είναι smooth τα fps στο launch

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν έχεις πάρει skills ?

Btw, πήγα λίγο πάλι στην περιοχή Ellevar, τα frames εξακολουθούν να είναι χαμηλά.Εκεί είναι που θέλω να δω διαφορά εγώ, όταν έχει πολλούς NPCs και κόσμο.

Δημοσ.

Επισκέφτηκα πριν λίγο το πρώτο σημείο που μου έπεσε το σαγόνι στο παιχνίδι. click για μεγέθυνση

ddVgZ4i.jpg

και καλά fps, κολλήματα μηδέν. με τα περισσότερα στο high. κάτι τέτοια βλέπω και αναπτερώνονται οι ελπίδες μου ότι θα είναι smooth τα fps στο launch

Οταν τελειωσουν το optimization κι ελπιζω να το κανουν οπως πρεπει, το παιχνιδι θα ειναι πραγματικα οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε. Εννοω απο πληθος επιλογων και ποιοτητας. Μπορει σε καποιον να μην αρεσει το παιχνιδι για διαφορους λογους κατι το οποιο το σεβομαι απολυτα, ομως παιχνιδι που να βγαινει τοσο ετοιμο και με τοσες επιλογες απ την αρχη, δεν εχω ξαναδει και εχω παιξει τα περισσοτερα εδω και περιπου 15 χρονια.

Δημοσ.

Γιατί δεν έχεις πάρει skills ?

Btw, πήγα λίγο πάλι στην περιοχή Ellevar, τα frames εξακολουθούν να είναι χαμηλά.Εκεί είναι που θέλω να δω διαφορά εγώ, όταν έχει πολλούς NPCs και κόσμο.

βαριόμανε να τα δω τα skills, στο 10lvl μαζεμένα.

Και whitevale που υποτίθεται ότι φτιάξανε, στο Themorck hold κάπως έτσι λέγεται πέφτω κάτω από 10 fps. Σε αυτά θέλω να δω διαφορά. Ας μην έχω 50άρια, ας έχω 30.

Κάπου διάβασα ότι και στα 20άρια raids γίνεται ψιλοχαμός και για να raidάρουν κατεβάζουν τα γραφικά στο low όλοι. δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια.

Ένα άλλο ωραίο που είδα: στον κώδικα του παιχνιδιού υπάρχει αυτό /eval GameLib.Cheat_MakeMeLevel50()

δοκιμάστε να δείτε τι κάνει

Δημοσ.

Πήγε και η κοπέλα μου σε dungeon των 20 level(Stormtalon's lair) και όλα καλά μέχρι ένα σημείο που ήταν bugged ένα mob και κάθε φορά που το έφτανες με λίγο hp έκανε evade και ξαναγέμιζε, λολ.

Δημοσ.

Πήγε και η κοπέλα μου σε dungeon των 20 level(Stormtalon's lair) και όλα καλά μέχρι ένα σημείο που ήταν bugged ένα mob και κάθε φορά που το έφτανες με λίγο hp έκανε evade και ξαναγέμιζε, λολ.

Ελπιζω να εδωσε το feedback που επρεπε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...