vampirion Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 εχουμε καποια νεα πληροφορια οσον αφορα ελληνοφωνα guilds?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ΩΩΩΩΩΠ!!!! Αυτο αν ισχυει ειναι πολυ ενδιαφερον! Για λεγε, για λεγε! Edit. Οκ το ειδα κι εγω. 8,5 ευρω κανει το 15μερο. Δεν ειναι το μισο απ τα 13 ευρω που κανει ο μηνας αλλα δεν σε χαλαει σαν επιλογη αν θελεις να παιξεις λιγοτερο απο μηνα. ναι είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά βολεύει νομίζω, πολλές φορές δεν βάζουμε κάρτα γιατί "θα πάει χαμένη", ενώ έτσι γίνεται πιο καλό κουμάντο.
kom Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 λογικά αύριο ανοίγουν και τους EU servers,υπάρχει επιλογή στα options του launcher
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 όχι, στην open beta θα έχει EU servers. Αύριο είναι το τελευταίο σκ πριν την open beta. Μόνο ΝΑ και αύριο.
kom Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 με βάση τον παρακάτω πίνακα το open beta που βρίσκεται ; έχουν ανακοινώσει καινούργιες ημερομηνίες ;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 δεν υπάρχει κάτι επίσημο..λέγεται για 9 Μάη. Θα είναι μόνο σαββατοκύριακα πάλι απ'όσα έχω καταφέρει να μάθω.
Pimis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ΩΩΩΩΩΠ!!!! Αυτο αν ισχυει ειναι πολυ ενδιαφερον! Για λεγε, για λεγε! Edit. Οκ το ειδα κι εγω. 8,5 ευρω κανει το 15μερο. Δεν ειναι το μισο απ τα 13 ευρω που κανει ο μηνας αλλα δεν σε χαλαει σαν επιλογη αν θελεις να παιξεις λιγοτερο απο μηνα. ναι είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά βολεύει νομίζω, πολλές φορές δεν βάζουμε κάρτα γιατί "θα πάει χαμένη", ενώ έτσι γίνεται πιο καλό κουμάντο. Στο ιντερνετ το βρηκα απο 7 ευρω το 15μερο. Σουπερ 1
vampirion Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ωρα εναρξης αυριο? κλασσικα 5 το απογευμα ή εχει αλλαξει κατι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μας φάγαν οι BETA..Βγάλτε το παιχνίδι να καούμε επιτέλους ***Edit: Νέο patch, αλλαγές στο launcher βλέπω και πρόσθεσαν την επιλογή για EU.Ωραία πράγματα, όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερο γίνεται. Αλλαγές στα video settings, το FXAA βλέπω ότι πάει μέχρι Ultra Low και όχι Off και δεν μ' αρέσει, ελπίζω να προστεθεί επιλογή Off.
vampirion Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μας φάγαν οι BETA..Βγάλτε το παιχνίδι να καούμε επιτέλους ***Edit: Νέο patch, αλλαγές στο launcher βλέπω και πρόσθεσαν την επιλογή για EU.Ωραία πράγματα, όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερο γίνεται. Αλλαγές στα video settings, το FXAA βλέπω ότι πάει μέχρι Ultra Low και όχι Off και δεν μ' αρέσει, ελπίζω να προστεθεί επιλογή Off. λες θα γονατιζει κ θερια αυτη η επιλογη?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Όχι ρε τι να γονατίσει..Cheap AA solution είναι που χρησιμοποιούν οι κονσόλες κυρίως γιατί δεν έχουν αρκετή δύναμη για MSAA(Proper AA).Το FXAA προσωπικά το θέλω Off γιατί θολώνει την εικόνα και με εκνευρίζει.
Pimis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ενα νεο βιντεο με την περιοχη Farside https://www.youtube.com/watch?v=BITJNTCDBFo#t=164 Όχι ρε τι να γονατίσει..Cheap AA solution είναι που χρησιμοποιούν οι κονσόλες κυρίως γιατί δεν έχουν αρκετή δύναμη για MSAA(Proper AA).Το FXAA προσωπικά το θέλω Off γιατί θολώνει την εικόνα και με εκνευρίζει. Dev answer πριν απο λιγο: Setting FXAA to Ultra low creates the following entries in the User config file: fxaa.enable=falsefxaa.preset=0 It sounds like this does disable FXAA. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα