MeSiaSs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Φτιάχνεις ένα account στην Ncsoft και απο το προφίλ σου μπορείς να κάνεις αίτηση.
GiannisWalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 κανεις λογαριασμο stn nc και μετα αιτηση για το κλειδι μπαινοντας στο σιτε του παιχνιδιου
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως πρέπει να 'ναι πολύ random το σε ποιον δίνουν κλειδί έτσι ;
StormGr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως πρέπει να 'ναι πολύ random το σε ποιον δίνουν κλειδί έτσι ; Ναι εχω κανει 2 account εδω και ποσο καιρο, πανω απο 8 μηνες και δεν μου χει ερθει κλειδι σε κανενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Link για να κατεβάσετε το client : http://wildstarbeta.patcher.ncsoft.com/Wildstar.exe
dungeon master Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 γενικά δεν δείχνει να παίζουν και πολλά κλειδιά, ακόμη και γνωστοί streamers άργησαν να πάρουν, πόσο εμείς οι κοινοί θνητοί, εκτός αν στέλνουν random. Να δούμε και για την open beta όπως την λένε, γιατί φοβάμαι ότι μονο οπεν δεν θα είναι, απλά θα σηκώσουν το nda από τους ηδη μπετάδες..
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Είναι καθαρά θέμα τύχης το αν θα πάρεις κλειδί.4 e-mail έχω κάνει sign up, για να δούμε..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μου ήρθε beta key για stress test. Τσεκάρετε τα mail σας....
GabrielConnor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μου ήρθε beta key για stress test. Τσεκάρετε τα mail σας.... Το τσεκάραμε, πάλι τα τέτοια μας πήραμε! Ρε παιδιά, ένα beta key / friend key και από δώ!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Νόμιζα πως θα είχαν στείλει αρκετά (ίδια φάση με ESO) λόγω stress test.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ποτέ δεν στέλνουν αρκετά αυτοί..Εσύ Νικόλα το πήρες αμέσως το κλειδί ή πέρασαν κάμποσες Δευτέρες ;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κάνει την αίτηση πολύ καιρό πριν οπότε μάλλον παίζει ρόλο το πότε την έκανες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω, είναι τελείως random το giveaway, αφού ο άλλος εδώ λέει ότι έκανε την αίτηση 8 μήνες πριν και κλειδί ακόμα δεν έχει πάρει.. Πάντως Νικόλα άμα περισέψει κάνα friend key εδώ είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα