Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Λοιπόν..Βρήκα bug..Το παιχνίδι έχει memory leak αν το αφήσεις να τρέχει στο backround και ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο.Από εκεί που τρώει ~2GB ram φτάνει μετά από κάνα 5λεπτο να τρώει 4GB +.Μόλις μπεις στο παιχνίδι και ξανακάνεις alt+tab πέφτει αμέσως στα ~2GB.
Pimis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Υγεια να χουμε κι απο bugs οσα θες οσο ειναι beta. Tο θεμα ειναι να εχει ενα οσο καλυτερο launch κι απο optimization και απο bugs. Ο χρονος θα δειξει Απο fps πως τα πατε σε σχεση με προηγουμενες beta? Εγω εχω ξανα μια μικρη αυξηση, αλλα περιμενω ακομα καλυτερα πραγματα.
tehAllantin Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αν θέλει κανείς, έχω ένα account για τη beta, δυστυχώς το λαπτοπάκι μου δεν το σηκώνει το game
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Υγεια να χουμε κι απο bugs οσα θες οσο ειναι beta. Tο θεμα ειναι να εχει ενα οσο καλυτερο launch κι απο optimization και απο bugs. Ο χρονος θα δειξει Απο fps πως τα πατε σε σχεση με προηγουμενες beta? Εγω εχω ξανα μια μικρη αυξηση, αλλα περιμενω ακομα καλυτερα πραγματα. Έχει ναι αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στα επίπεδα που πρέπει ακόμα.
Pimis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Έχει ναι αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στα επίπεδα που πρέπει ακόμα. Ναι συμφωνω γι αυτο λεω οτι περιμενω ακομα καλυτερα πραγματα.
Typhonios Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Προσπάθησα ειλικρινά να μου αρέσει...αλλά τελικά δεν είναι του γούστου μου, ειδικά τα cartoon graphs...τα έχω σιχαθεί. Καλή συνέχεια στους ακόλουθους του Wildstar!
Pimis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Προσπάθησα ειλικρινά να μου αρέσει...αλλά τελικά δεν είναι του γούστου μου, ειδικά τα cartoon graphs...τα έχω σιχαθεί. Καλή συνέχεια στους ακόλουθους του Wildstar! Δεν πειραζει φιλε μου, καθενας με τα γουστα του. Ετσι ειναι αυτα. Μπορεις να συνεχισεις να παιζεις το ESO, δεν τρεχει τιποτα Τα ιδια ακριβως παντως επαθα κι εγω με το ESO. Σαν πιστος των ES games προσπαθησα πολυ να μου αρεσει αλλα δυστυχως ηταν μια fail προσπαθεια την οποια βρηκα εως προσβλητικη για εναν λατρη του oblivion και morrowind αλλα και γενικα των mmo's, αφου ειναι αγνωστη λεξη το group play (κι οχι μονο) σ αυτο το game. Δυστυχως... Οπως ομως ειπα και παραπανω ετσι ειναι αυτα, γουστα 2
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αν και σε εσάς φαίνεται κάτι περίεργο με την κάμερα, σαν να μην έχεις καλό οπτικό πεδίο (FoV), να ένα fix με console. http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/23yxwe/heres_how_to_fix_this_games_terrible_default_fov/ μπορεί να φαίνεται μικρή διαφορά στην εικόνα, αλλά βοηθάει πάρα πολύ. 2
ellinas12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 εδώ μια γεύση από housing από εμενα πείτε μου την γνώμη σας 1
vampirion Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ρε σεις ασχετο επαιξα κ στα 2 factions μεχρι 10-12 λεβελ , νομιζω πως οι περιοχες των exiles ειναι πιο προσεγμενες κ ομορφες, θελω να πω υπαρχει μια ποικοιλια τριγυρω που δεν εχουν οι dominion Περιοχες....
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 πολύ χαμηλά fps τις 2-3 τελευταίες ώρες, ακόμα και κατεβάζοντας σε low-medium.. και whitevale, και σε 1 adventure που μπήκα. αν και στο adventure ήταν πολύ καλύτερα, και πάλι χειρότερα από το προηγούμενο σκ. whyyyyyyyy
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Του μαμήσαν τα πρέκια..Memory leaks, fps drops..Αυτά δεν τα 'χα συναντήσει προσωπικά σε προηγούμενα weekends.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Έφτιαξα έναν Warrior να δω τι και πως..Πολύ ωραίο class, επίσης το latency δεν τον επηρεάζουν τόσο, στον esper κάνει τρελό μπαμ το delay όταν καστάρεις. Όσον αφορά το memory leak, μπορείς να το τσεκάρεις με δύο τρόπους : 1.Κάνε alt+tab, ασχολήσου με οτιδήποτε άλλο και άσε το παιχνίδι να τρέχει στο backround, κάποια στιγμή θα σου φάει όλη τη Ram και θα κρασάρει. 2.Άνοιξε το launcher, άσε να βάλει ότι patch υπάρχει και βάλτο να κάνει repair, παρατήρησε πως σου τρώει την Ram σιγά σιγά(Φτάνει να τρώει το 98%). Ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα όσο παίζεις.
Pimis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παιδια μολις ειδα στα φορουμ μια ενδιαφερουσα επιλογη, ειδικα για το PvP. Εκτος λοιπον απ τις επιλογες των option menus για το customize των telegraphs, spells κλπ κλπ, οποιος θελει να μειωσει επιπλεον τα visual effects που εμφανιζονται στην οθονη, μπορει να γραψει στο chat: /eval Apollo.SetConsoleVariable("spell.visualSuppression", 0.5)
zer_raiden Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 υπαρχει περιπτωση να μπορω να βρω κλειδακι να παιξω οσο προλαβαινω εστω? ηξερα οτι θα λειπω το σ/κ κ δεν μπηκα στη διαδικασια αλλα τελικα γυρισα τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα