kom Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ξέρεις κάποιο mmo που άφησαν χαρακτήρες από beta σε release ; τα πάντα θα γίνουν wipe
GeorgeGK Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 δεν χτυπιέμαι εσύ χτυπιέσαι απ'ότι φαίνεται,τα torrents τα είχες κλείσει όταν έπαιζές ; το κλειδάκι που λέγαμε EU QGKW-RH95-J5CJ-T3NK-C6N2 Ευχαριστώ για το key! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Πάρτε και ένα κλειδί από εμένα για EU server : NNAT-22FW-97Q8-VWSE-5QEL 1
GiannisWalker Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Πάρτε και ένα κλειδί από εμένα για EU server : NNAT-22FW-97Q8-VWSE-5QEL για σκ ? 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ωραία τα 'πε! Ποιο dungeon είναι αυτό που δείχνει; σλουρπ για μελλοντική χρήση, μιας και δεν το ήξερα, κλειδιά θα βρείτε και εδώ http://www.reddit.com/r/sharewildstar/
RoS23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Επειδη εγω δεν προκειται να παιξω παρτε και το δικο μου. RGTN-3KY8-KJZL-BA2K-6AHH
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ρε παίδες μου έστειλαν serial αλλα όταν παω να το βάλω μου βγάζει "You can't use the supplied serial code. The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have." Τι παίζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αυτό που είχα βάλει ήταν US και το καινούργιο είναι EU. Eu όμως θέλω να βάλω... Πρέπει να φτιάξω άλλο account?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 πότε το είχες βάλει; εγώ το προηγούμενο σκ έβαλα ότι να'ναι, τώρα μου πήρε μόνο eu. στο us μου έβγαζε το μήνυμα που είδες. δες εδώ, τα λένε, για το αν χρειαστεί άλλο account και τι παίζει γενικά. Clarification on EU / US keys. Hey guys, Let me clear this up. There are two regions currently NA and EU. All beta testing is done on the NA realms because splitting realm by region would split our player base, and that not good for a beta. There are two types of keys, NA and EU because when we go into Open beta and beyond there will be two regions and the accounts you create NOW have to be assigned to one of those regions. Its very important that you use the correct beta code otherwise you will have trouble later. Infact, we have an awesome post about it on our player forums: https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/35660-euna-keys-accounts-clearing-up-confusion source http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/23t2gj/new_to_wildstar_check_here_first_on_beta_keys/
GnG Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Και εδω αλλο ενα: NK9L-JLUU-TVT5-W547-4AWG Το πήρα εγώ. Ευχαριστώ
sharpshooter Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ξέρεις κάποιο mmo που άφησαν χαρακτήρες από beta σε release ; τα πάντα θα γίνουν wipe d n d neverwinter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα