Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι νοημα εχει να συζηταμε απο τωρα για τα ms? Οταν ερθει η ωρα θα δουμε τι ms θα εχουμε στον EU server και ποσα πρεπει να εχεις minimum για να εισαι οκ :)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άλλο λέω εγώ. Λέω ότι αποκλείεται να είχα delay ενός second στην μπέτα που τελείωσε χθες το πρωί.

1 second= 1000ms, εγώ είχα 250ms.

Το ότι είναι πολλά συμφωνώ. Αλλά παίζουμε σε αμερικάνικους servers. Και λέω, ακόμα και έτσι, έπαιξα κανονικά και έβγαλα dungeon και adventures.

EU θα είμαστε στα νούμερα που λες, που είναι και τα φυσιολογικά.

υγ: μου θύμισες εποχές forthnet 2008 με 450ms στο wow.

Δημοσ.

τα 185ms εώς 205ms μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά τα skills σε open world & dungeons/adventure ήταν άμεσα και δεν σου άφηναν δείγμα delay

σίγουρα δεν θα δούμε τέτοια νούμερα σε EU servers οπότε μην αγχώνεστε

Δημοσ.

δεν έχω λόγο να υποστηρίξω κάτι το οποίο δεν ίσχυει,αν είχα θέμα με delay θα το έλεγα 

σε λίγο θα δώσω EU κλειδάκι - stay tuned

Δημοσ.

δεν χτυπιέμαι εσύ χτυπιέσαι απ'ότι φαίνεται,τα torrents τα είχες κλείσει όταν έπαιζές ;  :confused:

το κλειδάκι που λέγαμε

EU QGKW-RH95-J5CJ-T3NK-C6N2

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γίνεται να μην έχεις delay με 200+ ms, πως να το κάνουμε τώρα..Εδώ με 100 και πάλι καταλαβαίνεις καθυστέρηση..Κάτω από 80 για να πεις ότι είναι ακαριαία η απόκριση.

Δημοσ.

οκ, delay υπήρχε εφόσον το πάμε με νούμερα. πάντως σε σύγκριση με άλλα mmos για κάποιο λόγο δεν γινόταν τόσο αισθητό. στο wow πχ 200ms το καταλάβαινα αμέσως, εδώ δεν με απασχόλησε.

το κουράσαμε χωρίς λόγο, αναμένουμε και τους eu servers :)

Δημοσ.

μη παίζεις με τις λέξεις ή αν το κάνεις κάντο σωστά,

και μια φιλική συμβουλή,σταμάτα να είσαι υπερόπτης,δεν είναι και ότι καλύτερο,βγάζεις άσχημη εικόνα προς τα έξω όσο δίκαιο και να έχεις

μαθήματα για delay δεν θέλω τα έχω φάει στη "μάπα" πριν 17 χρόνια περίπου οπότε ξέρω να ξεχωρίζω πότε το "δείγμα delay" γίνεται αισθητό και πότε όχι έστω και με 200ms

από εμένα λήξαν γιατί δεν θα βγεί πουθενά

καλό απόγευμα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...