Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστος. Κατι επιπλεον. Max lvl 25 αυτη τη φορα :)

επιτέλους να φορέσω κάτι μπλεδάκια 21lvl

σήμερα πρίν κλείσουν φαρμάραμε vengeful elementals στην περιοχή Galeras τέρμα αριστερά στο High Henge και πήρα claws για τον stalker με φοβερά stats

όσοι έχετε χρόνο κάντε το είναι σχετικά εύκολο drop και πετάει για stalker/warrior/engi weapons 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βλέπω κυκλοφορούν και US και EU beta κλειδιά. Εμείς τι βάζουμε; Αυτό το σκ δεν θα έχει eu servers. Επίσης, μπορούμε να δούμε κάπως τι λογαριασμό έχουμε; Φαντάζομαι μας πετάει αμέσως σε eu.

επίσης θα προσπαθήσουν να κάνουν copy τους χαρακτήρες μας στους eu servers για την open beta είπε η carbine στο reddit. :D

Δημοσ.

βλέπω κυκλοφορούν και US και EU beta κλειδιά. Εμείς τι βάζουμε; Αυτό το σκ δεν θα έχει eu servers. Επίσης, μπορούμε να δούμε κάπως τι λογαριασμό έχουμε; Φαντάζομαι μας πετάει αμέσως σε eu.

επίσης θα προσπαθήσουν να κάνουν copy τους χαρακτήρες μας στους eu servers για την open beta είπε η carbine στο reddit. :D

Στην προ προηγούμενο σκ είχα βρει κλειδί που λέγανε ότι είναι για EU αλλά τελικά δούλευε στο NA!

Δημοσ.

Μου αρκει και μονο που θα εχουμε EU server, ο οποιος θα ειναι στην ευρωπη οχι "SOON" αλλα απ την open beta :)

Δημοσ.

thanks. δεν δουλεύει το συγκεκριμένο

θα στείλουν σε όσους είχαν κάνει apply για beta λέει. το δικό μου το είχα δώσει εδώ, δεν νομίζω να μου έρθει άλλο. Κλειδί θα βρεθεί, απλά σκεφτόμουν μην παίζει κανένα θέμα με τις eu/us versions. δεν πρέπει να παίζει ρόλο μάλλον

edit: https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/35618-dont-see-eu-region-on-launcher/

edit2: μου δώσαν ένα στο reddit, US. Δεν δουλεύει, θέλουμε eu φαντάζομαι τελικά

Δημοσ.

Άντε να δούμε τι ping θα έχουμε στον EU..Ευελπιστώ για κάτω από 80.

Γερμανια θα ειναι ο σερβερ, δλδ οτι καλυτερο για εμας στην Ελλαδα. Οποτε θα εξαρτηθει κυριως απ την συνδεση του καθενος.

Δημοσ.

I am in. Μου δώσαν και EU key, δούλεψε :P

καλά θα είμαστε από ping. Πάντως και με ότι ping είχαμε μέχρι τώρα εγώ δεν παρατήρησα κανά φοβερό θέμα

Έχει delay τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο στα skills σε US server..Όταν παίξεις στον EU θα καταλάβεις τη διαφορά αμέσως.

Δημοσ.

Έχει delay τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο στα skills σε US server..Όταν παίξεις στον EU θα καταλάβεις τη διαφορά αμέσως.

Α, μάλλον απλά το συνήθισα και δεν το παρατηρούσα. Με alt+F1 που έβλεπες fps και latency πάντως, ήμουν κάπου στα 250ms αν θυμάμαι καλά. Με 1k ms θα ήμουν ψόφιος στο dungeon πριν το καταλάβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...