Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεπόν

Tankαρα Stormtalon's Lair με την engineer μου.

Η δυσκολία είναι σε επίπεδα Cataclysm launch heroic (μην είναι και παραπάνω).

Φτάσαμε λίιγο πριν το 3ο boss, μιας και μόλις έπεσαν οι servers για hotfix. Κρίμα.

• Ρίξαμε το 1ο boss στην 3η προσπάθεια (κανονική προσπάθεια εννοώ, γιατί υπήρξαν και 3-4 fights 10 δευτερολέπτων). Εφιάλτης το fight ε, αλλά πολύ διασκεδαστικό και επίσης νοιώθεις ότι έριξες με συνεργασία ένα γ@μημένο boss, όχι ότι κάνω ένα run απλά για το daily currency.
  • Tο 2ο boss έπεσε με τη μια μιας και το fight δεν είναι κάτι ιδιαίτερο με λίγη (ελάχιστη) προσοχή. Απλό mechanic, με πολύ damage όμως. Και πάλι δυσκολότερο από τις αρλούμπες που είδαμε στο ΜοP.
  • Αν φτάναμε και στο τρίτο καλά θα ήταν, μας έφαγαν τα hotfixes.

Πολύ καλό.

Το run έγινε μέσω του dungeon finder. Ο healer μας είπε "επιτέλους ένα tank που δεν πεθαίνει" ( :P ) οπότε πρέπει να γίνεται λίγο της πόπης με τα stats και με το τι ρόλο βάζει ο καθένας στο queue.

Αχαχαχαχα ωραια πραγματα φιλε μου. Ολα τα λεφτα οντως ειναι αυτη η αισθηση που λες, οτι σου δινει την ευχαριστηση οτι καταφερες κατι με τo group σου, το οποιο ηταν challenging κι οχι οπως λες κατι το οποιο το εκανες run & aoe σε 5 λεπτα μονο για το daily reward. Αντε με το καλο και στα Raids. Εχω την εντυπωση οτι μ αυτο το παιχνιδι θα περασουμε πολυ ευχαριστες στιγμες :)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χρόνο να βρούμε μόνο γιατί δε μας βλέπω καλά :P

Εκεί στα adds πριν το 3ο boss στο ανηφορικό σημείο τα frames πέφταν σε 5-10, δεν έβλεπα τίποτα μετά το pull, και έστρωνε πάλι μόλις τα σκοτώναμε. Πριν και σε μεγαλύτερα groups δεν είχα πρόβλημα. Δεν το είχε κανένας άλλος από το group αυτό το πρόβλημα, δεν ξέρω τι έπαιξε, μάλλον έπεφταν βαριά τα animations/particle effects στο σύστημά μου.

Μου είπαν - και το λέω γιατί ίσως βοηθήσει και άλλους - να απενεργοποιήσω τα addons που δεν χρειάζονται σε ένα capped char, όπως πχ το xp bar. Το έκανα και όντως είδα διαφορά στο επόμενο (και τελευταίο πριν το hotfix) group.

Δημοσ.

μπήκα και εγώ επίσης stormtalon & ruins of kel voreth με stalker,τα τελειώσαμε με αρκετές προσπάθειες και πολλούς ψόφους

μου αρέσει που τα πρώτα dungeons είναι τόσο δύσκολα και ανυπομονώ να μπω και στα υπόλοιπα

@ με τα frames δεν είχα θέμα σε κανένα από τα δύο dungeons και παίζω με 5850 και 2-3 addons που έβαλα extra

Δημοσ.

σαν expansion του  gw2 δείχνει..

Ούτε κατά προσέγγιση, προσωπικά θα το αγοράσω κι εγώ μιας και το ESO, έχει αποδειχτεί περίτρανα "μούφα" ή μάλλον καλύτερα όχι του γούστου μου.

Για ψηθείται σε guild φάση ρε παίδες!

Δημοσ.

Καλημέρα σας και Χρόνια πολλά και καλά! εχτές επέστρεψα απο το φαγοπότι και όπως είναι λογικό έχασα το event....(μα κανείς Ελληνας Dev εκεί μέσα να μας σκεφτεί και εμάς....).

Όπως έχω πει και σε παλιότερο ποστ μου με το ανοιγμα του παιχνιδιου θα εχουμε το guild έτοιμο (ΔΗΛΑΔΗ ονομασία ,faction , server , TS , Site)Στο τελευταιο event θα το στησουμε ingame και οταν βγει open beta θα κάνουμε και εμείς την BETA μας πριν το άνοιγμα! Το στυλ για την αρχή θα ειναι lvl up χωρις ακρότητες και οσο μπορούμε να εξερευνησουμε το παιχνίδι μια και μας το προσφέρει απλόχερα και οσο φυσικά πλησιάζουμε στο cap lvl θα δουμε τι θα κάνουμε ανάλογα με την όρεξη και το χρόνο που θα έχουμε! Αν ενδιαφέρεστε (και να σταματήσω να είμαι οφ τοπικ στείλτε μου ένα πμ με το acount name σας να μαζευτούμε σιγά σιγά η για οποιαδήποτε πληροφορία)

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να σου στειλουν κατι. Αν εχεις κανει pre order τοτε παιζεις αυτοματα, αλλιως beta key απο καποιο site :)

Δημοσ.

Θα βρουμε οταν ερθει η ωρα μην ανησυχεις :) Εγω το χω κανει pre order βεβαια αλλα σιγουρα θα δωσουν παλι μπολικα keys.

Δημοσ.

Σε κάθε BETA Weekend δίνουν κλειδιά ρε παιδιά, μην αγχώνεστε..Απλά αν έχεις κάνει pre-order έχεις αυτόματα access.

Σωστος. Κατι επιπλεον. Max lvl 25 αυτη τη φορα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...