Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χωρις να θελω να γινω βλακας και χωρις να θελω να μπω σε συγκρισεις μεταξυ των 2 παιχνιδιων νομιζω οτι εκανες λαθος που πηρες το ESO και ειδικα απ τη στιγμη που ψαχνεις κατι σε στυλ WoW.

Επιπλεον ειναι ενα απο τα πολυ κακα launch που εχει κανει παιχνιδι, γεματο bugs καθε ειδους (σου βαζω ενα σημερινο π.χ. http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/410608/page/1). Μπορω να σου δωσω απειρα links απο forums αλλα και απ τo official site γεματο gamebreaking bugs και οχι μονο (ακομα και τωρα που γραφω αυτα οι σερβερς για 1654654 φορα ειναι down).

Θα σε συμβουλευα αν δεν σ αρεσει καθολου να κανεις refund οσο εχεις καιρο. Θα σου στειλω με pm πληροφοριες για οτι θελεις απ το WildStar, ωστε να αποφασισεις αν σου κανει.

Χρόνια πολλά και από εμένα κατ'αρχήν

Τα bugs όντως είναι πολλά και gamebreaking και κάθε άλλο παρά καλή πρώτη εντύπωση δημιουργούν, πιστεύω όμως ότι με τον καιρό θα στρώσουν. Αυτό που με χαλάει κυρίως είναι ότι δεν παίρνεις αίσθηση multi για κανένα λόγο, πιο πολύ μοιάζει με elder scrolls με συνδρομή παρά με mmo  :-D

Τεσπα on topic τώρα

Κατεβάζω to game να πάρω γεύση, έχοντας μεγάλες προσδοκίες από αυτά που είδα στο tube

cartoonila και 40αρια raids με περιρρέουσα hardcorila  :devil:

μακάρι να μπορέσουν να το υποστηρίξουν σοβαρά γιατί φαίνεται να έχει ψωμί

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος απ το να δοκιμασεις ο ιδιος ενα παιχνιδι. Οτι ειναι για μενα σουπερ μπορει για σενα να ειναι χαλια. Εχει ακομα 1 beta weekend και το Μάιο open beta. Μεχρι το τελος της open beta θα φανει ποσο ετοιμο θα ειναι το παιχνιδι στο launch. Το θετικο ειναι πως ακομα και μετα το launch μπορεις να παιξεις 7 μερες trial που θα βρεις απο καποιον που θα εχει αγορασει το παιχνιδι. Δεν παιρνεις τουλαχιστον οπως σε αλλα παιχνιδια γουρουνι στο σακι. Παιζεις και αποφασιζεις :)

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να ρυθμισει το UI του οσον αφορα τα εφε και τα telegraphs των υπολοιπων και να τα μειωσει ή να κλεισει τελειως καποια. Εκτος αν δεν τον ενοχλουν ολα αυτα ταυτοχρονα. Εγω το εχω ρυθμισει τελειως διαφορετικα.

Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω σωστά στο lvl 50 θα έχεις max 8 ενεργά abilities? (+1 το βασικό της κάθε κλάσης)

Μπες εδω, διαλεξε το class που θελεις και δες πως πανε τα skills

http://ws-base.com/

Δημοσ.

σαν expansion του  gw2 δείχνει..

ίσως φαίνεται έτσι λόγω των πολλών εφφέ. δεν έχει την ίδια αίσθηση πάντως. άσε που το pve του gw2 ήταν για κλάμματα, σε αντίθεση με το wildstar

Δημοσ.

Αυτο ειναι που μ αρεσει σ ενα νεο παιχνιδι κι αυτος ειναι ο λογος που σταματησα το WoW μετα απο σχεδον 10 χρονια. Ναι μεν μ αρεσουν τα παιχνιδια σε στυλ WoW π.χ. δεν μπορω να διανοηθω mmo οπου δεν θα κανω Raiding (αν και στα 40 μου, ακομα νιωθω εξαψη στα raids) ομως δυστυχως μου λεπει αυτο το συναισθημα. Να νιωσω λιγο noobas σ ενα νεο περιβαλλον. Να ψαξω πραγματα και να μην θεωρω τιποτα δεδομενο. Δεν μπαινω σε διαδικασια ποιο ειναι καλυτερο και ποιο χειροτερο. Απλα αυτη τη στιγμη αυτα που μ αρεσουν σ ενα mmo και δεν τα θελω πια απ το WoW, μονο στο WildStar μπορω να τα βρω. Ο χρονος θα δειξει για ποσο θα ειμαι και ποσο θα αγαπησω αυτο το παιχνιδι:)

Δημοσ.

Καλά θα γίνει χαμός στα 40άρια..Θα πέσει τρελό κάψιμο..Στο WoW έπαιζα στο TBC μόνο PvP με Mage(2000+ Rating/ Cyclone), τώρα θα πάει full PvE η δουλειά στο Wildstar.

Δημοσ.

Λεπόν

Tankαρα Stormtalon's Lair με την engineer μου.

Η δυσκολία είναι σε επίπεδα Cataclysm launch heroic (μην είναι και παραπάνω).

Φτάσαμε λίιγο πριν το 3ο boss, μιας και μόλις έπεσαν οι servers για hotfix. Κρίμα.

• Ρίξαμε το 1ο boss στην 3η προσπάθεια (κανονική προσπάθεια εννοώ, γιατί υπήρξαν και 3-4 fights 10 δευτερολέπτων). Εφιάλτης το fight ε, αλλά πολύ διασκεδαστικό και επίσης νοιώθεις ότι έριξες με συνεργασία ένα γ@μημένο boss, όχι ότι κάνω ένα run απλά για το daily currency.
  • Tο 2ο boss έπεσε με τη μια μιας και το fight δεν είναι κάτι ιδιαίτερο με λίγη (ελάχιστη) προσοχή. Απλό mechanic, με πολύ damage όμως. Και πάλι δυσκολότερο από τις αρλούμπες που είδαμε στο ΜοP.
  • Αν φτάναμε και στο τρίτο καλά θα ήταν, μας έφαγαν τα hotfixes.

Πολύ καλό.

Το run έγινε μέσω του dungeon finder. Ο healer μας είπε "επιτέλους ένα tank που δεν πεθαίνει" ( :P ) οπότε πρέπει να γίνεται λίγο της πόπης με τα stats και με το τι ρόλο βάζει ο καθένας στο queue.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...