Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Αυτό είναι καλό νέο γιατί σημαίνει ότι ενδιαφέρονται να ρίξουν optimization.MMO χωρίς σωστό optimization δεν έχει νόημα, το WoW υποφέρει σ' αυτό το θέμα γιατί η μηχανή γραφικών του είναι αρχαία και κάνουν και βελτιώσεις στα γραφικά και γίνεται ακόμα πιο βαρύ.Τώρα το Wildstar έχει νέα μηχανή, οπότε θα ήταν απαράδεκτο αν έτρεχε όπως το WoW.
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν εχεις αδικο, αν και κατα τη γνωμη μου το WoW τρεχει ανετα οσο κανενα αλλο (και λογο των παλιων γραφικων βεβαια) Σημερα παντως μετα το τελευταιο fix, ειναι η καλυτερη εμπειρια που εχω στο παιχνιδι οσο καιρο παιζω beta. Και απο αποψη bugs και απο UI και απο fps. Ελπιζω να συνεχισουν στους ιδιους ρυθμους.
Prospector8 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Να πω οτι και η δικιά μου εμπειρια είναι πολυ καλη, τρεχει πολυ καλα το game και ειχε πολυ Fun! Ειμαι πολυ κοντα στο preorder,μενει να δω πως ειναι τα dungeon και το pvp.
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Να πω οτι και η δικιά μου εμπειρια είναι πολυ καλη, τρεχει πολυ καλα το game και ειχε πολυ Fun! Ειμαι πολυ κοντα στο preorder,μενει να δω πως ειναι τα dungeon και το pvp. Μια χαρα. Αν εισαι ευχαριστημενος με τα υπολοιπα οταν φτασεις στα dungeons θα ενθουσιαστεις. Για το PvP δεν μπορω να σου πω διοτι δεν εχω αχοληθει ιδιαιτερα
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 λοιπόν, δεν θα το έψαχνα τόσο αλλά είμαι tank οπότε έχω μια παραπάνω "ευθύνη". είμαι έτοιμος για stormtalon's lair από άποψη level, αλλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος από άποψη gear. μετά το lvl 16 ουσιαστικά ανέβηκα κυρίως από adventures. έχω κάποιο loot από εκεί, καθώς και κάποια από χαμηλότερα quests... τι πρέπει να κάνω για να είμαι οκ για dungeon?
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Οριστε ενα Video με το καινουριο UI και τις διαφοροποιησεις αναλογα με το Class http://www.youtube.com/watch?v=6Ky2ORx-Yk8&feature=youtu.be
sharpshooter Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 παιδιά αν μπορείτε γράφτε τίποτα για το pve κομμάτι του game και κυρίως για dungeons και raids. χτες πήρα το eso, είμαι lvl 9, ζήτημα να χω σκοτώσει 30/40 mobs μέχρι στιγμής στα quests, όλα είναι πήγαινε μήλα από 'δω και τράβα μήλα από 'κει. από τόσο νωρίς μου ΒΡΟΜΑΕΙ φόλα δυστυχώς οπότε όλες η ελπίδες για ένα @#$%# mmo να κάουμε σαν άνθρωποι μετά το WoW πέφτουν εδώ 1
jmirko15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Βιαζεσαι και εβγαλες video πριν καν να τσεκαρεις ολο το UI. Στο εικονιδιο σου π.χ. που λες στην αρχη εχεις επιλογες να βαλεις να φαινεται το HP σου ειτε σαν απολυτος αριθμος ειτε σαν %. Επισης αυτο που λες για το μνμ στο κεντρο της οθονης προφανως ειναι bug, δεν εχει να κανει με το αν ειναι καλο ή οχι το UI. Πως μπορείς να βάλεις να δείχνει τα HP φίλε μου;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 από quests μην περιμένεις πολλά, τα ίδια και εδώ.. dungeons δες και youtube, θα κάνω και γω ή σήμερα ή αύριο και θα γράψω
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδιά αν μπορείτε γράφτε τίποτα για το pve κομμάτι του game και κυρίως για dungeons και raids. χτες πήρα το eso, είμαι lvl 9, ζήτημα να χω σκοτώσει 30/40 mobs μέχρι στιγμής στα quests, όλα είναι πήγαινε μήλα από 'δω και τράβα μήλα από 'κει. από τόσο νωρίς μου ΒΡΟΜΑΕΙ φόλα δυστυχώς οπότε όλες η ελπίδες για ένα @#$%# mmo να κάουμε σαν άνθρωποι μετά το WoW πέφτουν εδώ Χωρις να θελω να γινω βλακας και χωρις να θελω να μπω σε συγκρισεις μεταξυ των 2 παιχνιδιων νομιζω οτι εκανες λαθος που πηρες το ESO και ειδικα απ τη στιγμη που ψαχνεις κατι σε στυλ WoW. Επιπλεον ειναι ενα απο τα πολυ κακα launch που εχει κανει παιχνιδι, γεματο bugs καθε ειδους (σου βαζω ενα σημερινο π.χ. http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/410608/page/1). Μπορω να σου δωσω απειρα links απο forums αλλα και απ τo official site γεματο gamebreaking bugs και οχι μονο (ακομα και τωρα που γραφω αυτα οι σερβερς για 1654654 φορα ειναι down). Θα σε συμβουλευα αν δεν σ αρεσει καθολου να κανεις refund οσο εχεις καιρο. Θα σου στειλω με pm πληροφοριες για οτι θελεις απ το WildStar, ωστε να αποφασισεις αν σου κανει. Πως μπορείς να βάλεις να δείχνει τα HP φίλε μου; HUD > Health Text > Display X/Y or Display % Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από Pimis 2
jmirko15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Γενικά ωραίο παιχνιδάκι (μου θυμίζει λίγο τα Κορεάτικα free MMOs) αλλά με ζαλίζει λίγο μετά από κανά μισάωρο παιχνιδιού..
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Το καλο εκτος του οτι στην open beta τον αλλο μηνα (θα παιζουμε στον EU server τοτε), ειναι οτι ο καθενας που αγοραζει το παιχνιδι, εχει να δωσει 3 x 7 days trials. Oποτε θα εχεις σχεδον ενα μηνα πριν βγει να αποφασισεις αν σου κανει και ακομα και μετα το launch 7 free days. Ολα ειναι θεμα γουστου, παιζεις, βλεπεις αν σ αρεσει και μετα αποφασιζεις. Τουλαχιστον εδω σου δινουν το δικαιωμα να παιξεις trial πριν το αγορασεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Επίσης, με υγεία και καλά 40άρια στο Wildstar
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Wildstar - 150M (and a shield) HP Level 11 World Raid Boss(healer PoV)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα