MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εσυ εγραψες οτι επειδη τα bug στην beta τα βρισκουν οι υπολοιποι, ο κυριος σκοπος σου εσενα παιρνοντας beta key ειναι να δεις αν σ´αρεσει το παιχνιδι. Ξαναλεω, για αυτη τη δουλεια ειναι τα demo/trials . Αλλη δουλεια κανει το beta/beta test, τα ειπα πιο πανω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν κατάλαβες πως το έγραψα..Εννοώ ότι αφού βάζουν τόσο πολύ κόσμο να παίξει τη BETA, θα βρεθούν άτομα να αναφέρουν τα υπάρχοντα bugs, οπότε είναι κυρίως για να δεις αν σ' αρέσει το παιχνίδι.Αλλιώς θα βάζαν μόνο τις elite clans να παίξουν τη BETA και όχι εμάς τους ''κοινούς θνητούς''.
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Καλα τα elite clan αλλα χρειαζεται και μεγαλος αριθμος παιχτων για να βγουν τα bugs στην επιφανεια και ειδικα οσο πλησιαζει ενα παιχνιδι προς το launch ολο και περισσοτεροι. Αν ηθελαν μονο elite clan θα αφηναν τα παιχνιδια στην close beta για παντα. Το θεμα ειναι να γινεται σωστο feedback απ ολους οσους παιζουν το παιχνιδι ωστε στο launch να εχει οσο το λιγοτερα bugs γινεται. Ειδικα βεβαια σε περιπτωσεις οπως αυτου του beta weekend που εχει μπει ενα τεραστιο patch με απειρες αλλαγες και προσθηκες, απαιτειται ακομα περισσοτερο feedback. Δεν πιστευω κανεις να θελει να εχει το ιδιο τραγικο launch που ειχε το eso και ακομα και σημερα τοσο στα gaming forums οσο και στο official forum του παιχνιδιου γινεται χαμος. Το αν σ αρεσει το παιχνιδι μπορεις να το διαπιστωσεις οποια στιγμη θελεις. Ακομα και μετα το launch μπορεις να παιξεις trial αφου καθε ενας που θα αγορασει το παιχνιδι θα εχει να δωσει trial invite σε φιλους. Ενα κακο launch ομως ειναι οτι χειροτερο. Τοσο γι αυτον που παιζει το παιχνιδι και του σπαει τα νευρα οσο και γι αυτον που θα θελει να παιξει το παιχνιδι και δεν θα το κανει επειδη θα βλεπει ενα χαλια προϊον γεματο bugs.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Συμφωνούμε, πάντως bugs θα έχει και μετά το launch, bug-free δεν είναι τίποτα.
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Συμφωνούμε, πάντως bugs θα έχει και μετά το launch, bug-free δεν είναι τίποτα. Προφανως. Γι αυτο δεν λεω χωρις bugs, αλλα οσον το δυνατο πιο ευχαριστη εμπειρια στο launch.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 έχω κλειδωθεί στο character selection screen. πάτησα accept για stormtalon's lair, με πέταξε στο char selection screen, διαλέγω τον χαρακτήρα, φορτώνει δήθεν και με ξαναβγάζει στο char selection.....
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εγω π.χ. παιζω με την παρεα μου και ταυτοχρονα διασκεδαζουμε και κανουμε και feedback. Κολλησε ο χαρακτηρας μου καπου, εκανα report και ανοιξα και ticket ρωτοντας τους γιατι δεν εχουν /unstuck. Μου απαντησαν οτι ειναι /stuck η επιλογη (ενιωσα λιγακι noobakos). Εκανα feedback οτι θελω να γινονται resize (εκτος απ τη γενικη επιλογη που εχει για resize to Ui) ξεχωριστα το quest list και το datachron (τουλαχιστον). Επισης ειδα οτι δεν εχει επιλογη να κανεις lock τα windows αφου τα τοποθετησεις οπου εσυ θελεις και το εστειλα κι αυτο. Εκανα και συνεχιζω να κανω feedback διαφορα αλλα πραγματα που συνανταμε παιζοντας, διοτι εκτος του οτι θελω οντως να βοηθησω να εχουν ολοι μια ευχαριστη εμπειρια στο launch, βλεπω πραγματικα οτι οι τυποι ακουνε, πραγμα σπανιο. Επισης παιζουμε ακομα στον ΝΑ server και υπαρχει lag, αλλα το καλο ειναι πως το Μάιο με την open beta θα ανοιξει κι ο ευρωπαϊκος server. Οχι "soon after launch" αλλα πριν το launch. έχω κλειδωθεί στο character selection screen. πάτησα accept για stormtalon's lair, με πέταξε στο char selection screen, διαλέγω τον χαρακτήρα, φορτώνει δήθεν και με ξαναβγάζει στο char selection..... Δεν ξερω αν αφορα το προβλημα σου, αλλα βρηκα αυτη την απαντηση στο forum απ τους Devs. Player: "Got kicked from game after joining random BG" Dev: "Hey all, we're looking into the battleground and dungeon queuing issues and will report back when we have more information to provide."
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 thanks pimis, δες το πρόβλημα το έχουν αρκετοί και δεν υπάρχει απάντηση από devs δυστυχώς https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/28103-got-kicked-off-character-when-joining-pvp-battleground-now-cant-log-in/page-6 ελπίζω αυτό που ανέφερες να αφορά στο ίδιο ζήτημα.. ελπίζω σε server restart για να φτιάξει... αν δεν γίνει, δατς ιτ για μένα γι αυτό το σουκού, δεν ανεβάζω άλλον πάλι, δεν έχω αντοχές. κρίμα και μόλις είχα πάει lvl20.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Θα παίξουμε σε EU server τον Μάιο ; Sweet..Επίσης, οι χαρακτήρες λογικά θα σβηστούν πριν το launch έτσι ;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ναι θα σβηστούν όλο και περισσότεροι γράφουν στο νήμα που έδωσα πριν, ελπίζω να το δούνε. προσοχή με τα queues
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Καλημερες. Δεν ξερω αν παρατηρησατε οτι τα mobakia ηταν πιο ευκολα απ οτι στις προηγουμενες beta. Μου φανηκε αρκετα εντονο κι εψαξα αν ισχυει οντως. Η απαντηση τους λοιπον ηταν: This is a bug that we're going to be hotfixing shortly. All standard creatures were accidentally given a massive nerf with this patch; we'll be adjusting them back to their intended levels later tonight. Ειδα επισης οτι εφτιαξαν: Fixed an issue where standard creatures were doing too little damage. Fixed a few issues with cross-realm grouping which was causing players to get stuck in weird instance states. Fixed some server crashes. Fixed an issue where the Quest Tracker would not appear for certain monitor resolutions. We have deployed fixes for the crashes we identified today, a possible fix for the PVP zoning issue, and we are restoring (increasing) the proper difficulty to monsters Επιπλεον εδωσαν και την Δευτερα για beta. Οποτε beta μεχρι Τριτη πρωι Hey everyone, As thanks for being so patient with us today as we sorted through a number of big issues, we'll be extending this beta weekend until Monday, April 21st at 11:59PM PDT. We'll continue to monitor and fix issues throughout the weekend, but we wanted to give you plenty of heads up so you can cancel all your Monday plans and stick around for more WildStar. Have a great weekend!
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Optimization έριξαν καθόλου ; Ανέβηκαν καθόλου τα frames ειδικά στις πόλεις ;
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Αυτο ρωτησα χθες, αν το παρατηρησαν κι αλλοι εδω. Εγω εχω για πρωτη φορα σε beta αυξηση στα fps μου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Νομίζω και 'γω ότι είδα καλύτερες επιδόσεις, αλλά δεν πήγα σε πόλη με κόσμο να δω τι γίνεται.
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Αυτο που ειδα κι εγραψαν οι Devs ειναι οτι εχουν κανει βελτιωσεις στο performance αλλα δεν εχουν τελειωσει ουτε κατα διανοια το optimization. Θα δουμε πως θα ειναι οσο περναει ο καιρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα