Pimis Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Στο wow είχα ρίξει καμμιά 20αριά add ons έτσι για να νιώσει το UI . Δεν είναι κακό να ναι καλοφτιαγμένο out of the box πάντως Συμφωνω. Το μονο deafult UI (χωρις addons κλπ) που εχω δει και ειναι καλυτερο απ αυτο ειναι στο EvE. Οποιος θελει μπορει να δοκιμασει αυτο το addon για το combat. Ειναι πολυ καλο http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220103-deadlock-extended Επιπλεον εχω μια αυξηση στα fps απ οτι στο προηγουμενο beta. Εσεις?
wintaxt Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 λολ..μου εβγαλε μυνημα οτι ειμαι muted by GM...χαχα ελεος..γιατι ομως?
ellinas12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εδώ λέω τη γνώμη μου https://www.youtube.com/watch?v=9BfpKFN6Ucs
Pimis Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Βιαζεσαι και εβγαλες video πριν καν να τσεκαρεις ολο το UI. Στο εικονιδιο σου π.χ. που λες στην αρχη εχεις επιλογες να βαλεις να φαινεται το HP σου ειτε σαν απολυτος αριθμος ειτε σαν %. Επισης αυτο που λες για το μνμ στο κεντρο της οθονης προφανως ειναι bug, δεν εχει να κανει με το αν ειναι καλο ή οχι το UI. Δες ολοκληρο το UI και βγαλε μετα ενα video δειχνοντας μια μια τις επιλογες που εχει και τι κανει η καθεμια και μετα πες τι μπορει ή τι θα θελες να αλλαξει. Δεν δειχνεις τπτ ουσιαστικα απ το interface σ αυτο το video. Παντως ετσι για πλακα, πες ενα παιχνιδι που, οχι μονο στην beta που ειναι ακομα το Wildstar αλλα ακομα και στο launch του, ειχε τοσο ευχρηστο interface χωρις τη χρηση κανενος addon. Btw το beta ειναι (και) για να δινουμε feedback για τα bugs ωστε στο launch να εχουμε οσο το δυνατο πιο ευχαριστη εμπειρια
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 απ'ότι είδα δεν δουλεύει το auction house, εξαφανίστηκε ο quest tracker μετά από ένα dc, δεν δουλεύουν και τα chats /advice κλπ
Pimis Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 λολ..μου εβγαλε μυνημα οτι ειμαι muted by GM...χαχα ελεος..γιατι ομως? Χαχαχαχα μηπως εισαι fanboy του ESO και ηθελαν να σε φιμωσουν? Κοιταξα στα forum και ειδα οτι το ειχαν κι αλλα παιδια και το εφτιαξαν. Ελπιζω να ειναι οκ τωρα και σε σενα. απ'ότι είδα δεν δουλεύει το auction house, εξαφανίστηκε ο quest tracker μετά από ένα dc, δεν δουλεύουν και τα chats /advice κλπ Εμενα ο quest tracker ειναι ok. Το advice μου εκανε προβλημα οντως σε καποια φαση. Το AH δεν το ειδα ακομα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) το advice σου δουλεύει τώρα δηλαδή; ο quest tracker έφτιαξε με restart του παιχνιδιού. επίσης είχα ένα προβληματάκι με τα nameplates, δεν εμφανίζονταν αν δεν έκανα κλικ στον npc Posted Today, 10:53 AM « Previous Developer Post Hey all, It looks like we incorrectly diagnosed the chatting problems as being tied into the Platform/Login problems we were having. Now that we've cleared THAT problem up, the chat problems are persisting. In short; a launch change went through incorrectly and everyone that doesn't have a retail key (most everyone) is playing as if they were playing on a Guest Pass (hence the restrictions). The fix is on the way, and we hope to have it out soon, but we need to make sure we put it through QA. Sorry about the problems we've been having today. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από spirit)earth)aflame
wintaxt Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Χαχαχαχα μηπως εισαι fanboy του ESO και ηθελαν να σε φιμωσουν? Κοιταξα στα forum και ειδα οτι το ειχαν κι αλλα παιδια και το εφτιαξαν. Ελπιζω να ειναι οκ τωρα και σε σενα. Εμενα ο quest tracker ειναι ok. Το advice μου εκανε προβλημα οντως σε καποια φαση. Το AH δεν το ειδα ακομα. θα ακουσε για τις ανηθικες προτασεις που κανω στον spiritearth και ζηλεψε ο GM
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 15min οι servers offline, περνάνε το hotfix. wintaxt 20αρισα, θα μπεις καθόλου σημερα!;
jmirko15 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εγώ τώρα πήγα να μπω και λέει down για 15' λολ..
Pimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 θα ακουσε για τις ανηθικες προτασεις που κανω στον spiritearth και ζηλεψε ο GM Λες να εχουν αυτοι στην Carbine περιεργα γουστα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Η BETA είναι για να βρεις διάφορα bugs, να τα κάνεις report και να δεις αν θα σ' αρέσει το παιχνίδι ώστε να το αγοράσεις.Τα bugs που θα βρεις εσύ, θα τα βρουν και άλλοι τόσοι χιλιάδες που παίζουν, οπότε πάμε στην δεύτερη εκδοχή που το παίζεις για να δεις αν θα σ' αρέσει και με αυτό το latency δεν σε ψήνει πολύ.Πας σε dungeon και κάνει 1.5 sec να cast-άρει το skill.Sorry για το post dig, αλλα διαβαζοντας ολο το θρεντ νομιζω οτι τα εχεις μπερδεψει.Η beta ειναι για να τεσταρεται το προγραμμα/παιχνιδι σε πραγματικες συνθηκες και να διορθωθουν διαφορα bugs πρωτου αυτο κυκλοφορησει. Επισης για να παρουν οι προγραμματιστες καποιο feedback, πχ για ενα κακοσχεδιασμενο μενου που δυσκολευει τον χρηστη κλπ. Και φυσικα να δοκιμαστει σε πολλα διαφορετικα hardware για τυχον ασυμβατοτητες. Επ´ ουδενι ο σκοπος της beta δεν ειναι για να δουμε αν μας αρεσει . Demo/trial λεγεται αυτο και δεν εχει σχεση με το beta testing. Αλλο που καποιοι αντιμετωπιζουν το beta testing ως τσαμπε trial. Το beta testing γενικα ειναι απτις πιο σοβαρες διαδικασιες αναπτυξης ενος προγραμματος και καποιες εταιρειες πληρωνουν τους beta testers, προφανως οχι για να δουν οι beta testers αν γουσταρουν το game. My 2 cents. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 εντωμεταξύ μπήκα σε 3 adventures (tank εγώ) και ενώ στην προηγούμενη beta πήγαιναν ωραία, σήμερα μου σπάσανε τα νεύρα. το 1ο boss δεν έβγαινε με τίποτα, φέρναν μαζί τους mobs καθώς και αυτούς τους τεράστιους κύκλους που φωτίζουν από πάνω. όλα λάθος, όλα χάλια, βγήκα. άλλαξε κάτι δραστικά ή απλά έπεσα στην περίπτωση; δεν τόλμησα να σκεφτώ καν για dungeon
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Sorry για το post dig, αλλα διαβαζοντας ολο το θρεντ νομιζω οτι τα εχεις μπερδεψει. Η beta ειναι για να τεσταρεται το προγραμμα/παιχνιδι σε πραγματικες συνθηκες και να διορθωθουν διαφορα bugs πρωτου αυτο κυκλοφορησει. Επισης για να παρουν οι προγραμματιστες καποιο feedback, πχ ενα κακοσχεδιασμενο μενου που δυσκολευει τον χρηστη κλπ. Και φυσικα να δοκιμαστει σε πολλα διαφορετικα hardware για τυχον ασυμβατοτητες. Επ´ ουδενι ο σκοπος της beta δεν ειναι για να δουμε αν μας αρεσει . Demo/trial λεγεται αυτο και δεν εχει σχεση με το beta testing. Αλλο που καποιοι αντιμετωπιζουν το beta testing ως τσαμπε trial. Μήπως εσύ τα 'χεις μπερδέψει ; Ότι λες έγραψα και 'γω, απλά τα γράφεις με το ''δικό σου'' τρόπο.Φυσικά και η BETA είναι για να δεις αν σ' αρέσει το παιχνίδι ή όχι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση που δεν άρεσε σε κάποιον η BETA και του άρεσε η τελική έκδοση ή και το αντίστροφο. Συγκεκριμένα στο Wildstar, το πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής, και ότι έχει ζητήσει ο κόσμος το έχουν κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα