Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Omg ΕΧΕΙ DPS METER??? ΕΦΥΓΕ PREORDER!! :D

Να ρωτησω κατι αλλο αρκετα σημαντικό θα ελεγα. Εχει ακουστει οτι θα μπορεις να πληρωνεις την μηνιαία συνδρομή σου μεσω ingame gold, αν εχω καταλαβει καλα. Αυτα για να τα βγάλεις, γνωρίζουμε περίπου πόσο καιρο θα χρειαστεί?? Ξερουμε γενικά λεπτομέρειες πανω σε αυτο το θεμα??

Οχι μονο dps meter αλλα τα παντα. Δεν υπαρχει πιο πληρες  mmo 1.5 μηνα πριν το release. Οσο για addons ηδη υπαρχουν μπολικα και ωραια

http://www.curse.com/ws-addons/wildstar

http://wildstar.curseforge.com/

Θα υπαρχει επιλογη για να πληρωνεις την συνδρομη σου με χρηματα του παιχνιδιου και λεγεται CREED https://www.wildstar-online.com/en/game/features/business-model/. Ειναι οπως το PLEX system στο EvE, αν εχεις παιξει. Το ποσο θα κοστιζει θα εξαρτηθει απο το ποσοι παικτες το αγοραζουν για να το βαλουν στο παιχνιδι. Στο EvE λειτουργει τελεια εδω και χρονια, στο WildStar θα δειξει ο χρονος. Οτι και να ναι δεν σε χαλαει σαν επιλογη. Αν καταφερνεις να μαζευεις τα λεφτα και να το πληρωνεις εχει καλως, αν οχι τοτε πληρωνεις με αληθινα χρηματα.

Εδω εχω να κανω μια παρατηρηση ακομα. Το παιχνιδι θα εχει σαν το EvE ενα συστημα που θα μπορεις αν θελεις να φορολογεις τα members με ενα ποσοστο που εσυ κανονιζεις επι των quest rewards και των loot mobs. Αυτο μεμονομενα σε καθε member μπορει να ειναι ενα ανυποληπτο ποσο καθημερινα, ομως ειναι οτι πρεπει για ενα guild bank. Για παραδειγμα με τα παιδια που θα παιξω μαζι και προερχονται απ το WoW το Rift και το SWTOR, εχουμε πει οτι καθε μηνα τα λεφτα που θα μαζευει το guild bank θα τα δινουμε για να αγοραζουμε CREED και να τα δινουμε σε παιδια που αδυνατουν να πληρωσουν τη συνδρομη καποιο μηνα ή αν δεν υπαρχει καποιος τετοιος να κανουμε κληρωση :)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις βγει ετοιμαστείτε όσοι το πάρετε να κάνουμε και κάνα guild/clan μεταξύ μας οι insomniacs :)

Δεν παίζω με γοογλε φανβους :P

Δημοσ.

μπορω να κανω pause/stop το downloading του παιχνιδιου και να το συνεχισω αργοτερα? προφανως τα 700κβπς δεν φτασαν για να κατεβει σε 8 ωρες  :P αλλα τωρα γυρισα και δεν μπορω να με τραβαει ολη τη γραμμη, θελω να μπω κ λιγο dayz  :P  :D

Δημοσ.

μπορω να κανω pause/stop το downloading του παιχνιδιου και να το συνεχισω αργοτερα? προφανως τα 700κβπς δεν φτασαν για να κατεβει σε 8 ωρες  :P αλλα τωρα γυρισα και δεν μπορω να με τραβαει ολη τη γραμμη, θελω να μπω κ λιγο dayz  :P  :D

Αν κλεισεις το παιχνιδι θα συνεχισει το download απο κει που το αφησες οταν το ανοιξεις ξανα

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς το παιχνίδι φαίνεται τόσο καλό που με πείσατε να ΜΗΝ ασχοληθώ μαζί του. Έχω το κακό να μην μπορώ να casual-ιστώ με την καμμία αν κάτι μου αρέσει. Έχω το κάψιμο στο αίμα μου :). καλό gaming σε όλους σας :P

Δημοσ.

Δυστυχώς το παιχνίδι φαίνεται τόσο καλό που με πείσατε να ΜΗΝ ασχοληθώ μαζί του. Έχω το κακό να μην μπορώ να casual-ιστώ με την καμμία αν κάτι μου αρέσει. Έχω το κάψιμο στο αίμα μου :). καλό gaming σε όλους σας :P

Φιλε μου επειδη ειμαι καποιας ηλικιας κι εχω και οικογενεια ξερω ακριβως τι εννοεις. Το χω και γω αυτο και εχω ερθει πολλες φορες στη ζωη μου αντιμετωπος με προβληματα λογο αυτου. Ομως αυτη τη φορα μ αρεσει τοσο πολυ το παιχνιδι, που μετα απο χρονια θα ενδωσω κι οτι γινει. Εχω να αισθανθω τοσο ωραια για ενα game απο το EQ1 και το vanilla WoW κι εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απ το EQ1 και μετα :)

• Like 2
Δημοσ.

κάποιος που να έπαιξε stalker και να τον ανέβασε σε lvl ; στα BG με τόσα telegraphs την παλέυει με το stealth ; θα είναι χρήσιμος στο end game pve ή θα βγάζει μόνο damage και θα ψοφάει ώστε να προτιμήσουν ας πούμε για το group warrior ή κάποιο άλλο class ;

είμαι ανάμεσα σε stalker / warrior / spellslinger και δυσκολεύομαι να κατασταλλάξω

. γενικά για να το ξεχωρίσουν κάπως από το wow με το tab lock του έχουν κάνει όλα τα attacks aoe και όπως φαίνεται και από τα Telegraphs γίνεται της εταίρας στα bgs και όντως ο stalker έχει θέμα. Επιπλέον ενώ έχει vanish δεν έχει clos και αν έχεις ντότες πάνω σου καληνύχτα , το έχουν επισημάνει διάφοροι στο φορουμ αλλά η carbine την βιόλα της. Πολύ συχνά σου τυχαίνει να πλησιάζεις από πίσω stealthed για opener και τελευταία στιγμή να τρως κάποιο από τα δεκάδες αοε και φυσικά να σου χαλάει το opener, άσε όταν προσπαθείς για restealth για νέο opener, ολοι χοροπηδάνε σαν κατσίκια σπαμάρωντας attacks και σε παίρνουν ξώφαλτσες. Και αυτό συμβαίνει μιας και τα cc είναι λίγα και με πολύ μικρή διάρκεια και σαν να μην έφτανε αυτό  υπάρχουν και dr οπότε η ποιό αποδοτική τακτική γενικά για τα dps είναι να σπαμάρουν dmg οπότε αντε σαν stalker να παίξεις μεθοδευμένα με hit n run τακτικές, positioning της προκοπής, restealthing  κ.α. Γενικά η carbine ήθελε να αποφύγει το cc fest του wow αλλά δυστυχώς έφτασε στο άλλο άκρο. Ιmo όσο λάθος είναι να τρώει ο healer 15+ sec cc όπως γίνεται στο wow, άλλο τόσο είναι αυτό που συμβαίνει στο wildstar με τους πάντες να σπαμάρουν ότι έχουν και δεν έχουν από dmg ελπίζοντας οι healer τους να τους κρατήσουν όρθιους. Και το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στα bg, δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στην αρενα, zergfest και όποιος την παλέψει και εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Οσον αφορα τα telegraphs μπορεις να τα ρυθμισεις οπως θελεις, ειτε τα δικα σου ειτε των αλλων, ακομα και να μην φαινονται καθολου. Το ιδιο μπορει να γινει και στα spells ειτε στα δικα σου ειτε στων υπολοιπων. Ρυθμιζεις τα παντα στο UI οπως ακριβως θελεις εσυ να ειναι. Εχεις ακομα και επιλογη να μην φαινεται απολυτως τιποτα στο UI οσο εισαι εκτος combat και μολις μπαινεις να εμφανιζονται αυτα που θελεις εσυ.

Δημοσ.

@pimis γιατί ρε, τη γνώμη του λέει. εμένα πχ με ενδιαφέρει το γιατί δεν του αρέσει. δεν τρολλάρει. για την ακρίβεια έχει valid points, το αν δεν φαίνονται τα telegraphs δεν σημαίνει ότι δεν θα σε χτυπάνε. εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει για το pvp, δεν νομίζω ότι τα telegraphs θα ευνοήσουν αυτό το μέρος του παιχνιδιού. σε ένα bg που μπήκα, βγήκα μετά από 2 λεπτά. άλλοι το βρίσκουν προβληματικό αυτό το κομμάτι, σε άλλους αρέσει.

στο pve πάντως είναι κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

οκ παω πασο και το σβηνω το σχολιο αφου ειμαι ο μονος που το βλεπει ετσι

ποτε ξεκινα το event?

Αυριο στις 5 το απογευμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...