Pimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μαλλον arenes, bg's, warplots, open world pvp. Αυτα προσφερει στο PvP.
Pimis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ασχετο, απλα για να δειτε για τι πραγματα ειναι ικανη μια εταιρεια. Επειδη λοιπον το ESO εχει δεχτει ηδη πολυ κακες κριτικεςκαι reviews τοσο απ τους critics οσο και απ τους users οπως π.χ. αυτο http://www.pcgamer.com/review/the-elder-scrolls-online-review/ για να αντιστρεψουν το κλιμα εστειλαν mail σε οσους ειναι στο newsletter τους, στο οποιο λενε για το ποσο φοβερες ειναι οι κριτικες που γινονται στο παιχνιδι τους. Δυστυχως ομως υπαρχει και το google. Δειτε το παρακατω αρθρο και ειδικα στο 4ο post που καποιος εξηγει απο που ακριβως πηραν τα στοιχεια αυτα και τα εστειλαν στο mail http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/410199/page/1 Οι ανθρωποι ειναι φοβεροι!!!
Atallos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Γιατι σου φαινεται παραξενο? Οπως λεει κ καποιος , εδω κ πολλα χρονια γινεται αυτο απο ταινια , βιβλιες κτλ Χρησιμοποιουν quotes απο κριτικες που εχουν γινει για διαφημιση του εκαστοτε προιοντος Το αν ειναι οι πηγες των quotes χθεσινες η προπερσινες η απο καποιο μικρο site δεν εχει να λεει
ζουν αναμεσα μας Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 19,90$ εχει δλδ περιπου 14,5 ευρω. 1,5 ευρω πανω απο τη συνδρομη δηλαδη. 17 έχει, το συγχέεις με την νομισματική διαφορά που δεν ισχύει εδώ, το γιατί ρώτα την carbine/ncsoft Ναι φιλε DeiX ετσι ειναι. Εγω μεχρι και τον προηγουμενο μηνα που επαιζα EvE συντηρουσα ανετα 3 acc (πρεπει να κανω μερικα missions γτ ξεμεινα απο isk αλλα με το WildStar εχω παθει λιγακι κοκομπλοκο και βαριομουν να τα κανω) . Εναν που ειχα αγορασει με ~20billion Isk και τον εχω σαν PvP και 2 δικους μου που κανω τα missions. Οφειλω βεβαια ενα μεγαλο ευχαριστω στο Corp μου (100% ελληνικο) που μου εμαθε πως να βγαζω χρημα. μόνο που εδώ μιλάμε για νέο game με ανύπαρκτη αρχικά οικονομία και δεν νομίζω οτι o κόσμος θα τρέξει να πάρει πολλαπλά accounts όπως είχες εσύ και πολλοί άλλοι στο EVE για να παρακάμπτουν στο wildstar διάφορα gold caps πχ dailies και να φαρμάρουν αρκετά να βγαίνει έστω 1 συνδρομή, ούτως ή άλλως gold δεν μένει, στο leveling όλο το g φεύγει στους trainers και στα amps..
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Άντε να έρθει η Παρασκευή να δούμε τις αλλαγές από πρώτο χέρι.
Pimis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 17 έχει, το συγχέεις με την νομισματική διαφορά που δεν ισχύει εδώ, το γιατί ρώτα την carbine/ncsoft μόνο που εδώ μιλάμε για νέο game με ανύπαρκτη αρχικά οικονομία και δεν νομίζω οτι o κόσμος θα τρέξει να πάρει πολλαπλά accounts όπως είχες εσύ και πολλοί άλλοι στο EVE για να παρακάμπτουν στο wildstar διάφορα gold caps πχ dailies και να φαρμάρουν αρκετά να βγαίνει έστω 1 συνδρομή, ούτως ή άλλως gold δεν μένει, στο leveling όλο το g φεύγει στους trainers και στα amps.. Εν παση περιπτωση δεν εχει νοημα να πω κατι παραπανω για κατι που ακομα δεν εχω δει πως θα λειτουργησει. Εγω αυτο που λεω ειναι πως δεν με χαλαει καθολου που υπαρχει σαν επιλογη στο παιχνιδι. Αν καταφερω και μπορω να το αγοραζω εχει καλως, αν οχι παλι οκ. Ειναι μια επιλογη παραπανω που σου δινουν και αυτο μονο κακο δεν ειναι. Λοιπον ενα απ τα ωραια που ειδα στο UI 2.0 ειναι πως εχεις την επιλογη να απενεργοποιεις πραγματα απ το interface και να εμφανιζονται μονο οταν μπαινεις σε combat. Να εχεις δλδ μια καθαρη οθονη ή οσο καθαρη τη θελεις εσυ οταν απλα εισαι σε mount, κανεις explore, mining κλπ και να εμφανιζονται αυτα που θελεις μονο οταν ξεκινας το combat. Ωραια επιλογη ακουγεται.
zer_raiden Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 θα εκτιμουσα οποιοδηποτε pm με κλειδακι για το Σ/Κ. Επιτελους εχω πισι κ μπορω να το δοκιμασω!
Pimis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Οταν ανακοινωσουν ποιο site θα δωσει τα keys θα το κανω link εδω. Αν μπορω να παρω παραπανω απο ενα τοτε θα σου στειλω με pm
Atallos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 2 γρηγορα απο μενα AMZL-9JZZ-ZWAV-E2P8-UN5U AN23-3XG3-U4KN-P2QU-44NN 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 http://www.pu.nl/artikelen/nieuws/we-geven-1000-wildstar-betakeys-weg/ εδώ όποιος προλάβει
konstantinos77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Πηρα εγω ..Ποσο ειναι το download παιδια ? Αστο οκ το ειδα ,18Gb ειναι περιπου ...fuck
Prospector8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Προλαβα και εγω κλειδι. Αντε να δουμε τις αλλαγες. Ισως με κερδισει αυτο το mmo τελικα,μονο θετικες εντυπωσεις μου εχει αφησει μεχρι στιγμης οπως επισης θελω να ζησω στιγμες 40αρι RAID 1
GeorgeGK Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζεται νέο κλειδί γι αυτό το σκ έτσι?
Atallos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζεται νέο κλειδί γι αυτό το σκ έτσι? Καθε Σ/Κ χρειαζεται καινουριο κλειδι αν δεν εχεις απο αυτα του full access
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα