Pimis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Οχι. Open Beta απο τον αλλο μηνα. Τωρα μονο Beta Weekends. Οριστε το προγραμμα. Friday, April 18th, 7:00AM PDT through Sunday, April 20th, 11:59PM PDT Friday, May 2nd, 7:00AM PDT through Sunday, May 4th, 11:59PM PDT Σε καθε Beta Weekend υπαρχουν sites που δινουν beta keys οποτε θα βρεις ανετα. Την προηγουμενη εβδομαδα εδινε το Curse. Αυτην θα δουμε. Θα ποσταρω το link παντως οταν ειναι να δωσουν keys. 2
Pimis Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Σημερινο Video απο PaX για την λειτουργια και τις επιλογες των Warplots (40vs40 player customizable PvP battleground). http://www.youtube.com/watch?v=qYZfRlpI8AY Επεξ/σία 14 Απριλίου 2014 από Pimis 1
Pimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλημερες! Επειδη βλεπω οτι πολλοι δεν γνωριζουν για την εναλλακτικη επιλογη της συνδρομης στο WildStar, εκτος απ τον κλασσικο τροπο (πληρωνοντας με Ευρω), υπαρχει και η επιλογη μεσω ingame currency (π,χ, gold αν ηταν στο WoW). Οπως δηλαδη εδω και χρονια λειτουργει το EvE Online με το PLEX. Στο WildStar λεγεται CREED.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ώπα ; Τόσο πίσω έχω μείνει ; Πόσα Gold ή μάλλον πόσο farming θα θες για να πληρώσεις τη μηνιαία συνδρομή ;
Pimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο θα εξαρτηθει απο το ποσοι παικτες θα αγοραζουν το CREED για να το βαζουν μετα στο ingame economy. Στο EvE για παραδειγμα (το οποιο εχει κατα τη γνωμη μου, και οχι μονο, το απολυτο ingame economy σε mmo) το αγοραζουν πολλoi παικτες και το πουλανε ingame. Στο WildStar θα δειξει. Οσο περισσοτεροι παντως το αγοραζουν, τοσο πιο φθηνο θα ειναι ingame. Btw ενα μικρο αρθρο απο το GameZone http://www.gamezone.com/previews/2014/04/13/wildstar-is-the-most-complete-mmo-i-ve-seen-in-a-long-time Επεξ/σία 14 Απριλίου 2014 από Pimis
ζουν αναμεσα μας Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 έχει 18 ευρώ το κομμάτι άρα θα ζητάνε τα κέρατα τους όσοι το αγοράζουν και το βάζουν στο ah, ποιός θα κάθεται τώρα να φαρμάρει τα χιλιάδες gold που (δικαιολογημένα) θα ζητάνε οι αγοραστές για να μην πληρώνει το μηνιάτικο χαράτσι είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία..
Pimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 19,90$ εχει δλδ περιπου 14,5 ευρω. 1,5 ευρω πανω απο τη συνδρομη δηλαδη. Το ποσο θα κοστιζει σε gold θα εξαρτηθει απ το ποσο θα το αγορασουν οι παικτες, ομως πιστεψε με θα εκπλαγεις απο το ποσοι και ποσα αγοραζουν στο EvE. Δεν ειναι ολοι φτωχαλες σαν εμας στην Ελλαδα Μην ξεχνας βεβαια ποσος κοσμος αγοραζει gold στα παιχνιδια μεσω των ingame spammers και των sites. Απειροι. Φαντασου οτι ολοι αυτοι πλεον δεν θα εχουν κανενα λογο να αγοραζουν απο αυτους, αλλα απλα θα πουλανε τη μηνιαια συνδρομη για gold. Οπως ειπα και πριν δεν ειναι παντου οπως στη ψωροκωσταινα Υ.Γ. Οτι και να ειναι δεν με χαλαει σαν επιλογη. Ας υπαρχει κι οποτε εχω τα gold το αγοραζω, αλλιως πληρωνω κανονικα. Πολυ καλυτερα απ το να μην εχω καθολου την επιλογη. 1
DeiX Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οπως το PLEX ετσι και το CREED θα ειναι μια χαρα. Οταν επαιζα eve καποιους μηνες τους πληρωσα και μετα εβγαζα τη συνδρομη μου για πλακα απλα παιζοντας. Το ιδιο θα γινει και στο Wildstar θα το δειτε. Ας ελπισουμε να υιοθετησουν το ιδιο συστημα και τα υπολοιπα mmo. Οσο για το τι χρημα κυκλοφορει απλα θα σας πω (το ειδα με τα ματια μου αλλιως δεν θα το πιστευα) οτι φιλος πουλησε στο Diablo 3 αντικειμενο για gold αξιας 2,5k ευρω!!! Λεφτα υπαρχουν (online φυσικα ) Επεξ/σία 14 Απριλίου 2014 από DeiX
FLOOFLIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Οπως το PLEX ετσι και το CREED θα ειναι μια χαρα. Οταν επαιζα eve καποιους μηνες τους πληρωσα και μετα εβγαζα τη συνδρομη μου για πλακα απλα παιζοντας. Το ιδιο θα γινει και στο Wildstar θα το δειτε. Ας ελπισουμε να υοθετησουν το ιδιο συστημα και τα υπολοιπα mmo. Οσο για το τι χρημα κυκλοφορει απλα θα σας πω (το ειδα με τα ματια μου αλλιως δεν θα το πιστευα) οτι φιλος πουλησε στο Diablo 3 αντικειμενο για gold αξιας 2,5k ευρω!!! Λεφτα υπαρχουν (online φυσικα ) Και εγώ πιστεύω οτι το σύστημα θα λειτουργήσει και αν καίγεσαι λίγο θα παίζεις τσάμπα. Και στο wow το κάναμε με τους gold selers(απλά δεν ήταν "νόμιμο"). Diablo 3 ε ? Εκεί παίξαμε τσάμπα και βγάλαμε και χαρτζηλίκι
Pimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι φιλε DeiX ετσι ειναι. Εγω μεχρι και τον προηγουμενο μηνα που επαιζα EvE συντηρουσα ανετα 3 acc (πρεπει να κανω μερικα missions γτ ξεμεινα απο isk αλλα με το WildStar εχω παθει λιγακι κοκομπλοκο και βαριομουν να τα κανω) . Εναν που ειχα αγορασει με ~20billion Isk και τον εχω σαν PvP και 2 δικους μου που κανω τα missions. Οφειλω βεβαια ενα μεγαλο ευχαριστω στο Corp μου (100% ελληνικο) που μου εμαθε πως να βγαζω χρημα. Floofli (αχαχαχα το name τα σπαει) οσον αφορα αυτο που λες με το καψιμο, φαντασου οτι στο WoW παρολο που το χα βαρεθει τα τελευταια χρονια εχω σχεδον 8,500 ωρες στο Raptr, ενω συνολικα στα mmo's 15,000 ωρες μετα το 2006 , χωρις να μετραω τις ωρες σε EQ1 και Vanilla WoW που ηταν πριν το 2006. Οποτε καταλαβαινεις οτι συμφωνω απολυτα πως και γω πιστευω οτι θα παιζουμε τσαμπα WildStar απο ενα σημειο και μετα, αφου το κινεζιλικι ειναι λιγο πολυ στο αιμα μας Το σημαντικοτερο ειναι ομως οτι τι παιχνιδι τα σπαει τελειως. 1
DeiX Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ειχα τη τυχη να εχω full beta access εδω και καμποσους μηνες. Αμα ψαξεις το τοπικ θα δεις τη γνωμη μου για το Wildstar. Πολυ καλα στημενο, με ομορφο gameplay και γενικα μια πετυχημενη προσπαθεια που σιγουρα θα ανταμειψει σε βαθος χρονου. Ηρθε για να μεινει αυτο το game. Εμενα με κερδισε το Elder Scrolls αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα. Ο καθενας ψαχνει και βρισκει αυτο που τον αντιπροσωπευει εκεινη τη χρονικη περιοδο. Respect στο Wildstar παιδες πραγματικα εχει γινει πολυ καλη δουλεια.
Pimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ειχα τη τυχη να εχω full beta access εδω και καμποσους μηνες. Αμα ψαξεις το τοπικ θα δεις τη γνωμη μου για το Wildstar. Πολυ καλα στημενο, με ομορφο gameplay και γενικα μια πετυχημενη προσπαθεια που σιγουρα θα ανταμειψει σε βαθος χρονου. Ηρθε για να μεινει αυτο το game. Εμενα με κερδισε το Elder Scrolls αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα. Ο καθενας ψαχνει και βρισκει αυτο που τον αντιπροσωπευει εκεινη τη χρονικη περιοδο. Respect στο Wildstar παιδες πραγματικα εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Ναι και τα 2 παιχνιδια ειναι καλα. Απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. Εγω παραδειγμα επαιξα ESO Beta και δεν θα μπορουσα να παιξω με τπτ ενα τετοιο mmo, παρολο που ειμαι λατρης των ES ειδικα του Oblivion. Εγω στο mmo θελω να χει raids (σε στυλ WoW), arenes με pvp seasons & ladders, bg's, auction houses, costumes, housing, dye system, σωστο interface, καλο combat & skill animations κλπ Δεν θελω phasing και loading screens, δεν τρελαινομαι για lore, να διαβαζω καθε γραμμη του quest και να τριγυρναω ολη μερα κανοντας τα, να βλεπω cinematics και voice overs. οπως επισης θελω καλο crafting χωρις ομως να γινεται πυρηνικη φυσικη κλπ Αυτα τα θελω σε RPG οχι ομως σε mmo. To end game που θελω και λατρευω ειναι κυριως το large scale raiding κι επειτα arenas. Ολα στη ζωη ειναι θεμα γουστου
Atallos1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ξερουμε αν θα εχει αρενες το Wildstar?Ελπιζω πως οχι..
Pimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι εχει 2vs2 3vs3 5vs5 Δεν σε αναγκαζει κανεις να παιξεις αν δεν σ αρεσουν παντως
Atallos1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δεν ειπα κανεις οτι με αναγκαζει Απλα προσπαθω να βρω ενα MMO που να ταιριαζει στα δικα μου θελω Apparently το PvEιζον Wildstar μαζι με arenes combo δεν κανει για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα