Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1% τρόπος του λέγειν, μην κολλάς στον αριθμό.Το cartoon-ίστικο στυλ των γραφικών, ο έλεγχος του χαρακτήρα, το διπλό jump, τα quests, η πυξίδα του χάρτη πάνω δεξιά.Όλα τα πάντα είναι αντιγραφή από το WoW, τώρα μην με ρωτήσεις αν το WoW πήρε τα παραπάνω από άλλο παιχνίδι γιατί δεν νομίζω να ήταν τόσο πιστή αντιγραφή.Μεμονωμένα παίρνουν όλοι για όλα τα παιχνίδια.

Τα γρφικα ναι μεν ειναι καρτουνιστικα και στα 2 αλλα τελειως διαφορετικα. Στο WoW δεν υπαρχει διπλο jump ενω ο ελεγχος του χαρακτηρα ειναι 100% διαφορετικος. Η πυξιδα πανω δεξια ειναι default στο 90% των σημερινων mmo's.

Εν παση περιπτωση ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και βγαζει τα συμπερασματα του. Δες παντως αυτα που εγραψα παραπανω για τα κοινα σημεια τους, οπως επισης και το λινκ που εβαλε το παιδι παραπανω http://massively.joystiq.com/2014/04/07/the-nexus-telegraph-is-wildstar-a-world-of-warcraft-clone/

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χωρις να θελω να μπω σε μαχες αν ειναι ή αν δεν ειναι clone κλπ απλα αναφερω:

To WildStar εχει 40 man raids, dynamic combat, paths, dye system, adventures, shiphands, warplots (αυτα θυμαμαι τωρα) τα οποια δεν υπαρχουν στο WoW.

Το WoW εχει Flex+HC mode raiding, LFR, flying mounts, pet battles, browlers guild, proving grounds κλπ τα οποια δεν υπαρχουν στο WildStar.

Προφανως εχουν και κοινα σημεια οπως θα εχουν και με αλλα παιχνιδια.

Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του αν ειναι ή αν δεν ειναι clone κλπ :)

το 40αρι wow to ξεκίνησε το wow.

Δημοσ.

Οχι το 40ρι ηταν απο την εποχη του EQ1 και μαλιστα πολυ παραπανω απο 40 man. Το θεμα ειναι πως 40ρι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει στο WoW.

Δημοσ.

για καθίστε ρε παιδιά δηλαδή απαγορεύεται να βγει άλλο παιχνίδι με καρτουνιστικα γραφικά για να μην το κατηγορήσουν οτι είναι wow clone? ωραια και τοτε γιατι ασχολουμαστε αφου ολοι θελουμε wow και δεν ξεκολλάμε από το wow!Τελος το wow ειναι/ηταν απο τα καλυτερα ΜΜΟ αλλα ολα εχουν μια αρχη και ενα τελος σε ολα τα πραγματα...αν θες να παιξεις το καθε νεο παιχνιδι που σου τραβαει τη προσοχη δεν πας ..<<αα για να δουμε ποσο wow η οχι ειναι..>>το παιζεις και το ευχαρίστησε μέχρι εκεί που αντέχεις...Το wow τοσα τα τελευταια χρονια παζει μονο με τη φανελα τπτ νεο κ ειδικα τωρα ειναι με σβηστες τις μηχανες εν αναμονη του expansion που θα βγει αναλογα ποσο κοσμο θα χαει απο αλλα παιχνιδια..και εν πάση περιπτωση κανενα παιχνιδι δεν βγαινει εξολοκληρου απο την αρχη μια εντελως φρεσκια ιδεα ολοι καπου στηριζοντε! και Δεν ειναι κακο ν παιρνεις τα καλα απο καθε παιχνιδι ..Το Ποιο συμαντηκο ειναι η καθε εταιρεια να υποστηριζει το παιχνιδι και να μην κανει αρπαχτες! Το μονο στοιχημα που βαζω εγω για το Wildstar ειναι τι support θα παρουσιασει μετα το release γιατι με τοσο content πρεπει να υπαρχει και αναλογο support .

• Like 2
Δημοσ.

Παντως παιδια ανεξαρτητα αν ειναι clone το παιχνιδι ,που και εγω οταν το πρωτοειδα ετσι το χαρακτηρισα ,για καποιον που δεν εχει ασχοληθει με wow ποτε ειναι μια πολυ καλη επιλογη νομιζω .Εμενα δεν με χαλαει δηλαδη αν η αντιγραφη καποιων στοιχειων απο παλιο game ειναι καλη αντιγραφη και οχι κακεκτυπο,ισα ισα το αντιθετο .

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά το θεωρώ ευλογία για το παιχνίδι να το χαρακτηρίζουνε wow clone. Ακόμα κι όταν το λένε για "κακό" (όχι psycho δε λέω οτι το λές για κακό). Εγώ το Wow το λάτρεψα όσο έπαιξα, και το θεωρώ το καλύτερο του είδους του.. νομίζω το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί/συνδρομές γιατί εμένα και τη γνώμη μου ποιος... μας χέζει ? :D

Όταν έπαιξα το Wildstar μου φάνηκε πολύ οικείο, ότι πιο "κοντινό" σε Wow έχω δεί αν και φυσικά έχουνε και τις σημαντικές διαφορές τους. Προτιμώ χίλιες φορές ένα "Wow clone" επιτυχημένο, που έχει δυνατότητες να πάει το genre παραπέρα, πάρα ακόμα ενα "Wow killer" της φακής που θα πατώσει και θα εξαφανιστεί κλασσικά στο εξάμηνο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πλεον , και κλείνω με αυτο, Εχουμε χασει το προσανατολισμο μας το ΣΥΜΑΤΙΚΟ δεν ειναι αν ενα παιχνιδι ειναι wow η tetris clone αλλα Αν μας αρεσει αυτο που παιζουμε και φυσικα ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ εχει απο την εταιρεια του!Για αυτο πρεπει να δινουμε χρονο στο καθε παιχνδι και για αυτο οι μπετα φαση ειναι συματνικες γτ εκει με καθαρο μυαλο βλέπεις αν σου αρεσει το παιχνιδι σε εσενα ..οχι να συμπεριφερεσε σαν wow δικηγόρος ...γιατι εσυ θα παίξεις το παιχνίδι!

*το πρώτο πρόσωπο που μιλάω δεν αναφέρομε σε κανέναν προσωπικά!

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό, επειδή και 'γω θεωρώ ότι το WoW ήταν ότι καλύτερο μέχρι στιγμής, είναι και ο λόγος που αγόρασα το WildStar επειδή πατάει πάνω στην επιτυχημένη συνταγή του WoW.

Δημοσ.

Μολις ειδα μια ωραια αλλαγη στο UI 2.0 Εκαναν ενιαιο interface τα dye system & costume panel και πλεον μπορεις να βαψεις και τα costumes. Επισης ειδα και μερικα αλλα ωραια για το costume οπως π.χ. το οτι δεν σε περιοριζει το class στο τι gear θα μπορεις να βαλεις να φαινεται. Μπορει δλδ καποιος cloth based να βαλει να φαινονται plate items στο costume set. Εχει παρα πολλα ωραια πραγματα ακομα. Μενει να τα δουμε κιολας στην επομενη beta, το αλλο ΣΚ.

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται στις 21,30 ωρα Ελλαδος θα εχει Live Streaming το WildStar απο PaX East. Για να δουμε και καμια εικονα απ το νεο UI 2.0 Patch :)

http://www.twitch.tv/pax/

Τώρα έχει !!!!! ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...