Pimis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Βασικα απο "W" αρχιζει και το WildStar Για οποιον ενδιαφερεται, απο σημερα (εως και την Κυριακη) ξεκιναει το PaX East και θα κανουν live streaming απο κει, οπου θα φανει τοσο το UI 2.0 οσο και το νεο Patch γενικοτερα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το ξέρω ότι αρχίζει από το WildStar αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτό που είπα.
virginkiller Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 αν το πάμε έτσι μπορούμε να το πούμε και για το avatar σου 2
Pimis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εν παση περιπτωση δεν εχει νοημα να σχολιασω κατι για το οποιο δεν ξερω το λογο που το εκαναν. Αν δηλαδη το W το εβαλαν επειδη το παιχνιδι τους αρχιζει απο W η αν το εκαναν για να θυμιζει το WoW. Αν εσυ εχεις πληροφοριες εκ των εσω τοτε δεκτο 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ακόμα και να μην το έκαναν για το λόγο που λέω, δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι ένας κλώνος του WoW με διαφορετικό combat system.Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι μιλάμε για Ex-Blizzard developers. Τέσπα, αυτό το Σ/Κ θα μπορούμε να παίξουμε η μπα ; αν το πάμε έτσι μπορούμε να το πούμε και για το avatar σου Το avatar μου έχει και ένα 3 δίπλα που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες τι σημαίνει.
Pimis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Οχι, μενουν 2 beta weekends πριν την open beta: Friday, April 18th, 7:00AM PDT through Sunday, April 20th, 11:59PM PDT Friday, May 2nd, 7:00AM PDT through Sunday, May 4th, 11:59PM PDT Κι επιπλεον εχει και PaX East απο σημερα οποτε...
savoukos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ακόμα και να μην το έκαναν για το λόγο που λέω, δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι ένας κλώνος του WoW με διαφορετικό combat system.Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι μιλάμε για Ex-Blizzard developers. Τέσπα, αυτό το Σ/Κ θα μπορούμε να παίξουμε η μπα ; Το avatar μου έχει και ένα 3 δίπλα που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες τι σημαίνει. έχεις ξανακάνει τέτοιο είδους σχόλιο..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα είναι κλώνος του wow.κ το wow βγήκε από αλλού.Αρα κλώνος κ αυτό ,οπότε το wildstar είναι κλωνος κλώνου κτλ κτλ κτλ.Δεν τα αφήνουμε στην άκρη κ απλά να το ευχαριστηθούμε σαν παιχνίδι χωρις αυτόυς τους σχολιασμούς?
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Άντε να δούμε.Ακόμα περιμένω να ρίξουν optimization στο παιχνίδι γιατί τα frames είναι τραγικά πολλές φορές.Επίσης, είδα ότι με το τελευταίο patch αφαίρεσαν την επιλογή ''Render Target Scale''. έχεις ξανακάνει τέτοιο είδους σχόλιο..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα είναι κλώνος του wow.κ το wow βγήκε από αλλού.Αρα κλώνος κ αυτό ,οπότε το wildstar είναι κλωνος κλώνου κτλ κτλ κτλ.Δεν τα αφήνουμε στην άκρη κ απλά να το ευχαριστηθούμε σαν παιχνίδι χωρις αυτόυς τους σχολιασμούς? Άλλο να πάρεις κάποια πράγματα, και άλλο να αντιγράψεις 99% ένα παιχνίδι όπως στην προκειμένη περίπτωση.Από 'κει και πέρα αν σε ενοχλούν τα ποστ μου, υπάρχει και το ignore.
savoukos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Άντε να δούμε.Ακόμα περιμένω να ρίξουν optimization στο παιχνίδι γιατί τα frames είναι τραγικά πολλές φορές.Επίσης, είδα ότι με το τελευταίο patch αφαίρεσαν την επιλογή ''Render Target Scale''. Άλλο να πάρεις κάποια πράγματα, και άλλο να αντιγράψεις 99% ένα παιχνίδι όπως στην προκειμένη περίπτωση.Από 'κει και πέρα αν σε ενοχλούν τα ποστ μου, υπάρχει και το ignore. δεν ειναι ότι με ενοχλούν τα πόστς σου,απλά σ είπα κ το wow κλώνος είναι.αν είναι 99% αντιγραφή γιατί θες να το παίξεις κ δεν παίζεις wow εφόσον δεν έχει διαφορά παρά μόνο 1%?
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γιατί αυτό το 1% είναι το διαφορετικό combat system που το προτιμώ έναντι του WoW
savoukos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γιατί αυτό το 1% είναι το διαφορετικό combat system που το προτιμώ έναντι του WoW http://massively.joystiq.com/2014/04/07/the-nexus-telegraph-is-wildstar-a-world-of-warcraft-clone/ άρα το pvp είναι 1%? 1
konstantinos77 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το avatar μου έχει και ένα 3 δίπλα που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες τι σημαίνει. και 3 εξι ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 1% τρόπος του λέγειν, μην κολλάς στον αριθμό.Το cartoon-ίστικο στυλ των γραφικών, ο έλεγχος του χαρακτήρα, το διπλό jump, τα quests, η πυξίδα του χάρτη πάνω δεξιά.Όλα τα πάντα είναι αντιγραφή από το WoW, τώρα μην με ρωτήσεις αν το WoW πήρε τα παραπάνω από άλλο παιχνίδι γιατί δεν νομίζω να ήταν τόσο πιστή αντιγραφή.Μεμονωμένα παίρνουν όλοι για όλα τα παιχνίδια.
Pimis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Χωρις να θελω να μπω σε μαχες αν ειναι ή αν δεν ειναι clone κλπ απλα αναφερω: To WildStar εχει 40 man raids, dynamic combat, paths, dye system, adventures, shiphands, warplots (αυτα θυμαμαι τωρα) τα οποια δεν υπαρχουν στο WoW. Το WoW εχει Flex+HC mode raiding, LFR, flying mounts, pet battles, browlers guild, proving grounds κλπ τα οποια δεν υπαρχουν στο WildStar. Προφανως εχουν και κοινα σημεια οπως θα εχουν και με αλλα παιχνιδια. Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του αν ειναι ή αν δεν ειναι clone κλπ
savoukos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 διάβασε μια κ το αρθρο.WoW επαιζα απο αρχή.Quest όλα τα παιχνίδια είχαν κ θα έχουν ,επίσης άλλο στυλ το q του wow ,π έπρεπε να πας εκεί κ εδώ.to double jump νομίζω δεν το έβαλε πρώτα το wow όπως κ dodge δεν το έβαλε το gw2.Επίσης το καρτουνίστικο έχει διαφορά ,είναι σαν να λες ο ποπάυ κ ο μίκυ μάους έχουν το ίδιο σχέδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα