Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα εγω με κατι παιδια που ειχαμε τους saber riders θα στήσουμε το γκιλντ ξανα αλλα χωρις πανικο.. Φυσηκα ειμαστε για ραιντ έτοιμοι αν υπαρχει ενδιαφερων φυσηκα ειστε ευπροσδεκτοι

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το παιξα και εγω καποιους μηνες . Ds 6/9 με exinferno , dominion side . Αν ειναι κανεις dominion ας ποσταρει , θα ξαναπαιξω μολις γινει free.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας οσο πλησιάζει το φ2π θέλω να σας υπενθυμίσω σε όσους ενδιαφέρονται (παλιούς και νέους παίχτες) ότι υπάρχει απο τη μπετα ακόμα ενα guild ελληνικό κυριως! Ολες οι πληροφορίες βρίσκονται στο παρακάτω λινκ

http://wildstar.gr/viewtopic.php?f=38&t=51&p=122#p122

Δημοσ.

καλημέρα

λέω να επιστρέψω στο παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό και να ξεκινήσω stalker - κάποιος να μου πει πώς είναι αυτή την στιγμή ο stalker σε raids / dungeons / pvp 

θυμάμαι τότε που άφησα το game είχε φάει nerf και σε dps τον χαντάκωσαν αρκετά 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Ειμαστε 4 νεοι παιχτες που παιζαμε  FFXIV και λεμε να δοκιμασουμε το Wildstar. Εγω να πω την αληθεια οταν το πρωτοδοκιμασα στο μπετα δε μου ειχε αρεσει και πολυ αλλα τωρα που βρεθηκαμε παρεα λεμε να το δωσουμε αλλο ενα try :). Οποτε θα σας βρουμε in-game!

• Like 3
Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Ειμαστε 4 νεοι παιχτες που παιζαμε FFXIV και λεμε να δοκιμασουμε το Wildstar. Εγω να πω την αληθεια οταν το πρωτοδοκιμασα στο μπετα δε μου ειχε αρεσει και πολυ αλλα τωρα που βρεθηκαμε παρεα λεμε να το δωσουμε αλλο ενα try :). Οποτε θα σας βρουμε in-game!

Και εγω παίζω ff το παιχνιδι οσο ανεβαινεις lvl γίνεται ενδιαφέρον.τωρα end game pve δεν εχω δει περα απο καποια world bosses.Δεν ειναι ff που σε extreme mode εισαι σε τσιτα..ενκατακλειδι δωστε του μια ευκαιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...