wintaxt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σίγουρα εγω με κατι παιδια που ειχαμε τους saber riders θα στήσουμε το γκιλντ ξανα αλλα χωρις πανικο.. Φυσηκα ειμαστε για ραιντ έτοιμοι αν υπαρχει ενδιαφερων φυσηκα ειστε ευπροσδεκτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Kι εγω εκει θα ειμαι μαζι σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 καμια ιδεα πως βαζουμε μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καποια επιπλεον ωραια πραγματακια που ερχονται με το νεο patch, οπως η βελτιωση των γραφικων. Καλα παει το πραγμα http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-09-24-wildstar-in-a-new-light/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 επιστρεφω κ γω στο wildstar απο τις 29 κ μετα, see you online 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosntelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιξα και εγω καποιους μηνες . Ds 6/9 με exinferno , dominion side . Αν ειναι κανεις dominion ας ποσταρει , θα ξαναπαιξω μολις γινει free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας οσο πλησιάζει το φ2π θέλω να σας υπενθυμίσω σε όσους ενδιαφέρονται (παλιούς και νέους παίχτες) ότι υπάρχει απο τη μπετα ακόμα ενα guild ελληνικό κυριως! Ολες οι πληροφορίες βρίσκονται στο παρακάτω λινκhttp://wildstar.gr/viewtopic.php?f=38&t=51&p=122#p122 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το Παιχνίδι θα φάει hard reset?delete παλιους χαρακτήρες η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι βεβαια. Ισως αυτους που ειναι λιγοτερο απο 5-10 lvl, αλλα μεχρι εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 καλημέρα λέω να επιστρέψω στο παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό και να ξεκινήσω stalker - κάποιος να μου πει πώς είναι αυτή την στιγμή ο stalker σε raids / dungeons / pvp θυμάμαι τότε που άφησα το game είχε φάει nerf και σε dps τον χαντάκωσαν αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. Ξερουμε τι ωρα Ελλαδος ανοιγουν οι Ευρωπαικοι servers αυριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ποτε ανοιγουν οι σερβερς? σε ποιον σερβερ θα ειναι οι saber riders? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ampalaea4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια. Ειμαστε 4 νεοι παιχτες που παιζαμε FFXIV και λεμε να δοκιμασουμε το Wildstar. Εγω να πω την αληθεια οταν το πρωτοδοκιμασα στο μπετα δε μου ειχε αρεσει και πολυ αλλα τωρα που βρεθηκαμε παρεα λεμε να το δωσουμε αλλο ενα try . Οποτε θα σας βρουμε in-game! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.wildstar-online.com/en/freetoplay/ εχουνε βαλει countdown για το launch. σε 7 ωρες ανοιγουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια. Ειμαστε 4 νεοι παιχτες που παιζαμε FFXIV και λεμε να δοκιμασουμε το Wildstar. Εγω να πω την αληθεια οταν το πρωτοδοκιμασα στο μπετα δε μου ειχε αρεσει και πολυ αλλα τωρα που βρεθηκαμε παρεα λεμε να το δωσουμε αλλο ενα try . Οποτε θα σας βρουμε in-game!Και εγω παίζω ff το παιχνιδι οσο ανεβαινεις lvl γίνεται ενδιαφέρον.τωρα end game pve δεν εχω δει περα απο καποια world bosses.Δεν ειναι ff που σε extreme mode εισαι σε τσιτα..ενκατακλειδι δωστε του μια ευκαιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα