kom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 καλημέρα, δοκίμασε κάποιος να μεταφέρει τον client σε άλλο pc αντί να τον ξανακατεβάσει ; στο 2ο pc που τον έκανα copy όταν πάω να τρέξω το wildstar.exe ανοίγει ο Launcher και αρχίζει ξανά από την αρχή το download καμία ιδέα ;
dungeon master Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 μάλλον κάτι άλλαξαν πρόσφατα και έχει πρόβλημα, πριν καμιά 10ρια μέρες που το δοκίμασα δούλευε κανονικά έχειι Bugs αρκετά ακόμα αλλα το combat system είναι απίστευτο!!!! όντως, παίζω rogo εεε stalker και σπέρνει, καμία σχέση με teso που είναι σαν να βαράς αέρα, μόνο με το tera συγκρίνεται σε αίσθηση, άσε που μόλις μπούμε στο retail με τους ευρωπαικούς σερβερς θα γίνει ακόμη καλύτερο κυριως για μας τους melee
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εμένα έκανε install κάτι αρχεία πάλι αλλά δεν ξανακατέβασε το παιχνίδι.
Gerara_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Πόσο μεγάλο είναι το patch που κατεβάζει από το προηγούμενο ΣΚ;
hasomeris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 καλησπέρα παιδιά..με έχει ψησει κ εμένα το παιχνιδάκι αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω πριν το προπαραγγειλω. περισσεύει μήπως κάποιο key για τη beta?? thx anyway.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πάντως είναι απαράδεκτο να έχεις κάνει pre-order και να μην έχεις πάντα beta access παρά μόνο τα weekends.
wintaxt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αν μπορούμε να πούμε οτι έχει μια λογική αυτή λέει ότι να παίζεις κάθε μέρα και μετά wipe ίσως κουράσει και αποτέλεσμα να χάσουν συνδρομές μετά...είναι κ 2 μήνες βλέπεις...Χαζή?χαζή ....άλλα το να στο δίνει λίγο λίγο..κάπως σε εξιτάρει και σου ανανεώνει την διάθεση σου για το παιχνίδι. Εμένα η απορία μου είναι πως θα τεστάρουν το end game αν δεν το τρέξουν στο beta?είναι και 40μαν!
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Σε ποιο παιχνιδι ειχες ευκαιρια να κανεις raid απο beta?
dungeon master Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 @wintaxt: ποιός σου είπε ότι δεν το τεστάρουν? το 20ρι είναι ανοικτό εδώ και βδομάδες, το 40ρι λογικά όπου να'ναι θα ανοίξει και αυτό. Μιλάω για την πραγματική μπετα φυσικά, την press, δεν πιστεύω κανείς σας να νόμισε ότι με το κλειδάκι του weekend pass θα έκανε beta testing, καθαρά μαρκετινγκ είναι, νομίζω είναι ξεκάθαρο το πλάνο τους και λογικό imo. Πάντως είναι απαράδεκτο να έχεις κάνει pre-order και να μην έχεις πάντα beta access παρά μόνο τα weekends. για πες 1 mmo που σε preorder έδωσε full beta access για 2,5 μήνες, νταξ παιχνιδόβιοι είμαστε αλλά όχι παιδάκια να λέμε ότι να'ναι..
FLOOFLIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εγώ απο τη μεριά μου το περιμένα πώς και πώς αυτό το παιχνίδι μιας και γιατί να το κρύψω, όσο έπαιζα wow μου άρεσε πολύ. Το σκ έπαιξα αρκετά και κατα ενα πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι δε με ξένισε μιας και η δομή του είναι όμοια με το wow με σαφός νεότερα γραφικά,combat system, housing και άλλες καινοτομίες. Αν και beta δε μπορώ να πώ οτι βρήκα τρελά bugs ήταν playable και πέρασα μια χαρά. Παρότι έχω κάνει αίτηση για beta απο όταν.. πρωτοξεκίνησε, κλειδί δυστυχώς δε μου στείλανε ποτέ. Αν κάποιος συμφορουμίτης έχει κλειδί για το παιχνίδι και το έχει σταματήσει για χ,ψ λόγους θα του ήμουν υπόχρεος αν μου το έκανε πάσα. Ευχαριστώ!
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 4 Απριλη ειναι το επομενο beta weekend , για μονιμο κλειδι δυσκολα Για κλειδι Σαββατοκυριακου , συνηθως βγαινουν 3-4 ημερες πριν , θα πω αν βρω giveaway
virginkiller Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μάλλον κάτι άλλαξαν πρόσφατα και έχει πρόβλημα, πριν καμιά 10ρια μέρες που το δοκίμασα δούλευε κανονικά όντως, παίζω rogo εεε stalker και σπέρνει, καμία σχέση με teso που είναι σαν να βαράς αέρα, μόνο με το tera συγκρίνεται σε αίσθηση, άσε που μόλις μπούμε στο retail με τους ευρωπαικούς σερβερς θα γίνει ακόμη καλύτερο κυριως για μας τους melee το θεωρώ αρκετά διαφορετικό με το Tera το οποίο με άφησε παγερά αδιάφορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα