Mamatereza Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Αντε να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει διαθέσιμο κανένα EU guest pass , για μια δοκιμή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 κατσε να τσεκαρω γω αν εχω κανενα οχι δεν εχω σοζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ξαναμπήκε συνδρομή και πάμε δυνατά για Drop 4. Υπάρχει κανένα raiding guild που να κάνει GA ακόμα; Είμαι στο World Bosses μέρος του attunement (50% done) και ψήνομαι τρελλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εχω το guild Saber Riders επιστρρεψαμε για το Drop 4 αν σε ενδιαφερει ποιο φιλικη και ποιο χαλαρη φαση πες μου αλλιως εχει πολλες guild που κανουν ραιδ σε ποιο hardcore style. και εγω στο ιδιο επιπεδο στο attunement ειμαι Eldolil Shadow whisper η κανεμε add Λιγα λογια για Εμας για οποιον Ενδιαφέρετε http://wildstar.gr/viewtopic.php?f=38&t=51&p=122#p122 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εχω το guild Saber Riders επιστρρεψαμε για το Drop 4 αν σε ενδιαφερει ποιο φιλικη και ποιο χαλαρη φαση πες μου αλλιως εχει πολλες guild που κανουν ραιδ σε ποιο hardcore style. και εγω στο ιδιο επιπεδο στο attunement ειμαι Eldolil Shadow whisper η κανεμε add Λιγα λογια για Εμας για οποιον Ενδιαφέρετε http://wildstar.gr/viewtopic.php?f=38&t=51&p=122#p122 Ελα μην μου λες τετοια τωρα που με εψισε ο Mamateraza για Final Fantasy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ρε μην το ακους αυτον...ειναι teddy boy..στο λεει γτ εχει Creed κανα καρο..αντι να σου δωσει ενα να σε μπουσταρουμε να πας 50 να κανουμε καμια κατασταση σε αποτραβαει απο το WS... Γενικα ειμαστε 20+ατομα φυσικά οχι ολοι Ελληνες γτ δεν βγαινουν τα κουκια αλλα η Βαση και το Core ειναι η Ελληνες που ημασταν και παλια ξαναγυρίσαμε ολοι, και ειδικα τωρα που τα ραιδ θα ειναι 20ρια..ειναι μεγαλη ευκαιρια ,μακαρι το drop 4 να ειναι οσο καλο ακουγετε.. κόσμο εχει το παιχνιδι τωρα που δεν εχεις και να κανεις και πολλα αλλα ειναι η καταληλοτερη περιοδο ωστε να catchaρεις το μεσω επιπεδο των παιχτων.. και πιστεψτε με το παιχνιδι τομλω να πω ειναι free Πρεπει να μην θες ωστε να μην βγάλεις το CReed σου! Σας περιμενω μεσα αντε να φτιάξουμε καμιά καλή κατάσταση γτ όσο υπάρχει καλο και φιλικό guild ολα ειναι ωραια οτι και να παιζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Fulgore ασε τελικες φαντασίες, και ελα Ws, θα περασεις/σουμε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Οτι πει Mamateraza . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 o mamatereza εχει 1000 creed μιλαει εκτου ασφαλους... μην τον ακους ειναι teddy boy... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αχαχαχα παιδια τωρα παιζω FF και περναω καλα. Οπως εχω πει πολλες φορες θα μπω στο παιχνιδι στο Drop 4. Ο wintaxt εχει ενα δικιο παντως σ αυτα που λεει, αφου οντως εχω μαζεψει τα credd που χρειαζομαι και ειμαι ανετος Aς ελπισουμε παντως το Drop 4 να ειναι τοσο καλο οσο λενε. Θα δειξει... Υ.Γ. Αυτη τη στιγμη για να ειμαι ειλικρινης, ειμαι twitch και περιμενω ανακοινωση απο NCSoft για το expansion του GW2. Αντε να δουμε τι θα ειναι κι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 δωσε ενα στο fulgore να τον ανεβασω και μετα τα λεμε.. ΥΓ http://www.polygon.com/2015/1/24/7881929/guild-wars-2-heart-of-thorns-expansion-announced-mmo-pc για εσενα δουλευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Τι γινεται ρε γμτ.expansion στο GW2,expansion στο FF και Drop 4 στο Wildstar....Τι να πρωτοπαιξεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Χαμος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 wildstar..τι αλλο? Action combat ftw! και με πολυ καλη δοση συγκεντρωσης και ικανοτητων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα