Mamatereza Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πιθανον, οπως σχεδον ολα πλην του WoW. Απλα νομιζω οτι με 9 ευρω game + 1 month sub δεν χαλαει καποιον που θελει να παιξει λιγακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρα ειναι οντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πιθανον, οπως σχεδον ολα πλην του WoW. Απλα νομιζω οτι με 9 ευρω game + 1 month sub δεν χαλαει καποιον που θελει να παιξει λιγακι. WoW πάντως έχει 4 euros (games μέχρι Panda) + 1 month sub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) lol λάθος threat Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Για οσους ενδιαφερονται μπορουν να αγορασουν το παιχνιδι με 9 ευρω απ το G2A. Στην τιμη συμπεριλαμβανεται το παιχνιδι κι ενας μηνας δωρεαν. Δεν ξερω για ποσο θα ισχυσει αυτη η τιμη. αυτό το πράγμα που ότι παιχνίδι αγοράζω μετά από λίγο καιρό πέφτει -40 ευρώ πρέπει να σταματήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Είναι το G2A legit? Δεν έχω ξαναγοράσει...9€ έναντι 44€ στο official site είναι μεγάλη διαφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρα legit ειναι Οποιος αγορασει απο το official ειναι απλα κοροιδο Βαλε κ κανα referrallαπο τα πολλα που κυκλοφορουν για εξτρα εκπτωση κ εισαι κομπλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Done, σήμερα δεν προλαβαίνω αλλά από αύριο θα το "πιάσω" πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Βασικα εδω και καμποσο καιρο ολα απo κει τα αγοραζω και συνηθως σε τιμες κατω του μισου απ οτι στα επισημα sites. Αν κανεις ειδικα αυτο που λεει ο Attalos με το referall, τοτε το WildStar θα σου κατεβει λιγοτερο απο 9 ευρω. Δεν ειναι κι ασχημα νομιζω αν σκεφτεις οτι θα παιζεις για ενα μηνα δωρεαν. Οσο για την τιμη του WoW (επειδη αναφερθηκε παραπανω) το φθηνοτερο που βρηκα για τα lvl 1-90 ειναι 15 ευρω digital download απ το επισημο site και για το WoD expansion 45 ευρω απ το επισημο site ή 39 ευρω απ το G2A (απο παρομοια site με το G2A το βρηκα 4-5 ευρω πιο χαμηλα αλλα δεν τα εχω δουλεψει οποτε μενω στο G2A). Patch notes του σημερινου Drop 3: https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/117836-mysteries-of-the-genesis-prime-update-notes-11112014/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Βασικα εδω και καμποσο καιρο ολα απo κει τα αγοραζω και συνηθως σε τιμες κατω του μισου απ οτι στα επισημα sites. Αν κανεις ειδικα αυτο που λεει ο Attalos με το referall, τοτε το WildStar θα σου κατεβει λιγοτερο απο 9 ευρω. Δεν ειναι κι ασχημα νομιζω αν σκεφτεις οτι θα παιζεις για ενα μηνα δωρεαν. Οσο για την τιμη του WoW (επειδη αναφερθηκε παραπανω) το φθηνοτερο που βρηκα για τα lvl 1-90 ειναι 15 ευρω digital download απ το επισημο site και για το WoD expansion 45 ευρω απ το επισημο site ή 39 ευρω απ το G2A (απο παρομοια site με το G2A το βρηκα 4-5 ευρω πιο χαμηλα αλλα δεν τα εχω δουλεψει οποτε μενω στο G2A). Έχει referral codes για κατευθείαν αγορά μέσα από το site της Blizzard για 2.5 λίρες (περίπου 4 eu). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου MMO και θα ήθελα μερικά tips για να αρχίσω. Αρχικά σε ποιον server να πάω (PVE) και αν υπάρχει καμια guild(clan) που να είστε και εσείς παίδες καθώς MMO χωρίς παρέα δεν λέει . Αυτά από εμένα και ελπίζω να τα πούμε και in-game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Servers υπαρχουν 2 καθως πλεον ειναι megaservers. 1 PvE & 1 PvP οποτε διαλεγεις και πας. Προς το παρων λογο του οτι δεν εχω αρκετο χρονο, δεν εχω παιξει το νεο patch, το οποιο αλλαζει παρα πολλα πραγματα στο παιχνιδι, οποτε δεν μπορω να σου πω και πολλα. Σημαντικο παντως γενικοτερα ειναι να βαλεις καποια must addons μεσω του curse client. Θα σου στειλω με pm μερικα. Οσο για guild βρες καποιο να μπεις αναλογα με το τι θελεις, διοτι Ελληνικο δεν ξερω αν υπαρχει ενεργο πλεον. Να ξερεις οτι υπαρχουν επισης και τα circles, τα οποια ειναι ομαδες με συγκεκριμενο σκοπο, οπως pvp, world bosses, dailies, farming, housing κλπ και στα οποια μπορεις να εισαι μελος σε αρκετα, οποτε καλο θα ηταν να μπεις σε καποια που σε ενδιαφερουν. Αν σ αρεσει παντως το housing θα το βρεις αρκετα ενδιαφερον να ασχοληθεις, καθως κατα τη γνωμη μου το WS εχει το καλυτερο housing που υπαρχει αυτη τη στιγμη σε mmo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 WoW πάντως έχει 4 euros (games μέχρι Panda) + 1 month sub άκυρο αλλά που βρίσκεις τόσο το wow? θέλω να το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 άκυρο αλλά που βρίσκεις τόσο το wow? θέλω να το δοκιμάσω Σου έστειλα PM φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παίδες αγόρασα από το G2A το game με 9.99€ και τώρα που κατέβηκε το παιχνίδι μου λέει ότι για να παίξω πρέπει να αγοράσω game time card ή να κάνω κάποιου είδους subscription. Όμως, όταν έκανα την αγορα από το site έλεγε ότι περιέχει και 30μέρες in-game. Τι κάνω παίδες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα