Προς το περιεχόμενο

Wildstar [MMORPG]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

υπομονη :P

Το βγαλαμε ρε το dungeon αλλα υποθετω πως το "υπομονη" παει για ολα τα επομενα :P

Δεν ξερω ποσο θα συνεχισω να ασχολουμαι και τι θα δω αλλα προς το παρον με εχει τραβηξει αρκετα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το υπομονη παει στο profession... θελει υπομονη και σαλιο ωστε να κραφταρεις τα καλα αντικειμενα και μεταξυ μας πλεων με τα πατς και τα ολα τα νερφς ισως δεν αξιζει αν μπορω αν το πω να λιωσεις να κραφταρεις ενα οπλο που ειναι ιδιο ilvl με καποιο ντροπ απο SSM η απο vendor...οτι θες μιλα μου in game να σου εξηγησω γενικα οποιος θελει να ασχοληθει με professions ας δουμε αυτο που αποδιδει λεφτα ωστε να βγενει το creed.

Eldolil Shadow η Eldolol Pewpew κανε whisper ελευθερα να τα πουμε

Gildo ρε φιλε τι γινεται θα σε δουμε ποτε..αρχισα και νεο char για παρτυ σου

• Like 2

Τι λεβελ εχεις φτάσει θείε μου?

13 - 14 καπου εκει ειμαι και ετσι οπως πας καπου εκει θα εισαι οταν θα ειμαι (αν παω) 50 :P

Αντε εμπα να παιξεις λιγο σε εφαγε το ds ;P

το υπομονη παει στο profession... θελει υπομονη και σαλιο ωστε να κραφταρεις τα καλα αντικειμενα και μεταξυ μας πλεων με τα πατς και τα ολα τα νερφς ισως δεν αξιζει αν μπορω αν το πω να λιωσεις να κραφταρεις ενα οπλο που ειναι ιδιο ilvl με καποιο ντροπ απο SSM η απο vendor...οτι θες μιλα μου in game να σου εξηγησω γενικα οποιος θελει να ασχοληθει με professions ας δουμε αυτο που αποδιδει λεφτα ωστε να βγενει το creed.

Eldolil Shadow η Eldolol Pewpew κανε whisper ελευθερα να τα πουμε

Gildo ρε φιλε τι γινεται θα σε δουμε ποτε..αρχισα και νεο char για παρτυ σου

Αυτο συμβαινει σε καθε ΜΜΟ δυστυχως... λιγα εχουν καταφερει να στηριξουν το crafting. Γιαυτο σκεφτομαι technologist (λογω των power cores) και ισως relic hunter ή survivalist.

Φυσικα και θα σε κανω add να τα πουμε και ingame ;)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλα νεα γiα το μελλον του παιχνιδιου.

1ον ανακοινωθηκε η κυκλοφορια του στην Κινα που σημαινει πως υπαρχουν μεγαλα σχεδια για το παιχνιδι

2ον μερικα απ τα πραγματα που θα μπουν με το επομενο patch (μαζι με το F2P) ειναι:

1. νεο lvl15 Dungeon "Alpha Sanctum"

2. νεα vertical lvl designed arena "Cryo-Plex"

3. Housing Communities, οπου 5 παικτες θα μπορουν να βαλουν ισαριθμα Housing Plots και να δημιουργουν ενα Mega Plot στο οποιο μαζι με αλλους 15 παικτες της επιλογης τους θα μπορουν να χτιζουν και να διακοσμουν

4. Βελτιωμενο Tutorial το οποιο σε βοηθαει να επιλεξεις Starting Point βαση της προηγουμενης mmo εμπειριας που εχεις

5. Νεο Char Creation με βιντεο που δειχνουν το gameplay και τα δυνατα σημεια του καθε class, ωστε να ειναι πιο ευκολη η επιλογη του

6. Βελτιωση των Stats & Itemization με παραμονη σαν primary μονο των Armor, Assault Power, Support Power, Health και αναβαθμισμενο-εξελιγμενο ρολο των secondary οπως των Vigor and Deflect Chance

7. Βελτιωση του dungeon XP. 1-50 lvl μονο μεσω dungeons αν το επιθυμει καποιος, με μεσο ορο 1 νεο dungeon ανα 5 lvl

8. Βελτιωση του Sprint, καθως θα μπορεις να σπρινταρεις διαρκως οσο εισαι εκτος combat

9. Auto Sell Junk button (οπως το Junk it addon), ενω ειπαν πως εχουν στο νου τους επιλογη για Combat οπως με το Lockdown addon

10. Map Markers + Map Navigation points

http://massivelyop.com/2015/06/25/e3-2015-wildstar-is-adding-much-more-than-f2p-this-fall/

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/632/feature/9817/E3-2015-Take-a-Look-at-WildStars-FreetoPlay-Transition-Cupcake.html/page/1

Καθολου ασχημα νομιζω :)

Επεξ/σία από Mamatereza
  • Like 1

• 1 μήνα μετά...

Ξερει κανεις αν αγορασω τωρα το game οταν θα γινει F2P αν θα εχω τα πλεονεκτηματα που θα εχει ενας Box Purchasers?

Item

Free Players

Box Purchasers

Character Slots

2

12

Costume Slots

4

6

Personal Bank

2 Slots

5 Slots

Decor

1000 total decor items placed

2000 total decor items placed

παιδια καλησπερα.Επαιζα wildstar απο το beta μεχρι φετος τα χριστουγεννα αλλα μετα διαλυθηκε το guild μου και σταματησα,αλλα θελω να γυρισω στο παιχνιδι

σκεφτομαι να παρω 15μερες καρτα (μιας και εχω τερματισμενο ενα Medic και ενα Spellslinger) και να μπω λιγο να δω τι παιζει

1)Γενικα υπαρχει κοσμος και αξιζει το παιχνιδι να το πληρωσω τωρα ή να περιμενω το F2P μπας και μπουνε?
και 2) Υπαρχει καθολου ποικιλια στα guilds για casual raiding κτλ?

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...