dimitris2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Η HTC ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τη Beats Audio επενδύοντας το ποσό των $300 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συνεργασία αυτή έχει στρατηγικό χαρακτήρα για την HTC και αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας του ήχου στα smartphones της. Η πρώτη συσκευή που θα είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τη Beats αναμένεται μέχρι και το τέλος του χρόνου, χωρίς να δίνονται περεταίρω λεπτομέρειες. http://www.youtube.com/watch?v=z5uqvcrmJCQ Η εταιρεία Beats έχει επισυνάψει και άλλες συνεργασίες με κυριότερη αυτή με την Hewlett Packard, η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις αποκλειστικά σε desktop υπολογιστές και tablets. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beats θεωρεί απαρέδεκτο το χάσμα στην ποιότητα του ήχου κατά το πέρασμα στα ψηφιακά αρχεία μουσικής. Για το λόγο αυτό η εταιρεία του έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών στη βελτίωση της ποιότητας του ήχου τους. Site: allthingsd.com
Dj_kourampies Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αν και την Beats δε την συμπαθώ, επειδή βλέπω διάφορους συναδέλφους να χρησιμοποιούν τα (άκρως ακατάλληλα) ακουστικά της για επαγγελματική χρήση για να κάνουν μόστρα, είναι σωστό αυτό που λένε. Πρέπει να ξεφύγουμε σιγά σιγά από το mp3, τα άθλια mastering κτλ. Μακάρι η δουλειά τους να περάσει και στο ηχείο/ήχο του τηλεφώνου.
Tomahawk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Στο ηχείο είναι δύσκολα τα πράγματα, στον ήχο/jack σίγουρα υπάρχει μέλλον αν υπάρχει διάθεση!
larryf13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλά εντάξει. Στο Trophy εαν βάλεις την ένταση πάνω από 20/30 το ηχείο αρχίζει να τερματίζει. Πάω στοίχημα πως εαν το έχει κάποιος τερμα μπορεί να το κάψει. Ας προνοήσουν πρώτα να μην ψαλιδίζουν κάργα τα ηχεία τους και έπειτα ας βελτιώσουν και την ποιότητα του ήχου...
vdanasto Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πραγματικά, ας βάλουν πρώτα ποιοτικότερα ηχεία στα κινητά τους. Όσα Htc έχουν περάσει από τα χέρια μου έπασχαν σε αυτόν τον τομέα.
21century Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 κινουνται προς την σωστη κατευθυνση αρκει να μην το παρακανουν τελικα...
Vasilisxd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Οντως τα HTC είναι τα χειροτερα σε θεμα Speakers και επρεπε να κανουν κατι γι αυτο.
bisbirikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μου φαίνεται πως είναι υπερβολικό όσον αφορά το ηχείο του κινητού. Είναι μάταιο να προσπαθείς για σωστό ήχο από ένα μικρούλι ηχείο. Για την ποιότητα εξόδου ήχου των ακουστικών εφόσον τα ακουστικά είναι άριστης ποιότητας-πράγμα που αμφιβάλω λόγω μεγάλου κόστους - πολλά μπορούν να γίνουν. Π.χ. Το Line out του iPod dock βγάζει εξαιρετικό ήχο στο ενισχυτή μου ενώ ο ενισχυμένος ήχος των ακουστικών υστερεί αρκετά.
iakinthos8 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ρε παιδιά αν βελτιώσουν τα ηχεία θα αυξηθούν και οι τιμές στα κινητά τους που είναι ήδη υψηλές άλλωστε αν θες να ακούσεις μουσική δεν θα ακούσεις απο τα ηχεία αλλα απο ακουστικά εκει πρεπει να στοχεύσουν, θυμάμαι τα παλιά κινητά είχαν δυνατά ηχεία, τα smartphones εχουν λύσεις όπως το srs surround κ.α όχι όμως δυνατά ηχεία λόγω και του περιορισμένου χώρου.
DrGreem Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω το Desire HD το οποίο σύνδεσα με ηχοσύστημα μπαρ, ενεργοποίησα την λειτουργεία srs wow effect κι έπαθα την πλάκα μου, ο ήχος ήταν κρυστάλλινος, καλύτερος και απο τις επαγγελματικές συσκευές που υπήρχαν, συμπερασματικά λοιπόν το stock ήχείο είναι για έκακτη ανάγκη, τα smartphones ήδη έχουν τέλειο ήχο αν εκμεταλευτεί σωστά το line out. Θέλω να δω πως θα ναι ο ήχος συντομα που θα χω τα beats by dre studios ^^,
jwr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Απλά ας ελπίσουμε η HTC να μην κινηθεί μόνο στον τομέα της μουσικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα