Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως στην διαρκεια του ενος ετους εγγυησης καλο θα ηταν να επεκτεινεις την εγγυηση στα 3 χρονια.

85ευρω κοστιζει. Γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παθει ενα λαπτοπ.

Δημοσ.

Παντως στην διαρκεια του ενος ετους εγγυησης καλο θα ηταν να επεκτεινεις την εγγυηση στα 3 χρονια.

85ευρω κοστιζει. Γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παθει ενα λαπτοπ.

το σκεφτηκα κι εγω αυτο αλλα δεν ξερω αν πρεπει να επεκτεινεις την εγγυηση με το που αγοραζεις το λαπτοπ ή αν μπορεις να το κανεις και αργοτερα μεσα στον πρωτο χρονο χρησης

Δημοσ.

Μεσα στον χρονο της αρχικης εγγυησης μπορει να ενεργοποιηθει.

Τα Hp δινουν 1 χρονο αρχικη εγγυηση οποτε μπορεις να την επεκτεινεις μεχρι τοτε.

Δημοσ.

τοτε θα την επεκτεινω την εγγυηση καποια στιγμη γτ αν ειναι καθε 2 χρονια να αλλαζουμε λαπτοπ καηκαμε..παλι καλα που μπορω να χρησιμοποιησω τους σκληρους δισκους του παλιου, για εξωτερικους.. να εισαι καλα φιλε μου :) με βοηθησες πολυ.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω παραγγειλει αυτον εδω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10105588 και θελω να μου πειτε γνωμες...αξιζει; και αν ξερετε αν εχει θεση για 2ο σκληρο δισκο για ισως ενα μελλοντικο ssd, ακομα μπορειτε να μου πειτε πως να τον φορτησω οταν τον παρω;

Δημοσ.

εχω παραγγειλει αυτον εδω http://www.kotsovolo...?catid=10105588 και θελω να μου πειτε γνωμες...αξιζει; και αν ξερετε αν εχει θεση για 2ο σκληρο δισκο για ισως ενα μελλοντικο ssd, ακομα μπορειτε να μου πειτε πως να τον φορτησω οταν τον παρω;

Γιατί δεν τον πήρες από εδώ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10105676 ? με το κουπόνι πάει 503 ευρώ (κουπόνι UET73532) Μπας και σε προλάβω.

Όσο για 2ο δίσκο μόνο αν έχει καμιά πατέντα να βάλεις στη θέση του DVD-drive δίσκο.

Δημοσ.

Το electroworld ανηκει στον ιδιο ομιλο που ανηκει και ο Κωτσοβολος παντως.

εχω παραγγειλει αυτον εδω http://www.kotsovolo...?catid=10105588 και θελω να μου πειτε γνωμες...αξιζει; και αν ξερετε αν εχει θεση για 2ο σκληρο δισκο για ισως ενα μελλοντικο ssd, ακομα μπορειτε να μου πειτε πως να τον φορτησω οταν τον παρω;

2η θεση για σκληρο δισκο δεν εχει.

Οταν το παρεις απλα φορτισε την μπαταρια μεχρι να κλεισει το λαμπακι της φορτισης.

Κατα 99% θα ειναι ουτως ή αλλως προφορτισμενη ως ενα σημειο η μπαταρια.

Δημοσ.

απλως εχω ακουσει κατι για κυκλουσ φορτησεις....το θελω πιο πολυ για να παιζω League of Legends και Crossfire....den nomizo na exei problhma, και ακομα αποτι ειδα ο φιλος μας εδω που το πηρε ειχε καποιο προβλημα με την καρτα γραφικων? ειχε αλλη απο αυτη που ελεγε;

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες, ξεθάβω αυτό το νήμα για να επαληθεύσω κάποια πράγματα που γράφτηκαν στις αρχικές σελίδες... Αγόρασα τον Hp Pavilion dv6 6100 στις αρχές του 2012 και μέχρι πρότινος δούλευε σαν σκυλί με ελάχιστα προβληματάκια (π.χ. μετά από αρκετές ώρες χρήσης, ίσως και πάνω από 5 - 6, εμφάνιζε κάποιες γραμμούλες στο πάνω μέρος της οθόνης να τρεμοπαίζουν. Δεν το έκανε πάντα και δεν το έκανε για πολύ ώρα. Να σημειώσω ότι κατά 99% δουλεύει μέσω HDMI σε μία Samsung 26"). Πριν 2 βδομάδες, ενώ νόμιζα πως δούλευε, τον βρήκα κλειστό (δεν ήμουν μπροστά όταν έκλεισε), τον ανοίγω και μου βγάζει μήνυμα ότι έκλεισε λόγω υπερθέρμανσης!!! Λέω, χειμωνιάτικα υπερθερμάνθηκε και χωρίς να τρέχει κάτι ζόρικο;;; Που να σφίξουν οι ζέστες. Από τότε δεν μου το ξανάκανε αλλά ώρες ώρες άκουγα το ανεμιστηράκι του να δίνει τρελά γκάζια λες και θ' απογειωθεί ελικόπτερο.

Να μην τα πολυλογώ, σήμερα μου έκλεισε 3 φορές λόγω υπερθέρμανσης και τώρα που το γράφω αυτό αναρωτιέμαι πόση ώρα θ' αντέξει... Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση. Η εγγύηση του 1 έτους έχει περάσει εδώ και 2 μήνες, δεν ήξερα για την επέκταση εγγύησης (ή δεν το θυμήθηκα όταν έπρεπε). Υ.Γ. Βρίσκεται πάνω σε βάση αλουμινίου.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τον καθάρισα και δεν μου ξανάκανε προβλήματα. Τώρα έχω θέματα με τις 2 κάρτες γραφικών. Ψάχνω να βρω drivers γιατί για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει το Catalyst ή το AMD Vision engine...

Δημοσ.

Τον καθάρισα και δεν μου ξανάκανε προβλήματα. Τώρα έχω θέματα με τις 2 κάρτες γραφικών. Ψάχνω να βρω drivers γιατί για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει το Catalyst ή το AMD Vision engine...

έχεις κατεβάσει το σωστό;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...