Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε Χρισταρα μην με ακούσεις αν είσαι ψημένος φίλε .. αλλά απ'οτι βλέπεις από το πρωί δεν έχει βρεθεί κανείς να πάρει την ευθύνη και να σου πει παρτον..

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Toν συγκεκριμενο acer τον ειχε αγορασει ενα παιδι απο το Πλαισιο προ 3μηνου

(ειχε ανοιξει και σχετικο θεμα σε αλλο φορουμ). Παροτι ημουν καθετος οτι δεν ειναι για παιχνιδια (λογω

θερμοκρασιων), αυτος τον αγορασε.

Πριν απο καμια εβδομαδα λοιπον διαβασα, σε αλλο θεμα που ανοιξε, οτι η gpu του φτανει τους

101 βαθμους σε νορμαλ παιχνιδια.

Τα συμπερασματα δικα σου.

Δημοσ.

αν ειναι αυτος http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv6-6110eg-Llano-Notebook.57360.0.html o HP,

(και δε σε πειραζει η μετρια gpu του), προτεινω αυτον εναντι Αcer (πλαστικουρα & 40-50C idle).

αν προτιμησεις ομως Αcer τελικα, δες & στο thread του 5750, τον βρηκαν στο Αμαζον με i7 στα ιδια λεφτα.

Δημοσ.

αν ειναι αυτος http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv6-6110eg-Llano-Notebook.57360.0.html o HP,

(και δε σε πειραζει η μετρια gpu του), προτεινω αυτον εναντι Αcer (πλαστικουρα & 40-50C idle).

αν προτιμησεις ομως Αcer τελικα, δες & στο thread του 5750, τον βρηκαν στο Αμαζον με i7 στα ιδια λεφτα.

Ο ιδιος ειναι, αλλα με αλλη gpu (6755G2 που ειναι πολυ καλη).

http://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv6-6100ev-ls368ea-p-94790.html

Δημοσ.

Χριστοφορε αποτι καταλαβα εσυ προτεινεις hp σωστα? ΤΟν επεξεργαστη πως τον βλεπεις? Ο φιλος cham λεει θα εχω προβλημα.

Φιλε εγω τον βρηκα με i7 στο αμαζον χαχα. Αλλα φαινεται οι τιμη ειναι χωρις φπα και βγαινει 710 ευρω. Εκτος ομως απο αυτο πρεπει να πληρωσει και για να εχεις εγγυηση.

Δημοσ.

Για την χρηση που το θες, εισαι υπερκαλυμμενος με τον Hp.

Προσωπικα εχω αντιθετη αποψη για τους amd.

Παλιοτερα ειχαν θεμα με τις θερμοκρασιες, τωρα πιστευω πως ειναι κομπλε.

Δεν υπαρχουν παραπονα αλλα και στο review παραπανω, δεν δειχνει να ανεβαζει θερμοκρασιες.

Δημοσ.

αντιθετως οι intel SB φαινεται οτι εχουν πλεον το προβλημα θερμοκρασιας, οταν μπαινουν σε φτηνα σασι, αλλα και σε λεπτα macbook.

Ο ιδιος ειναι, αλλα με αλλη gpu (6755G2 που ειναι πολυ καλη)

αυτην εχει & στο review νομιζω. κανει crossfire.

πες μας αν κραταει 4ωρες η μπαταρια σε surfing οπως γραφουν.

αν εκανε & εδω 600€ οπως λεει στο review 8a τον χτυπαγα και εγω!

Δημοσ.

Εχεις δικιο.

Ειχα την εντυπωση πως παρουσιαζε την 6500 σειρα αλλα δεν ειχα διαβασει σωστα.

Πως γινεται ομως η 6750 να ειναι χειροτερη της gt540m;

Δημοσ.

Εχεις δικιο.

Ειχα την εντυπωση πως παρουσιαζε την 6500 σειρα αλλα δεν ειχα διαβασει σωστα.

Πως γινεται ομως η 6750 να ειναι χειροτερη της gt540m;

διαβασε το gpu section, τα ψιλοεξηγει.

Δημοσ.

Παιδες το λαπτοπακι φυσαει αγρια! Αριστη ποιοτητα κατασκευης. Αποσα ειδα εχει μακραν τη καλυτερη ποιοτητα. Πολυ ομορφο και καλοφτιαγμενο. Αθορυβο χωρις ομως να το ζορισω. Τωρα το απογευμα θα βαλω και ενα παιχνιδι να δω πως ανταποκρινεται. Επειδη εχω δικαιωμα να το επιστρεψω μεσα σε μια εβδομαδα και να μου δωσουν καινουριο εφοσον παρουσιασει καποιο προβλημα...τι τεστ μου προτεινετε να κανω για να τον δοκιμασω μηπως εμφανισει τιποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...