Cernic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σας παδια θα ήθελα να ρωτισω πως μπορω να εχω ίντερνετ με την κάρτα που πουλάνε στα περίπτερα τι πρέπει να εχω ρουτερ ;τι ακριβός;
8anos94 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ειναι απλο χρειαζεσαι απλα μια γραμη οτε στο σπιτι σου ενεργη πας στο περιπτερο περνης την καρτα 5 ευρα 10 ωρες δεν θυμαμαι ποσο ειναι και απο τη στιγμη που το ενεργοπησης θα εχεις internet σε ταχυτητες 1-30 kbs οση ωρα ομως εισαι στο internet χρενεσαι 0.35 το λεπτο νομιζω δεν θυμαμαι καθολου τιμες εχω να το κανω αυτο απο τοτε που ειμουνα 5 χρονων αχαχαχ
lebron15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δε συμφερει να δωσεις 5-10Ε για να κανεις ενα λεπτο να ανοιξεις μια σελιδα και να μην μπορεις να κανεις τα στοιχειωδη οπως να δεις ενα βιντεο στο youtube,βαζεις αλλα τοσα και εχεις δυαρα συνδεση!
RcManiac Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Παρε vodafone καρτοιντερνετ η cosmote internet on the go με καρτα . Δες πιο σε συμφερει γιατι η τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες.
8anos94 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Παρε vodafone καρτοιντερνετ η cosmote internet on the go με καρτα . Δες πιο σε συμφερει γιατι η τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες. Ουτε για αστειο αυτο αμα δεν μπορει να βαλει Internet με γραμμη οτε τοτε να παει σε αυτα οι χρεωσεις τους ειναι υπερβολικες γιαυτα που δινουναι 10GB internet = 45 euro/μηνα και αμα ξεπερασεις το οριο 1GB=20 EURO γιαυτο ας βαλει καμια cyta που ειναι τα μισα λευτα που ειναι και και απεριοριστο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.