alekbar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παιδια καλησπερα εχω μεγαλο προβλημα με μια μητρικη της Albatron την PM845GE.Πιο συγκεκριμενα προχθες το απογευμα πηγα να ανοιξω το πισι και ακουγοταν ενα μακροσυρτο μπιιιιιπ που κρατουσε αρκετα δευτερολεπτα και αφου σταματουσε για ενα δευτερολεπτο ξαναρχιζε ενω στην οθονη δεν φαινοταν τιποτα.Αποφασισα να τον ανοιξω ακολουθωντας τη συνηθη διαδικασια.Δηλαδη τα εβγαλα ολα απο μεσα αφηνοντας μονο την μνημη τον επεξεργαστη και φυσικα το τροφοδοτικο το οποιο το αλλαξα αργοτερα με ενα ιδιας ισχυος (350W)αλλα και παλι τιποτα.Το μακροσυρτο μπιιιιπ παρεμενε και στην οθονη τιποτα.Στη συνεχεια ξεβιδωσα την μητρικη και την ξαναβιδωσα στα spacers μην τυχον υπηρχε καποιο βραχυκυκλωμα.Οντως το μακροσυρτο μπιιπ εξαφανιστηκε κανει κανονικα τωρα post αλλα με την διαφορα οτι μετα το post ακουγονται καθε περιπου 5 δευτερολεπτα μικρα μπιπ μικροτερης εντασης και διαρκειας αλλα στην οθονη εξακολουθει να μην εμφανιζεται τιποτα.Εχω δοκιμασει αλλες GPU,αλλες μνημες μεχρι και οθονη διαφορετικη δοκιμασα αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Να αναφερω εδω οτι στην μητρικη αναβει κανονικα το κοκκινο led πανω της και ο επεξεργαστης δεν εχει σημαδια καψιματος.Επισης ολα τα ανεμιστηρακια λειτουργουν κανονικα.Τι εχει καει τελικα?Ειμαι παρα πολυ μπερδεμενος.Ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον σας και συγνωμη για το μεγαλο θεμα αλλα επρεπε να εξηγησω τι ακριβως συμβαινει.
necromancer_t Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μια ιδέα είναι να κοιτάξεις στο βιβλιαράκι της μητρικής και να δεις αν σε κάποια σελίδα να εξηγεί τι σημαίνει το κάθε ηχητικό σήμα που παράγει η μητρική. Μπορεί να σε βοηθήσει πολύ και να βγάλεις μια άκρη...
alekbar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δυστυχως φιλε μου το manual της μητρικης εχει χαθει απο καιρο λογω μετακομισης και στο ιντερνετ δεν μπορω να το βρω πουθενα.Εκτος αν εχεις να προτεινεις καποιο site που πιθανον να μην εχω βρει.Καθε λυση καλοδεχουμενη.
Arisyo13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 φιλε μου βρες να αλλαξεις και εναν επεξεργαστη.. μην την πατησεις οπως εγω που αγορσα καινουρια μητρικη και τελικα ειχε καει ο επεξεργαστης..
alekbar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Βασικα μολις βρηκα το manual στο ιντερνετ αλλα δεν εχει πινακα για beep code. φιλε μου βρες να αλλαξεις και εναν επεξεργαστη.. μην την πατησεις οπως εγω που αγορσα καινουρια μητρικη και τελικα ειχε καει ο επεξεργαστης.. Αυτο ειναι που με φοβιζει περισσοτερο απ ολα.Μην αγορασω λαθος πραγμα και μεινω με τα χερια αδεια.Σωστοτατη η προταση σου φιλε
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Κοιτά είσαι σε ''κακό'' δρόμο μιας και δεν μπορείς να βρεις τι φταίει εάν δεν έχεις άλλο pc για να δοκιμάσεις άλλον επεξεργαστή. Αφού τα έχεις δοκιμάσει σχεδόν όλα Για μένα μην μπλέκεις με καινούριο επεξεργαστή η μητρική δεν αξίζει με τίποτε 1000 να πάρεις καινούριο pc .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.