filip123go Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Έχετε καταντήσει αηδία οι Haters... Μην παει να πάρει κάποιος κάτι καλο, αμέσως να τον ρίξετε στα σκατα! Πως το εννοείς το "καλό"...?? Είναι καθαρά υποκειμενικό..!! Αν κάποιος είναι gamer τα mac τα θεωρεί παντελώς άθλια μηχανήματα..! Αν πάλι κάποιος δουλεύει κάποιες εφαρμογές που είναι μόνο για mac θεωρεί τα win πολύ κατώτερα..! Με άλλα λόγια δεν υπάρχει καλό και κάκο..! Υπάρχει τι σε βολεύει και τι όχι...!! Εκτός αν μιλάς για hardware,που δεν πιστεύω, γιατί το mac στα ίδια λεφτά είναι πολύ κατώτερο απ ότι το pc..! Εγώ θα επιμείνω άλλη μια φορά σε win7 γιατί είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσει προβλήματα ασυμβατότητας.. Δεν έχω κάτι εναντίων των mac. Ούτε τα συμπαθώ ούτε τα αντιπαθώ.
Heatspreader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Το καλό είναι καλό και το κακό κακό. Απλά είναι τα πράγματα. Για παιχνίδια παίρνεις κονσόλα ή έχεις ένα PC με μία καλή κάρτα γραφικών. Για οτιδήποτε άλλο και για να έχεις ηρεμία, παίρνεις ένα mac.
filip123go Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Το καλό είναι καλό και το κακό κακό. Απλά είναι τα πράγματα. Για παιχνίδια παίρνεις κονσόλα ή έχεις ένα PC με μία καλή κάρτα γραφικών. Για οτιδήποτε άλλο και για να έχεις ηρεμία, παίρνεις ένα mac. Για το ίντερνετ πιστεύεις πως σε καλύπτουν...?? Χωρίς flash δεν είναι λίγο ζόρι...? Καλώς η κακώς οι μισές εφαρμογές στο web με flash τρέχουν... (Δεν το λέω για να υποβαθμίσω το osx, όντως ρωτάω κ αν δεις, παραπάνω ρώτησα αν υπάρχει τρόπος να περάσεις τον flash player unofficial)
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Το καλό είναι καλό και το κακό κακό. Απλά είναι τα πράγματα. Για παιχνίδια παίρνεις κονσόλα ή έχεις ένα PC με μία καλή κάρτα γραφικών. Για οτιδήποτε άλλο και για να έχεις ηρεμία, παίρνεις ένα mac. Mια χαρά χαλαρός είσαι και με τα win7,δεν χρειάζεσαι τα mac γι'αυτο το λόγο! Μικροπροβλήματα συναντάμε όλοι μας! Για παιχνίδια εγώ προσωπικά,έχω το λαπτοπ μου!Ούτε ps,ούτε desktop μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής!
vasilis123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 πηρα το macbook pro 13 με τον i5. την πεμπτη μαλλον θα το εχω. σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας
filip123go Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αντε ωραια..!! Μεγεια σου..!!! Πες μας εντυπωσεις...!
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 πηρα το macbook pro 13 με τον i5. την πεμπτη μαλλον θα το εχω. σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας Mε γεια και καλορίζικο από μένα! Εύχομαι να το απολαύσεις κ μακριά από fanboysμους!
vasilis123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 σας ευχαριδτω πολυ. απο πεμπτη νεα θέματα Με αποριεςxD xD xD
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 σας ευχαριδτω πολυ. απο πεμπτη νεα θέματα Με αποριεςxD xD xD Στο Apple hardware!
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 πηρα το macbook pro 13 με τον i5. την πεμπτη μαλλον θα το εχω. σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας Καλορίζικο. Θα έχεις ένα πολύ καλό και ποιοτικό εργαλείο δουλειάς. Μία μικρή συμβουλή. Ξήλωσε το OsX και βάλε καλύτερο λειτουργικό σύστημα.
Cham Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Φίλε Βασίλη είναι εμφανές ότι έχεις αποφασίσει τι θα πάρεις κατά την δίκη μου οπτική,.................................................. Καλορίζικο το καινούριο σου Mac.. Εγώ τα έχω πει αλλά θα σου τα ξαναπώ Να το χαίρεσαι !!
Cham Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 χαχαχαχα, εχουμε και προφητες εδω μεσα Πολύ πιο χρήσιμοι από τις καφετζούδες..
vasilis123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εγώ τα έχω πει αλλά θα σου τα ξαναπώ Να το χαίρεσαι !! οτι το ειχες πει, το ειχες πει
Heatspreader Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 πηρα το macbook pro 13 με τον i5. την πεμπτη μαλλον θα το εχω. σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας Την καλύτερη επιλογή έκανες. Σε ζηλεύω... Καλορίζικο! Καλορίζικο. Θα έχεις ένα πολύ καλό και ποιοτικό εργαλείο δουλειάς. Και όχι μόνο... Και διασκέδασης. Μία μικρή συμβουλή. Ξήλωσε το OsX και βάλε καλύτερο λειτουργικό σύστημα. LoL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.