Προς το περιεχόμενο

αγορα laptop εως 1000-1100€

vasilis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Heatspreader o Cham δεν είπε κάτι που δεν ισχύει...

Αυτό ισχύει...!!

Όντως το OSX μπορεί να τρέξει καλύτερα σε PC (όχι καλά,απλώς καλύτερα) απ ότι τα Windows σε Mac..!

Εγώ δεν θα συνιστούσα τίποτα απ τα δύο..!!

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις hackintosh? Ούτε εσύ, ούτε ο φίλος φαίνεται να το έχετε δοκιμάσει. Για να τρέχει σωστά το OSX σε PC πρέπει να βρεις 100% συμβατά πράγματα και δεν ξέρεις αν θα παίξει τελικά σωστά και πότε θα φας Kernel Panic, παγώματα, κ.α.

Αντίθετα τα Windows παίζουν σε ότι μηχάνημα και να τα βάλεις μια χαρά.

Τώρα αν εσείς εννοείτε ότι τo OSX τρέχει καλύτερα σε PC λόγω πιο δυνατού Hardware ok, αν μπει σωστά το OSX. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν προτείνεις σε κάποιον να αγοράσω PC αντί για mac επειδή μπορεί να το κάνεις Hackintosh, εκτός αν αναλάβετε την ευθύνη ότι θα του το κάνετε εσείς μόλις το αγοράσει. Εύκολα να πετάμε λόγια δεξιά και αριστερά...

Δεν είναι όλα έτσι...

Πάρε ένα dell η ένα toshiba στα 1000 ευρώ και θα δεις μεγάλη διαφορά από ένα acer....

Οι περισσότεροι DJs χρησιμοποιούν κονσόλες...!!!!

Ναι, είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση είναι η αλήθεια... Αλλά καμία σχέση με mbp. Φαίνεται και από την τιμή έτσι και αλλιώς...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι περισσότεροι DJs χρησιμοποιούν κονσόλες...!!!!

άλλαξαν τα πράγματα φιλε μου, τα cds σιγα σιγα πάνε στο καλό...

οπότε παω για macbook... κατι άλλο για να μην ανοίξω κι άλλο θέμα. στα μακ υπάρχει καμια εφαρμογή όπως το wine στο linux που σου επιτρέπει να τρέχεις εφαρμογές windows? ηή η μόνη επιλογή είναι το dual boot?

Δημοσ.

Τώρα αν εσείς εννοείτε ότι τo OSX τρέχει καλύτερα σε PC λόγω πιο δυνατού Hardware ok, αν μπει σωστά το OSX. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν προτείνεις σε κάποιον να αγοράσω PC αντί για mac επειδή μπορεί να το κάνεις Hackintosh, εκτός αν αναλάβετε την ευθύνη ότι θα του το κάνετε εσείς μόλις το αγοράσει. Εύκολα να πετάμε λόγια δεξιά και αριστερά...

Εγώ το λέω παραπάνω, ότι δεν συνιστώ ούτε windows σε mac ούτε osx σε pc..!

Είναι λίγο βλακεία αυτό το πράγμα..!!!

Αν θέλεις osx θα πάρεις mac, και αν θέλεις win θα πάρεις pc.

Όλα τα άλλα είναι γα μερικούς σαν κ εμένα που θέλουν να πειραματίζονται :P :P ..

Καλά, πάνε σε όποιο μαγαζί θέλεις με το μακ στο χέρι και πες τους ότι θα παίξεις μουσική από εκεί και αν δεν σε πετάξουν έξω, σφύρα μου...!!

Εδώ οι πραγματικά καλοί djs παίζουν ακόμα με βινύλιο...!!

Δημοσ.

οπότε παω για macbook... κατι άλλο για να μην ανοίξω κι άλλο θέμα. στα μακ υπάρχει καμια εφαρμογή όπως το wine στο linux που σου επιτρέπει να τρέχεις εφαρμογές windows? ηή η μόνη επιλογή είναι το dual boot?

Χρησιμοποιούν και σιντιέρες τις οποίες συνδέουν στο mac με κάποιον τρόπο και κάνουν κόλπα...

Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου, δεν γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι. Καλό είναι να έχεις και Windows πέρα από το OSX.

Εντάξει καλό, σταθερό, φοβερό, πανέμορφο το OSX, αλλά στα Windows είσαι πιο ευέλικτος.

Τα mac είναι φοβερά, πραγματικά δεν θα το μετανιώσεις. Δυστυχώς όμως έχουν πολλά λεφτά σε σχέση με ένα PC... Είναι κατά τη γνώμη μου το μόνο μειωνέκτημα τους. Αν έχεις τη δυνατότητα για ένα mbp 15", θα με θυμηθείς...

Εγώ το λέω παραπάνω, ότι δεν συνιστώ ούτε windows σε mac ούτε osx σε pc..!

Είναι λίγο βλακεία αυτό το πράγμα..!!!

Αν θέλεις osx θα πάρεις mac, και αν θέλεις win θα πάρεις pc.

Όλα τα άλλα είναι γα μερικούς σαν κ εμένα που θέλουν να πειραματίζονται :P :P ..

Καλά, πάνε σε όποιο μαγαζί θέλεις με το μακ στο χέρι και πες τους ότι θα παίξεις μουσική από εκεί και αν δεν σε πετάξουν έξω, σφύρα μου...!!

Στο mac το να βάλεις Windows δεν αποτελεί πατέντα. Είναι Official κατάσταση. Το αντίθετο όμως θέλει όπως θα ξέρεις τότε, πολύ διάβασμα...

Ναι οι καλοί παίζουν και με βινύλιο, επειδή όμως εδώ μιλάμε ρεαλιστικά, οι περισσότεροι που παίζουν με Computer, παίζουν με Mac....

Μπορεί και από μόδα, τι να σου πω. Αυτό βλέπω.

Δημοσ.

σφύραω φιλε μου :P :P :P :devil: ευτυχώς ή δύστυχος δεν με έχουν ακόμα πετάξει έξω.

και σημασία δεν έχει με τι μηχανήματα παίζεις, αλλά πώς παίζεις και τι παίζεις. Αν ο κόσμος διασκεδάζει και εσύ παιζεις με 2 mp3player των 10Ε πχ δεν θα σου πει κανείς τίποτα, αλλα αν παίζεις με μηχανήματα των 5000€ και το αποτέλεσμα είναι κάτω του μέτριου και δεν διασκεδάζει ο κόσμος τοτε θα σε διώξουν απο το μαγαζί.

Χρησιμοποιούν και σιντιέρες τις οποίες συνδέουν στο mac με κάποιον τρόπο και κάνουν κόλπα...

Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου, δεν γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι. Καλό είναι να έχεις και Windows πέρα από το OSX.

Εντάξει καλό, σταθερό, φοβερό, πανέμορφο το OSX, αλλά στα Windows είσαι πιο ευέλικτος.

Τα mac είναι φοβερά, πραγματικά δεν θα το μετανιώσεις. Δυστυχώς όμως έχουν πολλά λεφτά σε σχέση με ένα PC... Είναι κατά τη γνώμη μου το μόνο μειωνέκτημα τους. Αν έχεις τη δυνατότητα για ένα mbp 15", θα με θυμηθείς...

μάλλον για το 13αρι πάω

Στο mac το να βάλεις Windows δεν αποτελεί πατέντα. Είναι Official κατάσταση. Το αντίθετο όμως θέλει όπως θα ξέρεις τότε, πολύ διάβασμα...

Ναι οι καλοί παίζουν και με βινύλιο, επειδή όμως εδώ μιλάμε ρεαλιστικά, οι περισσότεροι που παίζουν με Computer, παίζουν με Mac....

Μπορεί και από μόδα, τι να σου πω. Αυτό βλέπω.

περισσότερο λόγο σταθερότητας, αλλά και γιατί δύσκολα θα παγώσει το μακ

Δημοσ.

Τι είναι αυτά που λες φίλε μου?

Πριν είπες ότι το OSX τρέχει καλύτερα σε PC αντί τα Windows σε Mac. Αν λοιπόν κατάλαβα καλά, διαβάζεις τι γράφεις? Ο άνθρωπος πρόκειται να δώσει λεφτά και εσύ πληροφορείς λάθος έναν με κίνδυνο να κάνει λάθος αγορά και να πέσει σε κάποιο πλαστικό μηχάνημα επειδή εσύ ζηλεύεις το mac.

Έχεις κάθε δικαίωμα να μην τα γουστάρεις, αλλά δεν έχει δικαίωμα να τα υποβαθμίζεις... Αν είσαι σοβαρός κοίταξε να είσαι αντικειμενικός πρώτα, εσύ και όμοιοι σου.

Κατ'αρχην αποφεύγω τις κριτικές σε προτάσεις άλλων και τις αντιπαραθέσεις σε ερώτηση φίλου που ψάχνει λύση.

Απλά διατυπώνω την εμπειρία μου και πίστεψε με δεν είναι μικρή,και ο ερωτών ας αποφασίσει.

Δεύτερο δεν γίνεται να ζηλέψω κάτι χειρότερο από αυτό που έχω,Δεν είμαι από τους τύπους που έχουν μια θεογκομενα γυναίκα κ πάνε με την χοντρή δυσκίνητη του γείτονα επειδή έχει φλουο τατοο μηλαρακι στον (_Υ_)

Αν έβαλα osx στο λαπτοπ μου το έκανα μόνο για επαγγελματικούς λόγους κ λόγους γνώσης.Είναι κατώτερου επίπεδου λειτουργικό,γιαυτό και μπορεί χρόνια τώρα να τρέχει σε μέτριους αλλά πράγματι όμορφους εικαστικά υπολογιστές.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι εγώ με i5 non sandy εχω καλύτερες η εφάμιλλες επιδόσεις από τον αντίστοιχο i7 της Αpple (μετρημένα).

Όταν λοιπόν εγώ είχα την 330m με ενα G κ CUDA τα αντίστοιχα apple είχαν 512.

Αυτό και όχι μόνο αυτό σημαίνει ότι τα τρέχω καλύτερα κ γρηγορότερα ακόμα κ από αυτόν,πράγμα που ποτέ δεν θα συμβεί από ένα mac κάτω από το καθεστώς του BootCamp σε ΅WIN

Το να μην ξέρεις δεν είναι κακό και όλοι από εκεί ξεκινάμε.Το να μην έχεις ιδέα όμως και να κάνεις και κριτική σε άλλον..είναι κάπως.Δεν σου φταίω εγώ που πήγες και έσκασες ένα σκαζμο λεφτά για φωτιζόμενο μηλαρακι,πλήκτρα,και Garage Band.

Y.γ Οι καινούριοι με το thanderbold είναι οι πρώτοι υπολογιστές που αξίζουν τα χρήματα τους και όχι όλοι.Είχε να βγάλει καλούς υπολογιστές από τον G5 η Αpple.

Y.γ ΙΙ Είδες τι καλός και ευγενικός είμαι δεν άγγιξα καθόλου τα προβλήματα τους σε οθόνες iMac π.χ και πόσο πληρώνεις γι'αυτα μετά τον μόλις ένα χρόνο εγγύησης.

Y.γ ΙΙΙ χωρίς osx έζησα πολλά χρόνια (το πολύ πολύ να χάσω τα Angry Birds)κ μπορώ να ξαναζήσω εύκολα,χωρίς Win όχι.

Υ.γ ΙΙΙΙ το να είναι πλαστικό και να το πουλάς για πλαστικό είναι τίμιο,το να είναι αλουμίνιο κ να το χρεώνεις χρυσάφι είναι ανέντιμο.

Υ.γ ΙΙΙΙΙ Όμοιοι μου είναι το 80% των χρηστών αν και δεν μ'ενδιαφερει αυτό... Εσένα ?

@vasilis123 Νομίζεις ότι το Force Quit στο κεντρικό menu η Apple το έβαλε για πλάκα κ για να είναι αχρείαστο αφού δεν παγώνει ?

Δημοσ.

φιλε μου μετα απο λεπτομερες διαβασμα θα προτεινα στο φιλο μακ, εαν θελει να δαπανησει τοσα λεφτα. τα καινουργια μηχανηματα ειναι δυνατα και αξιοπιστα.

τωρα στο θεμα apple νομιζω οτι τα ειπες πολυ ωραια, και εγω ο ιδιος θα συμφωνησω ΑΛΛΑ υπαρχει ενας παραγοντας που δεν μπορει να μετρηθει με τιμες η τουλ να συγκριθει. και αυτος ειναι εαν μπορεις να κανεις την δουλεια σου απροβληματιστα με το υλικο που σου δινετε. και γω ειχα ενα μινι αλλα εβλεπα οτι δεν τα εβγαζε και πολυ ανετα οταν το φορτωνα, σε αντιθεση με τον σταθερο μου που πετουσε. αλλα η ξεγνοισα που σου προσφερει ενα μακ, εκνευριστικη για εναν που ειχε συνηθισει να πειραματιζεται σε win, ειναι αλλο πραγμα.

πιστευω οτι οσο και αν προσπαθισει κανεις δεν προκειται να βγαλει ενα καθαρο αποτελεσμα. Εαν ειχαν καλυτερες τιμες παντως, δεν θα το συζητουσαμε και πολυ...

Δημοσ.

@vasilis123 Νομίζεις ότι το Force Quit στο κεντρικό menu η Apple το έβαλε για πλάκα κ για να είναι αχρείαστο αφού δεν παγώνει ?

τι να σου πω φιλε μου... δεν ξερω, δεν έχω δουλέψει ποτε με μακ για να εχω αποψη, απλα αυτο το συμπέρασμα εχω βγαλει απ οσα διαβάζω στο internet Και απ οσα μου εχουν πει οσοι δουλευουν με μακ στη μουσική

Δημοσ.

τι να σου πω φιλε μου... δεν ξερω, δεν έχω δουλέψει ποτε με μακ για να εχω αποψη, απλα αυτο το συμπέρασμα εχω βγαλει απ οσα διαβάζω στο internet Και απ οσα μου εχουν πει οσοι δουλευουν με μακ στη μουσική

Φίλε Βασίλη να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου που ελπίζω να σε βοηθήσει άλλωστε γι'αυτο γράφουμε όλοι εδώ,

ο Προσωπικός υπολογιστής είναι προέκταση της ιδιοσυγκρασίας μας,αν κολλάει η παγώνει δεν φταίει η τεχνολογία που πλέων έχει ξεπεράσει τέτοια προβλήματα η το τι λειτουργικό θα επιλέξεις τελικά,φταίει πως τον μεταχειριζόμαστε εμείς,τι του βάζουμε μέσα εμείς,πόσο τον φροντίζουμε εμείς,και πόσο πειραματιζόμαστε με 'περίεργες τοποθεσίες" κ Crackarismeno software πάλι εμείς..

Τα crack είναι μόνο για δοκιμή,ότι θέλεις να δουλέψεις σοβαρά να το υπολογίσεις στο κόστος.

Και φυσικά να αγοράσεις αυτό που σε κάνει ως Άνθρωπο πιο πολύ χαρούμενο κ χαμογελαστό,αυτό είναι και το τέλειο για εσένα.

Δημοσ.

εχουμε αναγει το θεμα για ακομη μια φορα σε mac vs pc... ελεος ρε παιδια, οχι τπτ αλλο αλλα καταστρεφουμε το θεμα και δεν βοηθαμε τον κοσμο με τις γενικοτητες που λεμε...

Δημοσ.

Προχθες ειχα παει στον κωτσοβολο και ειχαν προσφορα τον alienware m15x στα 1090€ (η εκδοση με τον i5). Απο τα καλυτερα laptop σε αυτα τα χρηματα...

Δημοσ.

εχουμε αναγει το θεμα για ακομη μια φορα σε mac vs pc... ελεος ρε παιδια, οχι τπτ αλλο αλλα καταστρεφουμε το θεμα και δεν βοηθαμε τον κοσμο με τις γενικοτητες που λεμε...

Αυτονόητο ότι θα πήγαινε εκεί αφού ο φιλος μας ήθελε να ρωτήσει πιο από τα δυο.

και αν δεις η δική μου πρόταση ήταν και τα δυο..

Κάθε φίλος που ρωτάει όμως δεν είναι κουτός βλάκας η απλά άσχετος, κάτι έχει στο μυαλό του και θέλει να ακούσει και άλλες γνώμες. Από εκεί και πέρα ο καθένας που θέλει μπορεί να διατυπώσει την δική του γνώμη, εμπειρία ελεύθερα,τα προβλήματα αρχίζουν όταν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του πιο γνώστη,πιο έμπειρο,και αρχίσει αντί να πει και αυτός την δική του γνώμη απλά,και ας αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος,να κριτικάρει προτάσεις άλλων,με καθόλου ευγενικό τρόπο,κ μάλιστα προσβάλλοντας τον συγγραφέα. Πράγμα που φυσικά είναι αναπόφευκτο σε ένα Ελληνικό φόρουμ.

Εγώ νομίζω ότι ακόμα και μέσα από αυτό ο φίλος είχε μια άποψη την συμπλήρωσε,και έχει αποφασίσει.

Και το σημαντικό είναι η τελευταία μου πρόταση στο προηγούμενο μου ποστ που δεν έχει καμιά σχέση με εταιρίες κ φιλοσοφίες.

Δημοσ.

Φιλε μου θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα η συζητηση θα μπορουσε να περιοριστει σε καποια πραγματα και εμεπιριες του καθενος και μετα αφηνουμε το παιδι να αποφασισει. Ο διαλογος ειναι σεβαστος και εννοειται οτι ολοι θελουμε να βοηθησουμε, απλα δεν χρειαζεται τοσο πλατιασμος και τοσο η φιλοσοφια καθενος.

Δινεις τα συν και τα πλην και ελειξει, το να μαλωνουμε μεταξυ μας λες και παιρνουμε ποσοστα το βρισκω χαζο.

Δημοσ.

Γνώμη μου αν θέλεις το MAC πάρτω και μην το πολύ σκέφτεσαι! Αν δε το πάρεις ίσως σου μεινει απωθημένο και είναι κρίμα.

Εξάλλου και στα λεφτά και σ'αυτα που θες να κάνεις, δε πιστεύω ότι θα σε απογοητεύσει!

Τώρα αν δε σε καίει και τόσο αν θα πας σε MAC ή όχι, τότε καλύτερα πηγενε σε Windows laptop!

Α, αν τελικά πας σε MAC μην καταλήξεις σαν κι αυτούς που βρίζουν ότι δεν είνα apple!

Αυτα από μένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...