vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 η Ναι και αυτό είναι το σωστό,> APPLE MC700 κανε μια ερώτηση για ασφάλεια αν το αποφασίσεις.. και εμενα μ'αρεσει αυτό το μέγεθος αλλά προτιμώ και τα 2 τελικά.. και αυτό > "Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 3000 με 384MB DDR3 SDRAM κοινόχρηστη μνήμη." είναι το αδύνατο του σημείο.. Από τι στιγμή πού δεν θα παίζω παιχνίδια δεν με χαλάει αυτό
ektor7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Aπο τα γραφόμενα σου,δεν έχεις σίγουρα win7! Τέλος πάντων,αν δε σε απασχολούν τα παιχνίδια ,δεν έχεις κάποιο θέμα με την μικρή οθόνη και γενικά θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο από τα windows,δε βλέπω τον λόγο(εκτός από το κόστος),να μην το τολμήσεις με το MC700!
filip123go Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στο είπα πιο πάνω και θα στο ξαναπω και τώρα..!! Κατά 99,9% τα προγράμματα που θα σου δώσουν και θα δουλεύεις στην σχολή σου, δεν θα παίζουν σε MAC..!
vasilis123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Aπο τα γραφόμενα σου,δεν έχεις σίγουρα win7! Τέλος πάντων,αν δε σε απασχολούν τα παιχνίδια ,δεν έχεις κάποιο θέμα με την μικρή οθόνη και γενικά θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο από τα windows,δε βλέπω τον λόγο(εκτός από το κόστος),να μην το τολμήσεις με το MC700! αποπου συμπέρανες οτι δεν εχω win7. (win 7 εχω παρεπτοντος) Στο είπα πιο πάνω και θα στο ξαναπω και τώρα..!! Κατά 99,9% τα προγράμματα που θα σου δώσουν και θα δουλεύεις στην σχολή σου, δεν θα παίζουν σε MAC..! με vmware δεν θα παιζουν? (παντος ενα φίλος που ειναι στο ιδιο πανεπιστήμιο λεει οτι τα 3/4 των φοιτητών ειναι με macbook
ektor7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αποπου συμπέρανες οτι δεν εχω win7. (win 7 εχω παρεπτοντος) με vmware δεν θα παιζουν? (παντος ενα φίλος που ειναι στο ιδιο πανεπιστήμιο λεει οτι τα 3/4 των φοιτητών ειναι με macbook Έχεις πολύ λίγη ram τότε, γιατί εδώ και 2,5 χρόνια δεν είχα κανένα από τα κωλύματα και καμιά αστάθεια,ούτε ιο και ούτε κόρη με τα win7! Μια χαρά θα είσαι κ με τα mac!
vasilis123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Η μια επιλογή ειναι το macbook . Τωρα μπορει καποιος να προτινει καποιο windows laptop μεχρι 800€ απο ηλεκτρονικη ,eshop, plaisio
kirileman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κάτι τέτοιο, ας πούμε; Είναι λίγο πιο ακριβό από 800.
Heatspreader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καταρχην θέλεις οπωσδήποτε να είναι λαπτοπ...?? Με τετοια λεφτά παίρνεις desktop που γ@μ@ει..! Συμφωνώ. Τα Laptops είναι κακά μηχανήματα... Εκτός από Apple. Οπότε προτείνω και εγώ Desktop. Έτσι και αλλιώς κακά τα ψέματα, το Computer δεν χρειάζεται να το παίρνεις στη σχολή. Και 2ον μακριά από mac.. Τα μισά προγράμματα που θα σου δώσουν απ την σχολή θα είναι μόνο για windows...! Bootcamp. Μπορείς.. Αλλά δεν είναι τόσο καλό κ σταθερό όσο το αντίστροφο., Δηλαδή?
vasilis123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Συμφωνώ. Τα Laptops είναι κακά μηχανήματα... Εκτός από Apple. Οπότε προτείνω και εγώ Desktop. Έτσι και αλλιώς κακά τα ψέματα, το Computer δεν χρειάζεται να το παίρνεις στη σχολή. προτιμώ λαπτοπ λόγο της φορητότητας γιατι θα είμαι συχνά εκτός σπιτιού, αλλά και λόγο δουλειάς(djing)
ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πρωτα πρεπει να διευκρινησεις κατι! Εσυ τι προτιμας,ανεξαρτητος χρηματων,mac ή windows? Και μεχρι ποσο ιντζων να ειναι η οθονη? Συμφωνώ. Τα Laptops είναι κακά μηχανήματα... Εκτός από Apple. Ασχολιαστο!
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Φίλε Βασίλη είναι εμφανές ότι έχεις αποφασίσει τι θα πάρεις κατά την δίκη μου οπτική,το δίλημμα σου άπλα είναι ότι σε αυτά τα χρήματα παίρνεις πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από τον μοντερνισμό ενος Mac. Αν διαβάσεις τα ποστ θα ανακαλύψεις ότι ελάχιστοι έχουν ιδέα από osx αλλά αγοράζουν Mac γιατί είναι όμορφα και συμβατά με τα iPhones,τα οποία αν δεν είχαν αυτή την τεράστια επιτυχία ελάχιστοι θα είχαν ριξει ματιά στο osX_Mac γιατί εδώ που τα λέμε δεν άλλαξε δραματικά η βάση του λειτουργικού από τότε που μέναν στα αζήτητα.. Επειδή η ισορροπίες λοιπόν πάνε να αλλάξουν όμως να ξέρεις ότι αυτό δεν θα επιτραπεί εύκολα από τον χρόνια κυρίαρχο κ ανταγωνιστή που λέγεται microsoft.Θα κάνουν κάτι εξίσου θεαματικό μιας και αυτό πουλάει στην μάζα σε αυτούς τους καιρούς. Σύμφωνα με αυτόν τον συλλογισμό λοιπόν εγώ έχω κάνει την επιλογή που έχω κάνει και είναι γνωστή,και ήταν και η πρόταση μου σε εσένα.. Καλορίζικο το καινούριο σου Mac.. @ Όποιος νομίζει ότι μπορεί να τρέξει Windows με αξιοπρέπεια και χωρίς προβλήματα σε ενα Mac απλά δεν έχει ιδέα,δεν δοκίμασε,τα έτρεξε και έβαλε ενα Office ίσως,αλλά μέχρι εκεί..Τα mac είναι στενόμυαλα κακομαθημένα παιδιά και δεν αφήνουν άλλον να αποσπάσει την προσοχή από πάνω τους..Γι'αυτο έδιναν πλήρες πακετάκι μαζί από την αρχή και μέσα στην τιμή ενώ οι άλλοι πουλάνε λειτουργικά στα 250 ευρω.. @"UpDate" μόλις πριν λίγα λεπτά έγραφα αυτά και μετά μπαίνω σε ένα forum που ασχολείται με iPhone_iPad και βλέπω αυτή την ερώτηση""καλημερα παιδια, πριν λιγες μερες πηρα το ipad και τα σπαει... εχω ενα θεμα ομως... οταν μπαινω facebook και παω να παιξω Poker μου βγαζει οτι πρεπει να κατεβασω το Flash Player αλλα μετα δεν γινεται τπτ... τι μπορω να κανω.."" μ'αρεσε τ'αγορασα,flash δεν ξέρω καν αν υποστηρίζει,αλλά θα το μάθω αφού,μετά,κατόπιν,δώσω τα 700 ! Έτσι αγοράζει η μάζα λοιπόν.
filip123go Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 @"UpDate" μόλις πριν λίγα λεπτά έγραφα αυτά και μετά μπαίνω σε ένα forum που ασχολείται με iPhone_iPad και βλέπω αυτή την ερώτηση""καλημερα παιδια, πριν λιγες μερες πηρα το ipad και τα σπαει... εχω ενα θεμα ομως... οταν μπαινω facebook και παω να παιξω Poker μου βγαζει οτι πρεπει να κατεβασω το Flash Player αλλα μετα δεν γινεται τπτ... τι μπορω να κανω.."" μ'αρεσε τ'αγορασα,flash δεν ξέρω καν αν υποστηρίζει,αλλά θα το μάθω αφού,μετά,κατόπιν,δώσω τα 700 ! Έτσι αγοράζει η μάζα λοιπόν. Χαχαχα...!! Cham να σε ρωτήσω,μιας που τ κατέχεις τ mac καλύτερα από μένα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνεις εγκατάσταση τον flash..?
Heatspreader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 προτιμώ λαπτοπ λόγο της φορητότητας γιατι θα είμαι συχνά εκτός σπιτιού, αλλά και λόγο δουλειάς(djing) Ναι, κατάλαβα. Ένας λόγος για Mac παραπάνω τότε αυτός. Οι περισσότεροι DJs χρησιμοποιούν mac. Ασχολιαστο! Δεν πειράζει, θα στο σχολιάσω εγώ. Αγοράζεις ένα Laptop με Windows. Πλαστικούρα, με άθλια ποιότητα κατασκευής, τα ανεμιστήρια κάνουν σαν χτυητήρι του καφέ και αλλάζουν στροφές μόλις ανοίξεις έναν παραθυράκι ή μία εφαρμογή. Άθλιες μπαταρίες και φυσικά άθλια διαχείριση ενέργειας. @ Όποιος νομίζει ότι μπορεί να τρέξει Windows με αξιοπρέπεια και χωρίς προβλήματα σε ενα Mac απλά δεν έχει ιδέα,δεν δοκίμασε,τα έτρεξε και έβαλε ενα Office ίσως,αλλά μέχρι εκεί..Τα mac είναι στενόμυαλα κακομαθημένα παιδιά και δεν αφήνουν άλλον να αποσπάσει την προσοχή από πάνω τους..Γι'αυτο έδιναν πλήρες πακετάκι μαζί από την αρχή και μέσα στην τιμή ενώ οι άλλοι πουλάνε λειτουργικά στα 250 ευρω.. Τι είναι αυτά που λες φίλε μου? Πριν είπες ότι το OSX τρέχει καλύτερα σε PC αντί τα Windows σε Mac. Αν λοιπόν κατάλαβα καλά, διαβάζεις τι γράφεις? Ο άνθρωπος πρόκειται να δώσει λεφτά και εσύ πληροφορείς λάθος έναν με κίνδυνο να κάνει λάθος αγορά και να πέσει σε κάποιο πλαστικό μηχάνημα επειδή εσύ ζηλεύεις το mac. Έχεις κάθε δικαίωμα να μην τα γουστάρεις, αλλά δεν έχει δικαίωμα να τα υποβαθμίζεις... Αν είσαι σοβαρός κοίταξε να είσαι αντικειμενικός πρώτα, εσύ και όμοιοι σου.
filip123go Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Heatspreader o Cham δεν είπε κάτι που δεν ισχύει... Πριν είπες ότι το OSX τρέχει καλύτερα σε PC αντί τα Windows σε Mac. Αυτό ισχύει...!! Όντως το OSX μπορεί να τρέξει καλύτερα σε PC (όχι καλά,απλώς καλύτερα) απ ότι τα Windows σε Mac..! Εγώ δεν θα συνιστούσα τίποτα απ τα δύο..!! Δεν πειράζει, θα στο σχολιάσω εγώ. Αγοράζεις ένα Laptop με Windows. Πλαστικούρα, με άθλια ποιότητα κατασκευής, τα ανεμιστήρια κάνουν σαν χτυητήρι του καφέ και αλλάζουν στροφές μόλις ανοίξεις έναν παραθυράκι ή μία εφαρμογή. Άθλιες μπαταρίες και φυσικά άθλια διαχείριση ενέργειας. Δεν είναι όλα έτσι... Πάρε ένα dell η ένα toshiba στα 1000 ευρώ και θα δεις μεγάλη διαφορά από ένα acer.... Ναι, κατάλαβα. Ένας λόγος για Mac παραπάνω τότε αυτός.Οι περισσότεροι DJs χρησιμοποιούν mac. Οι περισσότεροι DJs χρησιμοποιούν κονσόλες...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.