vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 καλησπέρα σας μελοντικος φοιτητής κι εγω θα χρειαστώ ένα laptopάκι. Είμαι διατεθειμένος(καλα ο πατέρας ειναι διατεθειμένος) να δώσει μέχρι 1000-1100€. οι χρήσεις για τις οποιες προορίζεται είναι. μουσικά προγράμμα κυρίως virtual dj/traktor αλλα στο μελλον και κανένα cubase-ableton σχεδιαστικά προγράμματα CAD στο πανεπιστήμιο οποια μπορεί να είναι η χρήση που θα γίνετε εκει (δεν ξερω που θα χρειαστεί, τίποτα σημειώσεις φαντάζομαι) λίγο MS office σερφάρισμα στο internet και καμιά ταινία που και που (θα συνδέεται με την tv) σκέφτομαι να αγοράσω macbook και συγκεκριμένα το macbook pro 13". αξίζει να δώσω αυτα τα λεφτά για mac ή να παρω κατι σε windows που θα είναι φτηνότερο/ισχυρότερο ;
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καταρχην θέλεις οπωσδήποτε να είναι λαπτοπ...?? Με τετοια λεφτά παίρνεις desktop που γ@μ@ει..! Και 2ον μακριά από mac.. Τα μισά προγράμματα που θα σου δώσουν απ την σχολή θα είναι μόνο για windows...!
vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ναι θέλω να είναι laptop επιδι με το να σπουδάζω στο εξωτερικό είναι λιγάκι δύσκολο το desktop ενώ το lapto θα μπορω να το έχω μαζί μου όποτε θέλω. to macbook δηλάδη να το βγάλω από το μυαλό μου?
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 to macbook δηλάδη να το βγάλω από το μυαλό μου? Ναι... Ασε που με 1000 ευρώ δεν παίρνεις και κανένα υπερ-μηχάνημα, ενώ σε λαπτοπ με win μπορείς να βρεις πάρα πολύ καλά pc..!
Cham Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μπορείς να έχεις και τα 2 σε έναν υπολογιστή.Και Mac k Win.Ρίξε μια ματιά στο link της υπογραφής μου.
vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 σε macbook μπορώ να έχω windows? γιατί χρειάζομαι την σταθερότητα ενα mac γιατι το προηγούμενο laptop me windows κώλυσε την ώρα που δεν έπρεπε αρκετες φορες ένω χρησιμοποιούσα traktor. σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Cham Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μπορείς.. Αλλά δεν είναι τόσο καλό κ σταθερό όσο το αντίστροφο., Και φυσικά μιλάμε πλέον για διπλάσιο κόστος.. Αν ο υπολογιστής είναι στημένος καλά,και δεν πειραματίζεσαι με ότι να'ναι από τορρεντ κλπ.δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο multitasking τα windows έχουν καλύτερες δυνατότητες κ είναι πιο σταθερά.Το interface φυσικά είναι πιο δελεαστικό στο osX. Πιο πάνω που σου είπα ρίξε μια μάτια στην υπογραφή μου δεν εννοούσα να το δεις σαν αγγελία,αλλά σαν προοπτική αν θέλεις κάτι τέτοιο λοιπόν πρέπει να γίνει η κατάλληλη επιλογή υπολογιστή,ώστε να έχεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβατότητα.
vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μπορείς.. Αλλά δεν είναι τόσο καλό κ σταθερό όσο το αντίστροφο., Και φυσικά μιλάμε πλέον για διπλάσιο κόστος.. Αν ο υπολογιστής είναι στημένος καλά,και δεν πειραματίζεσαι με ότι να'ναι από τορρεντ κλπ.δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο multitasking τα windows έχουν καλύτερες δυνατότητες κ είναι πιο σταθερά.Το interface φυσικά είναι πιο δελεαστικό στο osX. Πιο πάνω που σου είπα ρίξε μια μάτια στην υπογραφή μου δεν εννοούσα να το δεις σαν αγγελία,αλλά σαν προοπτική αν θέλεις κάτι τέτοιο λοιπόν πρέπει να γίνει η κατάλληλη επιλογή υπολογιστή,ώστε να έχεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβατότητα. και παλι δύσκολα εμπιστεύομαι την σταθερότητα των windows γιατι να κολλήσει και να μην ανταποκρίνεται laptop απο φρέσκο φορματ με 1 μονο πρόγραμμα μεσα(αυτο που χρησιμοποιούσα) δεν ειναι και λιγο... α
Cham Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν το πρόγραμμα είναι για άλλη έκδοση |Win και εμείς το τρέχουμε σε άλλη.. Πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά..
vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 καλως, ευχαριστω πολύ. πρεπει να το σκευτώ μήπως και κοιτάξω κατι σε windows
Cham Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 καλως, ευχαριστω πολύ. πρεπει να το σκευτώ μήπως και κοιτάξω κατι σε windows Αυτό που πρέπει να σκεφτείς κατά την γνώμη μου είναι αν μπορείς να αποχωριστής τα Win κ αν έχεις τα χρήματα να πάρεις Mac από τους τελευταίους που είναι δυνατά μηχανήματα..
vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αυτό που πρέπει να σκεφτείς κατά την γνώμη μου είναι αν μπορείς να αποχωριστής τα Win κ αν έχεις τα χρήματα να πάρεις Mac από τους τελευταίους που είναι δυνατά μηχανήματα.. δεν έχω καποιο πρόβλημα να αποχωριστώ τα windows αντιθέτως λιγάκι που είχα παίζει με ενά iMac σε ένα apple store μου άρεσε περισσότερο σε σχέση με τα windows γι αυτο και σκέφτομαι την αγορά macbook. το macbook που σκέφτομαι να παρω είναι αυτο. έιναι απο τα τελευταία ή ειναι περσινό μοντέλο?
Cham Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Τα καινούρια έχουν την THUNDERBOLT θύρα αυτό ενώ έχει τα ιδία στοιχεία δεν την γράφει και με παραξενεύει αυτό.. δεν είμαι σίγουρος..
vasilis123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 παντος στην εικονα που έχει την δίχνει
Cham Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 παντος στην εικονα που έχει την δίχνει Ναι και αυτό είναι το σωστό,> APPLE MC700 κανε μια ερώτηση για ασφάλεια αν το αποφασίσεις.. και εμενα μ'αρεσει αυτό το μέγεθος αλλά προτιμώ και τα 2 τελικά.. και αυτό > "Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 3000 με 384MB DDR3 SDRAM κοινόχρηστη μνήμη." είναι το αδύνατο του σημείο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.