nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 δηλαδη μπορω να εκτρέυσω οτι θελω? ακομα και ελεφαντες? (παραδειγμα δινω δεν εχω σκοπο να δωσω τοσα χρηματα)
praktikarioς Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πρακτικαριε, τυρι φτιαχνεις? τα ζωα τα εχεις μονο για το γαλα? μονο προβατα και κατσικες? με την παραγωγη κρεατος καμια επαφη? Τα ζώα τα έχω για να περνάω το χρόνο μου ευχάριστα όταν δεν έχω με τι να ασχοληθώ. Τυρί δεν φτιάχνω, τα περισσότερα αιγοπρόβατα με τα οποία ασχολούμαι είναι αρσενικά και δεν ξέρω κανέναν που έχει προσπαθήσει να κάνει τυροκομικά από γάλα αρσενικών... και τα θηλυκά τα ντρέπομαι ακόμα, δεν λέει χύμα στο κύμα να ζητήσω γάλα, κάτσε να γνωριστούμε λίγο καλύτερα και θα την κάνω την προσπάθεια... άσε που πρέπει να παίζει και εγκυμοσύνη για να κατεβάσουν γάλα, αλλά θα μου πεις νταξ αυτό κανονίζεται εύκολα. Παραγωγή κρέατος; Είσαι με τα καλά σου άνθρωπε; Τι είμαι, κάνας κανίβαλος;
Lomar Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τα αιγοπρόβατα να καταλάβω ότι τα χρειάζεσαι τους στρουθοκαμήλους τι θα τους κάνεις?? :huh: http://www.rhodos-info.de/rhodos-ostrich-park/greek.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα