Προς το περιεχόμενο

150 υβριδια ανθρωπου ζωου αναπτυχθηκαν σε βρεττανικα εργαστηρια

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνεχίζεις σαν άσχετος που είσαι τις π@@@ριές,το τάβλι απαγορεύεται όχι όμως το ντόμινο, το πινγκ πονγκ,το playstation και απασχόληση με υπολογιστές.

Πρόσεχε μη σε κάνουμε πελάτη και άσε τις εξυπνάδες.

πάλι ασχολείσαι μαζί μου μα τόσο..............

μα δεν ασχολούμαι,με κάνεις κουοτ και σ απαντάω

Άραγε γιατί σας απαγορέψαν το τάβλι;

Καλή ψαριά...

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτο καταλαβες? οχι! απλα μου ειχαν πει οτι ηταν μπροστα και η μια γεννιση εγινε σε κρατικο νοσοκομειο και η γυναικα που γεννουσε λιποθιμισε οταν το ειδε. Επειτε το εβαλαν σε μια δεξαμενη με υγρο ενω ηταν ζωντανο και κολιμπουσε λες και αναπνεε κανονικα και μετα οταν ξύπνισε η γυναικα της ειπαν οτι γεννυθικε νεκρο και οτι ειχε παρεσθισεις (γιατι θυμοταν τι ειδε) αλλα και οι δυο συγγενεις το ειδαν και αναρωτιοντουσαν γιατι ειπε ψεματα ο γιατρος... Τωρα , εγω μια φορα δεν κανω πλακα , αλλα μου κανει εντυπωση να λεει ψεματα το συγγεκριμενο συγγενικο μου προσωπο γιατι ειναι σοβαρο και δεν εχει και λογο να πει κατι τετοιο(ουτε αρεσκεται σε τρομοιστοριες και ουρμπανιες , απλα ειπε τι ειδε).

Έχω ακούσει πολλές παρόμοιες ιστορίες και από τη θειά μου που δουλεύει σε νοσοκομείο και απέδιδε τις τερατογενέσεις στο Τσέρνομπιλ. Πάντως να γεννήθηκε και να κολυμπούσε μου κάνει κομματάκι απίθανο. Το πιθανότερο είναι να γεννήθηκε νεκρό, όπως ανέφερε ο γιατρός. Δεν επιβιώνουν τέτοια έμβρυα πολλή ώρα μετά τη γέννηση τους και δύσκολο το βλέπω να κολυμπάει, όταν μάλιστα χαροπαλεύει για τη ζωή του.

Δημοσ.

Άλλο τα υγιή νεογέννητα κι άλλο τα τερατόμορφα σε στυλ γοργόνας ας πούμε. ;)

Μην με βάζετε να σκέφτομαι ότι το παιδί ζει σε κάποιο ενυδρείο σαν πειραματόζωο, γιατί δεν θέλω πολύ να αρχίσω τις θεωρίες συνομωσίας. :P

Δημοσ.

μα δεν ασχολούμαι,με κάνεις κουοτ και σ απαντάω

Άραγε γιατί σας απαγορέψαν το τάβλι;

Καλή ψαριά...

το τάβλι απαγορεύτηκε για να μη το έχουν ως επιχείρημα κάτι τύποι όπως εσύ,και είναι το τελευταίο κουοτ

που σου κάνω,να περνάς καλά.

Δημοσ.

Μυαλά τύπου opera και macduck ποστάραν ότι σαχλαμάρα βρούν απο εδώ και απο κει για να σπείρουν τρόμο και δισηδεμονία τύπου ιερά εξέτασης...

Εδώ ολόκληρα sites αναρτηθήκαν με τα genpets και την απηλή στο ανθρωπινο είδος... Φανταστήτε τώρα τι επιστημονικό υπόβαθρο και τι βαθύτητα έχουν τα επιχειρήματά τους...

PS Τα genpets είναι ένα κομμάτι πλαστικό και όχι υβρίδια ζώων και ανθρώπων

Δημοσ.

το τάβλι απαγορεύτηκε για να μη το έχουν ως επιχείρημα κάτι τύποι όπως εσύ,και είναι το τελευταίο κουοτ

που σου κάνω,να περνάς καλά.

το τάβλι απαγορεύτηκε γιατί είχατε μεγάλους χρόνους αντίδρασης απο την κλήση μέχρι να φτάσετε και ο κόσμος σας έβλεπε στα κιόσκια να παίζεται πόρτες και φεύγα.

ορισμένοι πυροσβέστες είναι μάχιμοι,μπράβο τους,άλλοι δεν είναι ικανοί ούτε να σε βγάλουν απο το ασανσέρ

Δημοσ.

Ρε συ gnsx τι κόλλημα έχεις φάει με τους πυροσβέστες. Σου μαγάρισαν τη γκόμενα; Και τέλος πάντων εσύ τί δουλειά κάνεις ακριβώς που είναι πιο επίπονη από του ταβλαδόρου πυροσβέστη;

Δημοσ.

κανένα απολύτως πρόβλημα,ο ΕΤ ανέφερε το επάγγελμα του όχι εγώ

εγώ απλά σχολίασα ότι κάποτες έπαιζαν πολύ τάβλι,και είναι δύσκολη δουλειά ΟΤΑΝ δουλεύουν,αλλά η αναμονή δεν είναι δουλειά

αυτά

Δημοσ.

Ανοίγω θρεντ σχετικό με υβρίδια.

Διαβάζω για γοργόνες και πυροσβέστες.

Σειρήνες στο Αιγαίο φάση. Λογικό.

Δημοσ.

Μυαλά τύπου opera και macduck ποστάραν ότι σαχλαμάρα βρούν απο εδώ και απο κει για να σπείρουν τρόμο και δισηδεμονία τύπου ιερά εξέτασης...

Εδώ ολόκληρα sites αναρτηθήκαν με τα genpets και την απηλή στο ανθρωπινο είδος... Φανταστήτε τώρα τι επιστημονικό υπόβαθρο και τι βαθύτητα έχουν τα επιχειρήματά τους...

PS Τα genpets είναι ένα κομμάτι πλαστικό και όχι υβρίδια ζώων και ανθρώπων

Προφανώς δεν θα έχεις δει δημοσιεύσεις με ζωντανές τηλεκατευθυνόμενες κατσαρίδες,ποντίκια που μεγαλώνει ένα ανθρώπινο αυτί στη πλάτη τους,πιθήκους με ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο συνδεδεμένους με Η/Υ κι αυτά είναι που δημοσιεύονται.Που νομίζεις ότι ζεις... στο Ελλάδα έχεις ταλέντο;

Δημοσ.

Ανοίγω θρεντ σχετικό με υβρίδια.

Διαβάζω για γοργόνες και πυροσβέστες.

Σειρήνες στο Αιγαίο φάση. Λογικό.

η αληθεια βρήσκετε εκι όξω

Δημοσ.

Προφανώς δεν θα έχεις δει δημοσιεύσεις με ζωντανές τηλεκατευθυνόμενες κατσαρίδες,ποντίκια που μεγαλώνει ένα ανθρώπινο αυτί στη πλάτη τους,πιθήκους με ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο συνδεδεμένους με Η/Υ κι αυτά είναι που δημοσιεύονται.Που νομίζεις ότι ζεις... στο Ελλάδα έχεις ταλέντο;

Στην ηλεκτρική καρέκλα ο επιστήμονας που πειραματίστικε με ανθρώπινο αυτί και ποντίκι! Αυτός με τους πιθήκους και τον H.Y να κρεμαστεί δημόσια :-D

Σε ένα ντοκιμαντέρ επιστήμονες ψάχνουν πιο σημείο του εγγεφάλου ακριβώς και με ποιο τρόπο δέχεται σήματα για να φτιάξουν τεχνιτό μάτι...δεν το έχουν καταφέρει ακόμα. Αν εσύ μήνεις τυφλός να μην τα βάλεις, σαν ενδειξη διαμαρτηρίας για τους βασανισμένους πιθήκους. Μάλλον στα ίδια iq είστε εξάλου B)

Αν ξεκλειδώσει το ανθρωπινο dna θα θεραπευτούν πολές ασθένειες εκ την γενέση τους. Φαντάζομαι δεν θα ήθελες ένα παιδί με λευχαιμία ή σκληρηνση κατα πλάκα

Τι κάθομαι και ασχολούμε...

Δημοσ.

-Τροχός; ΠΟΤΕ! Να περπατάτε ρε! Έτσι μάθαμε εμείς παλιοτεμπέληδες...

-Πλοίο με πανιά; Να κάνετε κουπί καμια 60αδα αντρες όπως μάθαμε κ εμείς παλιοτεμπέληδες...

-Πλοίο με μηχανή; Δηλαδή να μην κουράζεστε ανεβα-κατέβα τα πανιά; Ού ρε παλιοτεμπέληδες...

-Αεροπλάνο; Δηλαδή να μην χάνετε κανά μήνα από την ζωή σας για να πάτε Ευρώπη-Αυστραλία; Εμείς έτσι μάθαμε τεμπέληδες...

-Φάρμακα; Να την βγάλετε χωρίς φάρμακα ή να πεθάνετε ρε! Εμείς έτσι γίναμε άντρες!

-Παιδί με καριολογικό πρόβλημα που φτιάχνεται με μια επέμβαση ρουτίνας; Στον Καιάδα ρε! μόνο όσοι γεννήθηκαν αρτιμελείς να επιβιώσουν παλιοχαλβάδες!

~~Quotes ανά τις χιλιετίες πάνω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους...~~

-Τυφλός και θες να ξαναδείς; Ανάπηρος και θέλεις να ξαναπερπατήσεις; Κουφός και θέλεις να ξανακούσεις; Τι ρατσισμός είναι αυτός με τους ΑΜΕΑ; Να μείνεις ΑΜΕΑ και να είσαι περήφανος ρε να μην καλυτερεύσει η ζωή σου!

~~Quote του σήμερα.~~

Δεν τρολλάρω απλά υπενθυμίζω το σκεπτικό των ανθρώπων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...