Προς το περιεχόμενο

150 υβριδια ανθρωπου ζωου αναπτυχθηκαν σε βρεττανικα εργαστηρια

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σουβλάκι Γίγας ξεβράστηκε σε παραλία των ΗΠΑ-Φόβοι για ντόμινο

Ίσως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα να μην είναι τόσο ακίνδυνα

Capture.JPG

*opera γιατί τέτοια επίθεση;Δεν σε ανέφερα πουθενά,μερικές ειδήσεις απο κάποια blog που διαβάζω είναι,και είναι σχετικές με το θέμα

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να λένε ότι ο πλανήτης έχει περιορισμένη δυνατότητα στο να θρέψει πληθυσμούς ανθρώπων; γιατί δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο,

Από το 1798.

Δημοσ.

Τα μεταλλαγμενα μπορει να ειναι επικινδυνα, μπορει κ πολυ χρησιμα, εξαρταται απο τη χρηση και την ερευνα που θα γινει (δυστυχως ομως η 'ηθικη' των εταιρειων ειναι γνωστη και οχι η καλυτερη , εκει το θεμα). Δεν ειναι ομως de facto "του σατανα" τα μεταλλαγμενα. Επισης περα απο τροφη κλπ μπορει να υπαρξει τεραστια προοδος στην ιατρικη

Eδω ειστε για μεταλλαγμενα τροφιμα

http://www.fridge.gr/zb/22080/gmo/

Δημοσ.

Από το 1798.

δε με πείθει τίποτα πως αυτός είναι ο λόγος που στην Αφρική λοιμοκτονούν.

αμάν βρε αυτό το χιούμορ σου, ζηλεύω την ευτυχία σου μου θυμίζεις τα στρουμφάκια.

Σουβλάκι Γίγας ξεβράστηκε σε παραλία των ΗΠΑ-Φόβοι για ντόμινο

Ίσως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα να μην είναι τόσο ακίνδυνα

Capture.JPG

*opera γιατί τέτοια επίθεση;Δεν σε ανέφερα πουθενά,μερικές ειδήσεις απο κάποια blog που διαβάζω είναι,και είναι σχετικές με το θέμα

εγώ έχω το χρόνο να ασχοληθώ με πολλά στο διαδίκτυο (ακόμα και στη δουλειά μου γιατί είμαι σε αναμονή),εσύ φαίνεται χαραμίζεις το πολύτιμο χρόνο σου.

Δημοσ.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι γι' αυτό πεινάνε στην Αφρική. Ή έχουν λοιμούς, δεν ξέρω τι απ' τα δύο εννοείς.

Και δεν ήταν χιούμορ. Σε τόσα πράγματα ξέρεις να ψάχνεσαι, ψάξου και γιατί ανέφερα αυτή την ημερομηνία.

Hint: carrying capacity.

Δημοσ.

δεν χαραμίζω τίποτα,απο όλα προλαβαίνω

δεν είμαι στην δουλειά,είμαι πρωινός (δεν μπαίνω το πρωί,δουλεύω στ αλήθεια,δεν είμαι σε αναμονή)

Δημοσ.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι γι' αυτό πεινάνε στην Αφρική. Ή έχουν λοιμούς, δεν ξέρω τι απ' τα δύο εννοείς.

Και δεν ήταν χιούμορ. Σε τόσα πράγματα ξέρεις να ψάχνεσαι, ψάξου και γιατί ανέφερα αυτή την ημερομηνία.

Hint: carrying capacity.

ορθογραφικό λάθος ήταν,αλλά η χρονολογία μου φαίνεται λίγο παλιά γι'αυτό δεν έδωσα σημασία,επίσης οι τόννοι τροφίμων

που πετιούνται στις χωματερές λόγω της πολιτικής της ΕΕ και οι ποσοστώσεις στη παραγωγή αγροτικών προϊόντων είναι καλύτερη απόδειξη για το αντίθετο.

Δημοσ.

δηλαδή αν δεν υπήρχε ποσόστωση θα είχε ζαρζαβατικά όλος ο πλανήτης;

Παντως σε αυτο εχει δικιο ο οπερα, οι ποροι που εχουμε οσον αφορα την τροφη τουλαχιστον ειναι υπεραρκετοι για πληθυσμους πολλαπλασιους(μεγαλυτερους εστω) του τωρινου της Γης

Δημοσ.

που ρε παιδιά;

Ποιοι πόροι;

Με τι μέσα και τεχνολογία θα τους πάρεις;

Μεσες ακρες αυτο που λεω ειναι οτι

Στην αφρικη πεθαινουν απο ασιτια

Εδω πεταμε χ% φαγητου στα σκουπιδια

Δημοσ.

δεν χαραμίζω τίποτα,απο όλα προλαβαίνω

δεν είμαι στην δουλειά,είμαι πρωινός (δεν μπαίνω το πρωί,δουλεύω στ αλήθεια,δεν είμαι σε αναμονή)

θα σου δώσω τη κλασσική απάντηση :βάλε φωτιά στο σπίτι σου ή παρακάλα να γίνει σεισμός ή στούκαρε με το αυτοκίνητο σου ή τη μηχανή σου

για να δουλέψει κάποιος από τους συναδέλφους μου εκεί που είσαι,

σε κάθε περίπτωση

θα σβήσει τη φωτιά,θα σε βγάλει από τα συντρίμια ζωντανό ή νεκρό το ίδιο και στο επόμενο ή θα μαζεύει τα μυαλά σου από την άσφαλτο με το φτυάρι και θα ξεπλύνει ότι άφησες εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...