Προς το περιεχόμενο

150 υβριδια ανθρωπου ζωου αναπτυχθηκαν σε βρεττανικα εργαστηρια

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμαμαι σε μια σηρα που εδειχνε κατι μαρουλια μεταλαγμενα που ειχαν αιμα και δοντια ανθρώπου! :eek: :eek: :eek:

αμα βγει τέτοιο δεν το τρωω! ελεινα μεταλαγματα ειναι ολα που τα εφηβρε η επιστιμονας.

Ο λογος που μπορει να ειχαν αιμα και δοντια ανθρωπου; Τα κανει πιο νοστιμα; Πιο ανθεκτικα; τι σκατα προσδιδει σε ενα μαρουλι το ανθρωπινο δοντι;

(Χωρις βεβαια να εξετασουμε οτι το αιμα ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα να αναπαραχθουν, ποσο μαλον σε ενα μαρουλι).

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε έχουν καταρριφθεί αρκετά hoaxes ήδη, τα genpets σίγουρα μέσα.

Προφανως και συ δεν διαβασες το αρθρο του fridge τοτε (!) γιατι ο τυπος κανει hoax-post για να δει τι θα παιχτει (και μεσα σε λιγα λεπτα απο τη δημοσιευση του ειχε διαρρευσει σε διαφορα μπλογκς) . Απλα το τελευταιο δεν φαινεται στα σχολια γιατι τα εχουν προσωρινα off λογω εργασιων συντηρησης

50-50 λοιπον?

Δημοσ.

Ρωτας ενα μαγειρα να ψαξει για τη Monsanto...

Epic fail.

Δεν τιθεται θεμα "πρεπει". Ηδη τρως καθε μερα, ειτε σ' αρεσει ειτε οχι. Ειναι χιλιαδες πλεον αυτα που τρως τα οποια ονομαζεις μεταλλαγμενα. Μπορεις να τα ονομασεις οπως θες, σημασια εχει οτι τα τρως, και σημασια εχει οτι με φυσικη διατροφη 6 δις κοσμου δεν τρεφεται με τιποτε.

Εδώ πετάγανε τη παραγωγή στις χωματερές,όχι και δε μπορεί να τραφεί ο κόσμος.Και για τα chemtrail υπήρχε σχέδιο χλευασμού αλλά τους το χάλασε η έκθεση στη κοινή γνώμη.Τι έγινε ρε παιδιά φέτος το καλοκαίρι δε πετάνε αεροπλάνα;Πολύ γαλανό ουρανό βλέπω!

Δημοσ.

Προφανως και συ δεν διαβασες το αρθρο του fridge τοτε (!) γιατι ο τυπος κανει hoax-post για να δει τι θα παιχτει (και μεσα σε λιγα λεπτα απο τη δημοσιευση του ειχε διαρρευσει σε διαφορα μπλογκς) . Απλα το τελευταιο δεν φαινεται στα σχολια γιατι τα εχουν προσωρινα off λογω εργασιων συντηρησης

50-50 λοιπον?

50-50 για ποιο λογο? Αφου δεν στεκει το αρθρο...

Δημοσ.

50-50 για ποιο λογο? Αφου δεν στεκει το αρθρο...

Αυτο ακριβως ειναι και το ποιντ του , να σατυρισει ολη τη σαβουρα που κυκλοφορει πανω στο θεμα

50-50 οτι εγω δεν διαβασα το θρεντ και ο Λ δεν διαβασε το αρθρο

Δημοσ.

Εδώ πετάγανε τη παραγωγή στις χωματερές,όχι και δε μπορεί να τραφεί ο κόσμος.Και για τα chemtrail υπήρχε σχέδιο χλευασμού αλλά τους το χάλασε η έκθεση στη κοινή γνώμη.Τι έγινε ρε παιδιά φέτος το καλοκαίρι δε πετάνε αεροπλάνα;Πολύ γαλανό ουρανό βλέπω!

Η εκθεση στην κοινη γνωμη, φετος το χειμωνα εγινε, και τους χαλασε... Οσο για αεροπλανα, μια χαρα πετανε, και μια χαρα φαινονται, προφανως σταματησαν οι συνομωσιολογοι να καθονται με τις ωρες να κινηματογραφουν ποτε οι υδρατμοι θα μεινουν πιο πολλη ωρα στον αερα.

Δημοσ.

Γιατί δεν μας λένε όλη την αλήθεια;Τι μας κρύβουν;Τι φοβούνται;

111itu.jpg

Εικόνα απο δορυφόρο της ΝΑΣΑ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Το καλαμάκι έπιασε δορυφόρος της ΝΑΣΑ την στιγμή που ετοιμαζόταν για την πρώτη τζούρα,πανικός στις ΗΠΑ-Δεν ανησυχούν οι Ρώσοι-Χέστηκαν οι Κινέζοι,διαβάστε...

earth.jpg

Δημοσ.

Γιατί δεν μας λένε όλη την αλήθεια;Τι μας κρύβουν;Τι φοβούνται;

111itu.jpg

Εικόνα απο δορυφόρο της ΝΑΣΑ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Το καλαμάκι έπιασε δορυφόρος της ΝΑΣΑ την στιγμή που ετοιμαζόταν για την πρώτη τζούρα,πανικός στις ΗΠΑ-Δεν ανησυχούν οι Ρώσοι-Χέστηκαν οι Κινέζοι,διαβάστε...

earth.jpg

πάντα χρήσιμη η συνδρομή σου αν και συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου μιας που η βαρετή ζωή σου και η ποιότητά σου αυτό σου επιτρέπουν να κάνεις.

Τώρα που θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια μου θυμίζεις ένα βλαμμένο που με ενοχλούσε στο δημοτικό σχολείο

εως την ώρα που του έσπασα τη μύτη και με άφησε ύσυχο,τώρα για εσένα δε μπορώ να κάνω κάτι ανάλογο ελπίζω να είσαι του γυμνασίου και να καταλαβαίνεις τι σου γίνεται.

Ρωτας ενα μαγειρα να ψαξει για τη Monsanto...

Epic fail.

Δεν τιθεται θεμα "πρεπει". Ηδη τρως καθε μερα, ειτε σ' αρεσει ειτε οχι. Ειναι χιλιαδες πλεον αυτα που τρως τα οποια ονομαζεις μεταλλαγμενα. Μπορεις να τα ονομασεις οπως θες, σημασια εχει οτι τα τρως, και σημασια εχει οτι με φυσικη διατροφη 6 δις κοσμου δεν τρεφεται με τιποτε.

υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να λένε ότι ο πλανήτης έχει περιορισμένη δυνατότητα στο να θρέψει πληθυσμούς ανθρώπων; γιατί δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο,

επίσης οι παππούδες μας μια χαρά ζήσανε και περάσανε και τα 80 χρόνια ζωής χωρίς μεταλλαγμένα και το ότι πεινάσανε κάποτε οφείλονταν στη φτώχια και στους πολέμους.

Δημοσ.

πάντα χρήσιμη η συνδρομή σου αν και συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου μιας που η βαρετή ζωή σου και η ποιότητά σου αυτό σου επιτρέπουν

να κάνεις.

υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να λένε ότι ο πλανήτης έχει περιορισμένη δυνατότητα στο να θρέψει πληθυσμούς ανθρώπων; γιατί δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο,

επίσης οι παππούδες μας μια χαρά ζήσανε και περάσανε και τα 80 χρόνια ζωής χωρίς μεταλλαγμένα και το ότι πεινάσανε κάποτε οφείλονταν στη φτώχια και στους πολέμους.

το 65% των ανθρωπων που εχουν ζησει πανω απο τα 65 ειναι ζωντανοι σημερα

και δεν λεμε για τον πλανητη, λεμε για το τι σου δινει καθε σοδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...