McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Sea-Monkeys Δε λέει τίποτα διαφορετικό ΥΓ, η γιαγιά δεν είναι υβρίδιο. το avatar σου όμως;Δεν ανοιγοκλείνει το μάτι ακριβώς κάθε 6''
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δε λέει τίποτα διαφορετικό το avatar σου όμως;Δεν ανοιγοκλείνει το μάτι σκάει "χαμόγελο" ακριβώς κάθε 6'' Κάθε 5'' νομίζω
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ...Δηλαδή εσείς τη βλέπετε να ανοιγοκλείνει το μάτι ας πούμε;
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δε λέει τίποτα διαφορετικό το avatar σου όμως;Δεν ανοιγοκλείνει το μάτι ακριβώς κάθε 6'' οτι ουτε υβριδιο ειναι, ουτε ΚΡΥΠΤΟΓΕΝΝΕΣΗ (αχ παναια μου) στο ντουκου ε?
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ...Δηλαδή εσείς τη βλέπετε να ανοιγοκλείνει το μάτι ας πούμε; Τώρα το είδα το λάθος του παπιού Σκρούτζ κάνε έδιτ, δεν το δέχομαι να μας κοροϊδεύει ένα διαβολάκι, όχι δεν το δέχομαι!
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ...Δηλαδή εσείς τη βλέπετε να ανοιγοκλείνει το μάτι ας πούμε; Η ''μαγουλιά'' τέλος πάντων...είναι λάθος χρονισμένη...έτσι και σε βρει ο pajuju αλλοίμονο σου... οτι ουτε υβριδιο ειναι, ουτε ΚΡΥΠΤΟΓΕΝΝΕΣΗ (αχ παναια μου) στο ντουκου ε? ξαναδιάβασε το
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Η ''μαγουλιά'' τέλος πάντων...είναι λάθος χρονισμένη...έτσι και σε βρει ο pajuju αλλοίμονο σου... ξαναδιάβασε το Cryptobiosis is an ametabolic state of life entered by an organism in response to adverse environmental conditions such as desiccation, freezing, and oxygen deficiency. In the cryptobiotic state, all metabolic procedures stop, preventing reproduction, development, and repair. An organism in a cryptobiotic state can essentially live indefinitely until environmental conditions return to being hospitable. When this occurs, the organism will return to its metabolic state of life as it was prior to the cryptobiosis. πηγή Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που φαντάζεσαι
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Cryptobiosis is an ametabolic state of life entered by an organism in response to adverse environmental conditions such as desiccation, freezing, and oxygen deficiency. In the cryptobiotic state, all metabolic procedures stop, preventing reproduction, development, and repair. An organism in a cryptobiotic state can essentially live indefinitely until environmental conditions return to being hospitable. When this occurs, the organism will return to its metabolic state of life as it was prior to the cryptobiosis. πηγή Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που φαντάζεσαι Μη μου βάζεις άλλο link.Αναφέρομαι στου toufa. http://en.wikipedia.org/wiki/Sea-Monkeys ''The animals sold as Sea-Monkeys are an artificial breed known as "Artemia NYOS" (NYOS being short for New York Ocean Science), formed by hybridising different species of Artemia'' Γιατί το προφανές δεν είναι προφανές;Ξεμπλεχτείτε... Τόσα ποστ έχω κάνει ακόμα στο 70 είμαι;Ποιόν έχω πληγώσει;
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μη μου βάζεις άλλο link.Αναφέρομαι στου toufa. http://en.wikipedia.org/wiki/Sea-Monkeys ''The animals sold as Sea-Monkeys are an artificial breed known as "Artemia NYOS" (NYOS being short for New York Ocean Science), formed by hybridising different species of Artemia'' Γιατί το προφανές δεν είναι προφανές;Ξεμπλεχτείτε... Δεν σε βλεπω να σχιζεις τα ιματια σου για τα σκυλια. Εκει τα υβριδια ειναι οκ? Για την κρυπτογεννεση κουβεντα ακομα.
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν σε βλεπω να σχιζεις τα ιματια σου για τα σκυλια. Εκει τα υβριδια ειναι οκ? Για την κρυπτογεννεση κουβεντα ακομα. Μιλάω για συγκεκριμένο πράγμα και δίνω συγκεκριμένες απαντήσεις.Άλλος τα περνάει στο ντούκου...Κακή τακτική η προσπάθεια αποπροσανατολισμού....
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Λες οτι ειναι υβριδιο αρα ειναι κακο. Εγω και ο λουσι σου ειπαμε οτι υβριδια κανουμε απο σχεδον παντα. Και λες για αποπροσανατολισμο ενω ο ιδιος εχεις πεταξει ενα link απο μια φυλλαδα, και μετα μια αρλουμπα για κατι αλλο μιας και αυτο που εγραψες δεν εστεκε. Το συγκεκριμενο δεν δυναμαι να δω.
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Λες οτι ειναι υβριδιο αρα ειναι κακο. Εγω και ο λουσι σου ειπαμε οτι υβριδια κανουμε απο σχεδον παντα. Και λες για αποπροσανατολισμο ενω ο ιδιος εχεις πεταξει ενα link απο μια φυλλαδα, και μετα μια αρλουμπα για κατι αλλο μιας και αυτο που εγραψες δεν εστεκε. Το συγκεκριμενο δεν δυναμαι να δω. ''Μπούρδες,αρλούμπες''μα γιατί μιλάς έτσι; Υβρίδιο=ύβρις(προς τη Φύση-αυτή είναι η ετυμολογία του).Τώρα αν εσένα σου αρέσουν τα...αφύσικα ...περί ορέξεως..κολοκυθόπιττα
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 http://en.wiktionary.org/wiki/hybrid Etymology According to the Oxford English Dictionary, the word is derived from Latin hybrida , meaning the "offspring of a tame sow and a wild boar", "child of a freeman and slave", etc.[4] The term entered into popular use in English in the 19th century, though examples of its use have been found from the early 17th century.[5] Σε λεξαριθμο εχεις τιποτα γιατι οπως τα πες δεν βγηκε.
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 http://en.wiktionary.org/wiki/hybrid Etymology According to the Oxford English Dictionary, the word is derived from Latin hybrida , meaning the "offspring of a tame sow and a wild boar", "child of a freeman and slave", etc.[4] The term entered into popular use in English in the 19th century, though examples of its use have been found from the early 17th century.[5] Σε λεξαριθμο εχεις τιποτα γιατι οπως τα πες δεν βγηκε. Εάν δε μπορείς να δεις την Ελληνική ρίζα.....Μη βασίζεσαι στους Άγγλους-νομίζεις θα σου βάζανε Ελληνική ρίζα;- ,αρέσκονται και αυτοί στις..''υβριδικές'' καταστάσεις...
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εάν δε μπορείς να δεις την Ελληνική ρίζα.....Μη βασίζεσαι στους Άγγλους-νομίζεις θα σου βάζανε Ελληνική ρίζα;- ,αρέσκονται και αυτοί στις..''υβριδικές'' καταστάσεις... Δηλαδή αν κατάλαβα καλα , αυτοι πρεπει να εχουν και υβριδικα αυτοκινητα ετσι ? (υβριδικα δεν ειναι αυτα που λειτουργουν με βιοενεργια? δηλαδη ενεργια που προερχεται απο βιολογικος απεσταγμενα ζουμια?).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.