McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Η αλήθεια είναι ότι οι γενετιστές έχουν ξεφύγει κι αν ισχύουν ειδήσεις όπως η παρακάτω: http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/08/1375.pdf τότε φαντάσου τι γίνεται ''ανεπίσημα''...
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Η αλήθεια είναι ότι οι γενετιστές έχουν ξεφύγει κι αν ισχύουν ειδήσεις όπως η παρακάτω: http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/08/1375.pdf τότε φαντάσου τι γίνεται ''ανεπίσημα''... Γιατι βρε σκρουτζ δεν ψαχνεις λιγο τι παιζει πριν ποσταρεις την μπουρδα που ποσταρες?
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γιατι βρε σκρουτζ δεν ψαχνεις λιγο τι παιζει πριν ποσταρεις την μπουρδα που ποσταρες? Αν πρόσεξες είπα ΑΝ ισχύει..εαν ξέρεις κάτι παραπάνω γράφτο....
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet Ok! Τό είδα ότι είχε γίνει post και από τον Luci .Aν και κρατάω επιφυλάξεις γιατί τέτοιες ειδήσεις μπορεί να είναι για να δουν τις ανοχές του κόσμου.Θυμάσαι το ''ενυδρείο'' με τα γυναικεία ωάρια που πουλιότανε πριν μερικά χρόνια;
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ε ναι δεν κρατας επιφυλαξεις στο αν ειναι αληθινο αλλα στο οτι το κανουν επιτηδες για να δουν αντιδραση. Μαλιστα.
Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ok! Τό είδα ότι είχε γίνει post και από τον Luci .Aν και κρατάω επιφυλάξεις γιατί τέτοιες ειδήσεις μπορεί να είναι για να δουν τις ανοχές του κόσμου.Θυμάσαι το ''ενυδρείο'' με τα γυνακεία ωάρια που πουλιότανε πριν μερικά χρόνια; Αν εννοείς τις θαλασσοψυχούλες, κάνεις τεράστιο λάθος, ένα είδος γαρίδας ήταν, αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή Για του λόγου το αληθές wiki
opera Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι ρε οπερα, ποιος θα βαλει τα ορια? Αν εχουμε ηθικα ορια του μεσαιωνα? Ποιος θα ορισει τι ειναι μεμπτο σε μια ερευνα? Ποιος θα πει οχι παιδια αυτο δεν το ψαχνουμε γιατι ο αγραμματος αμορφωτος τζορελ απο το λονδινο ειπε οτι δεν θελει. Δυστυχώς τα όρια τα θέτουν οι ίδιοι οι επιστήμονες από τη στιγμή που ανακαλύπτουν μια νέα τεχνολογία αυτοί πρέπει να κρίνουν και να αναλάβουν και την ευθύνη. Με τη πυρηνική ενέργεια η γνώμη μου είναι πως ήταν λάθος η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας όπως έδειξε η ιστορία από την ατομική βόμβα και τη διασπορά των πυρηνικών όπλων σε πολλές χώρες εως τη πρόσφατη Φουκουσίμα. Οι ανθρώπινες ζωές έχουν όλες την ίδια αξία και δε μου αρέσει ο χαβαλές που γίνεται σε κάθε θέμα αλλά και περί έξυπνων και ανόητων αυτό δείχνει πως δε σεβόμαστε-αγαπάμε τις διάφορες μορφές ζωής γενικά. Αλλά τι είπα τώρα αγάπη ο Lucifer και όχι μόνο αυτός, θα βγάλει σπυριά. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ κάθε άνθρωπο που θα ζητήσει τη βοήθειά μου ανεξαρτήτως IQ χρώματος φυλής καταγωγής και στην Αθήνα που εργάστηκα κάποτε είχε από όλες τις περιπτώσεις ανθρώπων.
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ε ναι δεν κρατας επιφυλαξεις στο αν ειναι αληθινο αλλα στο οτι το κανουν επιτηδες για να δουν αντιδραση. Μαλιστα. Το αληθινό είναι υποκειμενικό, όπως το ότι κάποιες φορές πρέπει να postaro 2-3 μηνύματα για να ανέβει 1 στο σύνολο των μηνυμάτων μου Αν εννοείς τις θαλασσοψυχούλες, κάνεις τεράστιο λάθος, ένα είδος γαρίδας ήταν, αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή Για του λόγου το αληθές wiki Γαριδούλες εργαστηριακά φτιαγμένες για κρυπτογένεση,σου μεταφέρω τι είχε ειπωθεί από τα ΜΜΕ τη περίοδο που έγινε ο σάλος...
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αλλά τι είπα τώρα αγάπη ο Lucifer και όχι μόνο αυτός, θα βγάλει σπυριά. Η αγάπη μου για την ιδέα του Ανθρώπου είναι απεριόριστη. Με τους ανθρώπους ως είναι έχω ένα θέμα. Και εν πάση περιπτώσει δεν είναι ο κάθε Lucifer και οι απόψεις του το θέμα.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το αληθινό είναι υποκειμενικό, όπως το ότι κάποιες φορές πρέπει να postaro 2-3 μηνύματα για να ανέβει 1 στο σύνολο των μηνυμάτων μου Γαριδούλες εργαστηριακά φτιαγμένες για κρυπτογένεση,σου μεταφέρω τι είχε ειπωθεί από τα ΜΜΕ τη περίοδο που έγινε ο σάλος... Οι γαριδες αυτες υπαρχουν χιλιαδες χρονια. Α ξεχασα, τα μμε αυτος ο τοσο εγκεκριμενος επιστημονας με την σωστη ερευνα.
McDuck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Οι γαριδες αυτες υπαρχουν χιλιαδες χρονια. ''Αν και οι θαλασσοψυχουλες είναι συγγενείς των γαρίδων brine είναι μοναδικές . Δεν ξεκλειδώσαμε μόνο τα πιο βαθιά τους μυστικά αλλά βρήκαμε φόρμουλες για να μπορέσουν να ζουν και να τα απολαμβάνεις σε κανονικές συνθήκες σπιτιού κάτι που δεν είχε γίνει έως τώρα. Μετά από πολλές διασταυρώσεις πετύχαμε το HYBRID SUPER AMAZING SEA MONKEYS . Τα μόνα κατοικίδια που φτιάχνονται 100/100 από ανθρώπινα χέρια και ζουν πιο πολύ από κάθε άλλο είδος ΓΑΡΙΔΑΣ BRINE.'' Πηγή:http://www.rotise.gr/erotisi/ti-akribos-einai-oi-thalassopsychoyles.html
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι, πέτρα-πέτρα τις φτιάχνουνε, με τούτα δω τα ροζιασμένα χέρια. Wiki hybrid παιδιά. Τα μισά πράγματα απ' όσα τρώτε, πίνετε και καπνίζετε προέρχονται από υβρίδια. Και δεν είναι και τίποτα καινούριο, βάλτε ένα γρίφο στον παππού σας "τι είναι στείρο, πιστό και πεισματάρικο;" και οι πιθανές απαντήσεις θα είναι "η γιαγιά σου" και "το μουλάρι". ΥΓ, η γιαγιά δεν είναι υβρίδιο.
thief7710 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς τα όρια τα θέτουν οι ίδιοι οι επιστήμονες από τη στιγμή που ανακαλύπτουν μια νέα τεχνολογία αυτοί πρέπει να κρίνουν και να αναλάβουν και την ευθύνη. Με τη πυρηνική ενέργεια η γνώμη μου είναι πως ήταν λάθος η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας όπως έδειξε η ιστορία από την ατομική βόμβα και τη διασπορά των πυρηνικών όπλων σε πολλές χώρες εως τη πρόσφατη Φουκουσίμα. Οι ανθρώπινες ζωές έχουν όλες την ίδια αξία και δε μου αρέσει ο χαβαλές που γίνεται σε κάθε θέμα αλλά και περί έξυπνων και ανόητων αυτό δείχνει πως δε σεβόμαστε-αγαπάμε τις διάφορες μορφές ζωής γενικά. Αλλά τι είπα τώρα αγάπη ο Lucifer και όχι μόνο αυτός, θα βγάλει σπυριά. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ κάθε άνθρωπο που θα ζητήσει τη βοήθειά μου ανεξαρτήτως IQ χρώματος φυλής καταγωγής και στην Αθήνα που εργάστηκα κάποτε είχε από όλες τις περιπτώσεις ανθρώπων. Εγώ ένα έχω να πω.παμε κόντρα στη φύση.στην φύση οι "χαζοι" πεθαίνουν και δεν αναπαράγονται.ετσι τα διάφορα είδη εξελίσσονται και γίνονται καλύτερα καθώς "προχωρούν" μόνο τα γονιδια των πιο ικανών. Σε εμάς τους ανθρώπους αυτο δεν συμβαίνει.ολοι επιβιώνουν , ολοι αναπαράγονται κτλ κτλ. Παμε κόντρα στην θεωρία της εξέλιξης.-
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ''Αν και οι θαλασσοψυχουλες είναι συγγενείς των γαρίδων brine είναι μοναδικές . Δεν ξεκλειδώσαμε μόνο τα πιο βαθιά τους μυστικά αλλά βρήκαμε φόρμουλες για να μπορέσουν να ζουν και να τα απολαμβάνεις σε κανονικές συνθήκες σπιτιού κάτι που δεν είχε γίνει έως τώρα. Μετά από πολλές διασταυρώσεις πετύχαμε το HYBRID SUPER AMAZING SEA MONKEYS . Τα μόνα κατοικίδια που φτιάχνονται 100/100 από ανθρώπινα χέρια και ζουν πιο πολύ από κάθε άλλο είδος ΓΑΡΙΔΑΣ BRINE.'' Πηγή:http://www.rotise.gr/erotisi/ti-akribos-einai-oi-thalassopsychoyles.html http://en.wikipedia.org/wiki/Sea-Monkeys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.