doctorized Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, παιδια! Σκεφτομαι να παρω αυτη την καρτα γραφικων! http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1998 Επειδη εχω msi μητρικη θα εχω προβληματα συμβατοτητας? Ενας πωλητης του πλαισιου μου ειχε πει οτι οι καρτες γραφικων της gigabyte χανουν frame, πιο πολυ λεει να εχεις μητρικη gigabyte για να σου δουλευει! Τι λετε? να την χτυπησω? αξιζει για 210 ευρω απο συμφορουμιτη? πειτε αποψεις!!!!!!
Tompgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, παιδια! Σκεφτομαι να παρω αυτη την καρτα γραφικων! http://www.bjorn3d.c...ad.php?cID=1998 Επειδη εχω msi μητρικη θα εχω προβληματα συμβατοτητας? Ενας πωλητης του πλαισιου μου ειχε πει οτι οι καρτες γραφικων της gigabyte χανουν frame, πιο πολυ λεει να εχεις μητρικη gigabyte για να σου δουλευει! Τι λετε? να την χτυπησω? αξιζει για 210 ευρω απο συμφορουμιτη? πειτε αποψεις!!!!!! Ε καλά άμα στο είπε πωλητής στο Πλαίσιο μιλάμε για ΤΟΝ Guru. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα? Παρεμπιπτόντως προτείνω να φτιάξουμε ένα thread με τις κοτσάνες που ακούμε από διάφορα καταστήματα να τα διαβάζουμε να γελάμε.
doctorized Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 απο εναν 3πυρηνο phenom, τον 720 και απο μητρικη αυτη εδω http://www.msi.com/product/mb/790FX-GD70.html 8 giga ram ddr3 corsair και 850watt coolermaster τροφοδοτικο.
Tompgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Θα σου πρότεινα και την hd 6950 2GB που μπορείς να την φλασάρεις σε 6970 http://www.skroutz.gr/s/310414/Asus-Radeon-HD-6950-2GB.html
doctorized Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι, ομως αγαπητε μου, εγω ανοιξα το θεμα για να ρωτησω για την gigabyte gtx 480 o/c edition, οχι για να μου προτεινουν αλλη καρτα γραφικων, ξερω οτι το συστημα μου τείνει πιο πολυ στην κοκκινη εταιρεία, αλλα μου εχει κατσει στο μυαλο αυτη η καρτα, απλως με προβληματιζει η μαρκα της καρτας γραφικων που ειναι διαφορετικη απο της μητρικης. Επισης, ειναι καλη επειδη ειναι overclocking edition ή θα εχω προβληματα? εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ εδω για προβληματα με τις overclocking καρτες γραφικων και αλλων εταιρειων. Εχει κανενας συμφορουμιτης gigabyte gtx 480? ειναι ικανοποιημενος? Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και την ανταποκριση σου!
thefirestarta Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ενας πωλητης του πλαισιου μου ειχε πει οτι οι καρτες γραφικων της gigabyte χανουν frame, πιο πολυ λεει να εχεις μητρικη gigabyte για να σου δουλευει! Το μόνο που δεν έχουν λύσει οι πωλητές του πλαισίου είναι την οικονομική κρίση και το πρόβλημα υποσιτισμού στην Αφρική... Στα του θέματός σου. 1.ΟΧΙ, δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας εάν μητρική-κάρτα γραφικών είναι διαφορετικού κατασκευαστή. 2.ΟΧΙ, δεν θα έχεις πρόβλημα επειδή η κάρτα είναι προ-overclockαρισμένη.Έχει custom ψύξη για να αντέξει το έξτρα "ζόρι". Εάν εμπιστεύεσαι το συμφορουμίτη, προχώρα το.Οτιδήποτε παραπάνω ίσως είναι περιττό με τον επεξεργαστή που έχεις.
Obsidian Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αν το μοναδικο σου θεμα με την καρτα ειναι οτι δεν ταιριαζει με την μαρκα της motherboard, βγαλ'το απο το μυαλο σου -- και πηγαινε μουτζωσε τον πωλητη του Πλαισιου. Το γιατι την πουλαει ο συμφορουμιτης, σε τι κατασταση ειναι, αν θα ηταν καλυτερη καποια αλλη καρτα (αν) δεν σε απασχολουν, αγορασε την.
doctorized Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν θα τρώει bottleneck η 480 από τον phenom; Οχι, και η 295 που εχω 19300 marks στο vandage πιανει στο δικο μου το pc και 19300 του φιλου μου που εχει 4πυρηνο. Καμια απολυτως διαφορα......
Obsidian Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 doctorized εχεις σκεφτει\επιχειρησει να ξεκλειδωσεις τον Phenom σου? Θα ειναι ταιριαστη αναβαθμιση μαζι με την προσθηκη της 480.
doctorized Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 doctorized εχεις σκεφτει\επιχειρησει να ξεκλειδωσεις τον Phenom σου? Θα ειναι ταιριαστη αναβαθμιση μαζι με την προσθηκη της 480. Ναι, τον εχω ξεκλειδωσει! Στην gigabyte motherboard που ειχα ηταν ασταθης το συστημα και τον απενεργοποιησα, ο ιδιο και στην asus. Τωρα με της msi δεν τον εχω ξεκλειδωσει. Θα ξανα κανω τα πειραματα μου. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!
ColdFusion Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Παρε μια καινουργια καρτα στα ιδια λεφτα. Δε λεω καλη η 480 σε επιδοσεις αλλα εχει τα γνωστα προβληματα. Αν παρεις τελικα την 480 ελπιζω να μην εχεις κανενα 500 psu...
doctorized Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Παρε μια καινουργια καρτα στα ιδια λεφτα. Δε λεω καλη η 480 σε επιδοσεις αλλα εχει τα γνωστα προβληματα. Αν παρεις τελικα την 480 ελπιζω να μην εχεις κανενα 500 psu... 850watt coolermaster εχω. Τι προβληματα εχουν οι 480?
Centurion Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 850watt coolermaster εχω. Τι προβληματα εχουν οι 480? Απ' όσο γνωρίζω (χωρίς να την έχω δουλέψει) είναι αρκετά ζεστές.
NEKROMA Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 850watt coolermaster εχω. Τι προβληματα εχουν οι 480? full ζεστη και θορυβος αν δεν σε ενοχλουν χτυπα την,μια msi480 εχω στα 860mhz με στοκ cooling και με waterblock τον 50eyro την ειχα 888 με χαμηλες θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.