Προς το περιεχόμενο

format

Dinorafa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω format αλλά δεν ξέρω αμα πρέπει να βρω όλα τα CD-DVD drivers Του Pc μου... Πείτε πως να κάνω Format...τα βήματα πείτε και τι θα χρειαστώ....

Δημοσ.

Θα χρειαστείς drivers για το pc σου... Αν μας έλεγες και από τι αποτελείται θα σου λέγαμε που να ψάξεις...

Για να κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού και να σου πούμε βήματα πρέπει να μας πεις και ποιο λειτουργικό θα πας να βάλεις... Αν και σε καθοδηγεί όποιο και να είναι αυτό...

Γίνε πιο συγκεκριμένος λοιπόν να πάρεις και συγκεκριμένες απαντήσεις

Δημοσ.

Θα χρειαστείς drivers για το pc σου... Αν μας έλεγες και από τι αποτελείται θα σου λέγαμε που να ψάξεις...

Για να κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού και να σου πούμε βήματα πρέπει να μας πεις και ποιο λειτουργικό θα πας να βάλεις... Αν και σε καθοδηγεί όποιο και να είναι αυτό...

Γίνε πιο συγκεκριμένος λοιπόν να πάρεις και συγκεκριμένες απαντήσεις

πως θα το μάθω αυτό για να γίνω ποιο συγκεκριμένως ? απο που το βλέπω γιατί είμαι λίγο άσχετος

Δημοσ.

Δηλαδή να τα πάρουμε ένα-ένα.

Για να μάθεις τη λειτουργικό αγόρασες δες το κουτί/συνοδευτικά του.

Ο H/Y σου είναι μεγάλο κουτί με ξεχωριστή οθόνη για ένα μικρό όλα σε ένα;;;

Δημοσ.

Ειναι μικρο κουτι ...εχω επεξεργαστη AMD Athlon 64 X2 5200+

CPU : NVIDIA GeForce 8400 GS

GENARAL : DDR2 size 2048 MB

RAM : 2 GB

exw ta Windows 7 Ultimate 64-bit

Δημοσ.

Αυτήν την στιγμή μπορείς να μπεις στα windows από αυτών;;

Αν ναι τρέξε το CPU-Z και πες μας τη λέει στην καρτέλα mainboard για να βρούμε το driver για το ιντερνέτ,γενικά τα 7 μπορούν να βρουν όλα τα driver Μόνα τους αλλά καλά είναι να έχεις αυτών του δικτύου γιατί αν τύχει να μην των βρει μόνο του δυσκολεύονται πολύ τα πράγματα.

Κατά τα άλλα απλά ξεκινάς με το DVD των 7 μέσα και ακολουθείς τα βήματα που σου λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...