anesperos13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Θελω επειδη το σπιτι ειναι μεΖονετα να βαλω τηλεφωνικη συσκευη κ στον πανω οροφο αλλα επειδη εχουμε cyta δε γινεται.. ο φιλος chrisxx μου πε για αναστροφη δικτυου.. γνωριΖει κανεις σχετικα; Ενας ηλεκτρολογος που εκανε την εγκατασταση του σπιτιου μου πε οτι μεσα στην κεντρικη τηλ πριζα εχει 4 ζευγαρια καλωδια. Και να παω να παρω μια πριζα με 2 εισοδους.. Και να δοκιμασουμε..
eddie-2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/409597-από-forthnet-σε-cyta/ κάποιοι εξηγούν πως γίνετε.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 στην ουσια οταν ανοιξεις το πριζακι βρισκεις πολλα καλωδια.η κανονικη συνδεσμολογια ειναι οτι ολα τα καλωδια ειναι ενωμενα μεταξυ τους ωστε να πηγαινει το τηλ παντου.οταν εχεις voip στην ουσια πρεπει να ανοιξεις το πριζακι και τα καλωδια που πανε στα αλλα πριζακια εσυ να τα βγαλεις απο το ματσο που ειναι ολα μαζι και να τα οδηγησεις στις εξοδους του ρουτερ.ειναι ακριβως η ιδια λογικη που ακολουθει καποιος οταν εχει isdn.απο εκει και περα το τι μπορεις να κανεις εξαρτατε απο το τι καλωδια και ποσα εχεις πισω απο καθε πριζακι.
Adawn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 παιδιά επειδή εγώ σαν μαλ**ας πληρώνω την Vodafone και έχω μόνο στην διάθεσή μου 5GB To μήνα, και απ'όσο έχω ακούσει η Cyta είναι πολύ οικονομική... επειδή ποτέ δεν ασχολήθηκα με το το Internet, παλιά θυμάμαι ότι για να έχεις Internet έπρεπε να έχεις σταθερό στο σπίτι και ενεργοποιούσαν το Internet πάνω στην γραμμή-αριθμό του τηλεφώνου.. εγώ όμως δεν έχω σταθερό εκεί που είναι η σχολή, έχω την υποδοχή , έχει ρε παιδί μου όπως κάθε σπίτι τα καλώδια ... με την Vodafone πληρώνω 30 Euro, και δεν είμαι τύπος που ασχολείται με ταινίες-παιχνίδια, στο περίπου τα 5GB είναι αρκετά, (τελευταίους 7-8 μήνες κάτω απο 80 ευρώ δεν ερχόταν επειδή ξεπέρναγα το όριο - τώρα οκ υπάρχει καλύτερη ενημέρωση και διακοπή αμα τα ξεπεράσεις...) έχω 2 συνδέσεις , το παλιό είναι 34-35 Random, το έχω 3 χρόνια περίπου...παλιά τόσο ήταν, το καινούργιο με αφορμή την σχολή το έχω κάπου 1 χρόνο και πληρώνω 30Ε, Σύνολο 65 κάθε μήνα... με λίγα λόγια ... μπορώ να έχω μόνο ADSL(Φοιτητικό 6 MBPS 14 Euro), χωρίς να έχω σταθερό σπίτι και να πληρώνω πάγιο 25Ε, γιατί έτσι μου πάει (14+25=39Ε), δεν συμφέρει... ΥΓ: http://diodos.gsrt.gr/Common/PackagesISP.aspx?isp=17&f=s , Ημμμμ? 10,3E...
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 αμα εχεις τα καλωδια τοτε εισαι μια χαρα.μπορεις να βαλεις ιντερνετ.τωρα αμα σου δωσουν και τηλ μαζι απλα δεν το χρησιμοποιεις. της vodafone ειναι ακριβο γιατι δεν ειναι adsl οποτε λογικο ειναι να πληρωνεις τοσα. τωρα για προγραμματα θα σε γελασω τι δινει η καθε εταιρεια αλλα υπαρχουν διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.