Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε Acer Aspire 6530.

huli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω ένα Acer Aspire 6530 το οποίο κατά την διάρκεια του BIOS update(σε windows7) και ενώ σχεδόν τέλειωνε το update κόλλησε για αρκετή ώρα(δεν ανταποκρινόταν καμία λειτουργία του) και έσβησε. Όταν πήγα να το ανάψω, ενώ ανάβει το λαμπάκι το όποιο δείχνει ότι είναι συνδεμένο το τροφοδοτικό, δεν κάνει τίποτα. Το laptop τελευταία ζεσταινόταν πολύ (κυρίως η CPU) και έσβηνε. Υπάρχει περίπτωση να κάηκε η CPU και να μην έχει σχέση με το BIOS update?.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Οταν παταμε FN+ESC και το Power, πρεπει καποια στιγμη να αναβοσβηνει το LED του Power on?.

Αναβει μονο το LED που διχνει οτι ειναι συνδεμενο το τροφοδοτικο και τιποτα αλλο, ουτε το LED για την φορτιση της μπαταριας.Οταν παταω το Power on(χωρις FN+ESC) δεν κανει τιποτα, ειναι τελειως νεκρο.

Δημοσ.

Αντιπροσωπία μόνο φίλε μου.. Απ'οτι καταλαβαίνω εγώ ο επεξεργαστής σου σταμάτησε από θερμοκρασία πριν ολοκληρωθεί το Bios Update.. είσαι λοιπόν αν κατάλαβα καλά στην ουσία χωρίς Bios,και αν συμβαίνει αυτό δεν θα λειτουργήσει μέχρι να γίνει αποκατάσταση..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι.Αλλαξα το chip του Bios, και αυτο που κανει τωρα ειναι να αναβουν για λιγο τα LEDακια να ακουγεται για λιγο ο σκληρος και σβηνει.Το κανει ειτε με το τροφοδoτικο, ειται μονο με την μπαταρια.Καμοια γνωμη τι φταιει?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...