Προς το περιεχόμενο

Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων 10-8-2011

G.U.S+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όλο κλαίνε... Οι φίλαθλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ναι, εγώ σαν απλός φίλαθλος κλαίω για την κατάντια του Ελληνικού αθλητισμού και το "ποδοσφαιρικό" δημιούργημα των Μαρινάκη-Μπέου και λοιπών.

Όλοι οι υπόλοιποι, κυρίως οπαδοί των Ολυμπιακών, μπορείτε να πάτε να χαρείτε όσο θέλετε.

Δεν μου απάντησες όμως και έχω μείνει με την απορία.

Θα το εκλάβω λοιπόν ως τυπογραφικό λάθος το προηγούμενο σχόλιο σου για κελαηδισμάτα και τιτιβίσματα. ^_^

Επίσης, μπορεί επιτέλους κάποιος να μου εξηγήσει, πως ο Μαρινακης που είναι χτεσινός στο ποδόσφαιρο, έγινε ο βασιλιάς της παράγκας και φταίχτης για όλη την κατάντια του Ελληνικού αθλητισμού μέσα σε λίγους μήνες? Αν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο πρέπει να του δώσουν βραβείο. :lol:

Τέλος αν θες την γνώμη μου, το πρωτάθλημα φέτος (και για 1-2 χρονάκια ακόμα) θα είναι το ποιο καθαρό των τελευταίων δεκαετιών, μιας και με όλο το σούσουρο που έχει γίνει με τα στημένα δύσκολα κάποιος θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο του παρελθόντος...

Κρίμα πάντως που δεν θα να είναι και τόσο ανταγωνιστικό μιας και ο Παναθηναϊκός θα είναι όπως φαίνεται ανύπαρκτος φέτος...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μου απάντησες όμως και έχω μείνει με την απορία.

Θα το εκλάβω λοιπόν ως τυπογραφικό λάθος το προηγούμενο σχόλιο σου για κελαηδισμάτα και τιτιβίσματα. ^_^

Η αδυναμία σου να καταλάβεις είναι και αυτό που σε κάνει φίλαθλο/οπαδό του Ο.Σ.Φ.Π. υποθέτω. Αδυνατώ/αδιαφορώ να αναλύσω περαιτέρω την φράση «Διότι οι συνεργάτες του στο οργανωμένο παρα-ποδόσφαιρο, πήραν τις εγγυήσεις τους, είδαν να γίνονται πράξη και δεν θα κελαηδήσουν».

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα αν μου επιτρέπεις, όταν θες να πεις την άποψη σου για κάτι που δεν είσαι σίγουρος, να το ψάχνεις λίγο περισσότερο.

Έτσι θα έχεις και επιχειρήματα για να μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που θες να πεις, αλλά και δεν θα μπορεί κάποιος να σε φέρει σε δύσκολη θέση όπως τώρα.

Δημοσ.

firewalker εγω σε προειδοποιησα στην προηγουμενη σελιδα παντως :devil:

Τελος παντων βαζω +1 στο απο πανω ποστ και υποκλινομαι.

Δημοσ.

Κι όλο κλαίνε τα βαζελάκια...

μου αρεσει που το παιζεις και υπερμαχος της εξυγιανσης. :mrgreen:

πως ο Μαρινακης που είναι χτεσινός στο ποδόσφαιρο

δεν ειναι χτεσινος στην λαμογια ομως.και αυτο απο μονο του αρκει.

εκτος και αν εγινε αυτος που εγινε,με την σκληρη δουλεια και τον ιδρωτα του στην πιο τιμια και αδιαφθορη χωρα της ευρωπης.

Δημοσ.

δεν ειναι χτεσινος στην λαμογια ομως.και αυτο απο μονο του αρκει.

εκτος και αν εγινε αυτος που εγινε,με την σκληρη δουλεια και τον ιδρωτα του στην πιο τιμια και αδιαφθορη χωρα της ευρωπης.

Αυτό θα μπορούσες να το πεις για όλους τους επιχειρηματίες παγκοσμίως. Όπως επίσης θα μπορούσες να πεις και για όλους τους πολιτικούς ότι είναι διεφθαρμένοι και για όλους τους αστυνομικούς ότι είναι μπάτσοι και για όλους τους δημοσιογράφους ότι είναι υποκινούμενοι και πάει λέγοντας.

Έτσι όμως τα ισοπεδώνεις όλα και στο τέλος γίνεσαι γραφικός...

Δημοσ.

Αυτό θα μπορούσες να το πεις για όλους τους επιχειρηματίες παγκοσμίως. Όπως επίσης θα μπορούσες να πεις και για όλους τους πολιτικούς ότι είναι διεφθαρμένοι και για όλους τους αστυνομικούς ότι είναι μπάτσοι και για όλους τους δημοσιογράφους ότι είναι υποκινούμενοι και πάει λέγοντας.

Έτσι όμως τα ισοπεδώνεις όλα και στο τέλος γίνεσαι γραφικός...

αυτη την στιγμη ομως το λεω για τον Μαρινακη.ελεγες;

Δημοσ.

Το στρουθοκαμηλίζειν εστί φιλοσοφείν; Το δίδυμο Πατέρας - Αγαπούλας μας λέει κάτι ή αυτά τα λίγα έστω που βγήκαν στη φόρα τα περνάμε στο ντούκου;

Ας χώσουν μέσα πρώτα τον Πατέρα και τον Ι5 γιό-ανεψιό των Χόμπιτς, που με τα λεφτά που έβγαλε από το στοίχημα έβαλε το σόι του στην ΠΑΕ Παο ( 10 μύρια έβαλαν οι κοντοί τότε, κανά 2 πρέπει να πήρε ο Νασίφ και τα υπόλοιπα πρέπει να πήγαν σε Τανατζήδες, Πηλοίδηδες, άντε και καμία μεταγραφή) και μετά να μιλήσουμε για όσα καθαρτικά θέτε.

συνηθιζεται αυτο οταν λες συνεχεια την αληθεια,την οποια ομως κανεις δεν θελει να ακουσει.

Πές τα ρε Ιησού. Επιτέλους ξανακατέβηκες επί γης...

Δημοσ.

το ξερω.

συνηθιζεται αυτο οταν λες συνεχεια την αληθεια,την οποια ομως κανεις δεν θελει να ακουσει.

Sorry φιλε μου αλλά ποτέ κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά όταν λες οτι ο Μαρινακης, μέσα στους λίγους μήνες ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, έγινε ο βασιλιάς της παράγκας και ευθύνεται για όλα τα δεινά του ελληνικού αθλητισμού, επειδή είναι επιχειρηματίας...

Δημοσ.

Το στρουθοκαμηλίζειν εστί φιλοσοφείν; Το δίδυμο Πατέρας - Αγαπούλας μας λέει κάτι ή αυτά τα λίγα έστω που βγήκαν στη φόρα τα περνάμε στο ντούκου;

Ας χώσουν μέσα πρώτα τον Πατέρα και τον Ι5 γιό-ανεψιό των Χόμπιτς, που με τα λεφτά που έβγαλε από το στοίχημα έβαλε το σόι του στην ΠΑΕ Παο ( 10 μύρια έβαλαν οι κοντοί τότε, κανά 2 πρέπει να πήρε ο Νασίφ και τα υπόλοιπα πρέπει να πήγαν σε Τανατζήδες, Πηλοίδηδες, άντε και καμία μεταγραφή) και μετά να μιλήσουμε για όσα καθαρτικά θέτε.

Πές τα ρε Ιησού. Επιτέλους ξανακατέβηκες επί γης...

αν κρινω απο το γεγονος οτι απο τον μαρινακη πας στον πατερα,μαλλον εφτασα σε εκεινο το σημειο οπου η αληθεια οχι μονο δεν γινεται αποδεκτη,αλλα αρχιζει να γινεται και ενοχλητικη.

γραφικες αντιδρασεις δηλαδη. :rolleyes:

Sorry φιλε μου αλλά ποτέ κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά όταν λες οτι ο Μαρινακης, μέσα στους λίγους μήνες ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, έγινε ο βασιλιάς της παράγκας και ευθύνεται για όλα τα δεινά του ελληνικού αθλητισμού, επειδή είναι επιχειρηματίας...

εγω δεν ειπα τιποτα απολυτως οτι ο μαρινακης φταιει για ολα τα δεινα του ποδοσφαιρου.το μονο που λεω οτι οπως πηρε αμεσως τον ολυμπιακο,ετσι αμεσως εκανε και τα κονε του με την παραγκα.

δεν ειναι δηλαδη καποιος ασχετος με την λαμογια,ο οποιος θα επρεπε να περιμενει χρονια ολοκληρα ωστε να μπει στο κυκλωμα με τα στημενα και να αρχισει τα δικα του μεγαλεπιβολα σχεδια για την ομαδα του.

το κανε μαζι με τον πατερα αφου εινα φιλοι και συνγεργατες και στρωσανε καποιο σχεδιο να επωφεληθουν και οι δυο ομαδες στα επομενα χρονια ,αλλα στην πορεια πιθανοτητα τους εκανε χαλαστρα ο βαρδινογιαννης η απλως τα τσουγκρισανε;

σιγουρα.

got it?

Δημοσ.

εγω δεν ειπα τιποτα απολυτως οτι ο μαρινακης φταιει για ολα τα δεινα του ποδοσφαιρου.το μονο που λεω οτι οπως πηρε αμεσως τον ολυμπιακο,ετσι αμεσως εκανε και τα κονε του με την παραγκα.

δεν ειναι δηλαδη καποιος ασχετος με την λαμογια,ο οποιος θα επρεπε να περιμενει χρονια ολοκληρα ωστε να μπει στο κυκλωμα με τα στημενα και να αρχισει τα δικα του μεγαλεπιβολα σχεδια για την ομαδα του.

το κανε μαζι με τον πατερα αφου εινα φιλοι και συνγεργατες και στρωσανε καποιο σχεδιο να επωφεληθουν και οι δυο ομαδες στα επομενα χρονια ,αλλα στην πορεια πιθανοτητα τους εκανε χαλαστρα ο βαρδινογιαννης η απλως τα τσουγκρισανε;

σιγουρα.

got it?

Το να τον κατηγορείς για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες έξω από το ποδόσφαιρο και να τον λες λαμόγιο δεν στέκει, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε.

Να μου πεις ότι επειδή είναι φίλος με τον Μπεο μπήκε στο κλήμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ποιο εύκολα, αυτό να το δεχτώ ευχαρίστως.

Επίσης χαίρομε που από ότι κατάλαβα διαφωνείς με κάποιους γραφικούς παναθηναϊκούς εδώ μέσα που λένε ότι ο Μαρινάκης είναι ο αρχηγός της παράγκας και αυτός ευθύνεται για όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...