Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα που να έχω καταχωρίσει κάποια ονόματα κατά τη διαρκια της κατασκευής του προγράμματος και μετά να είναι σαν την αρχική της google δηλαδή να πατάς το όνομα και να σου βγάζει τις πληροφορίες για το όνομα. επειδή πρώτη φορά θα το δοκιμάσω θέλω να με βοηθήσετε με την επιλογή προγράμματος η γλώσσα προγραμματισμού όπως και να λέγετε και από που να το κατευασω. ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 μπωρεις με την visual basic αλλα θελει κοπο
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μπορείς και με html δηλαδή πραγματικά κάτι σαν το google που θέλει λιγότερο κόπο.
dimitrisOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 αυτο πως θα το κανω; πρωτα ψαξε στο wiki
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι Mysql-PHP-Html βάζεις τα δεδομένα στην database με την php τα ανακαλείς και με την html-css διαμορφώνεις την σελίδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.