Fotis1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας! Σήμερα εκγατέστησα στο ubuntu το gnome3! Έκανα ένα restart για μπουν όλες οι ενημερώσεις και πάω να βάλω το κοδικό μου να μπώ μέσα και δεν με άφηνε μου έλεγε ''Faild load session'' Κάποια ιδέα; Πώς μπορώ να το φτιάξω! Το Ubuntu τρέχει πάνω σε VmWare Workstation 7.1.4 Ευχαριστώ!
twiner Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το gnome 3 θέλει 3d επιτάχυνση. *πριν το login άλλαξε το session σε κάτι διάφορο του gnome3. (π.χ. fallback mode) *βρες πώς ενεργοποιείται το hardware acceleration στο vmware.
Fotis1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το gnome 3 θέλει 3d επιτάχυνση. *πριν το login άλλαξε το session σε κάτι διάφορο του gnome3. (π.χ. fallback mode) *βρες πώς ενεργοποιείται το hardware acceleration στο vmware. Όταν λες πριν το login;; το gnome 3 θέλει 3d επιτάχυνση. *πριν το login άλλαξε το session σε κάτι διάφορο του gnome3. (π.χ. fallback mode) *βρες πώς ενεργοποιείται το hardware acceleration στο vmware. Αν ενοείς εκεί που λέει Display/3DGraphics(accelerate 3D graphics) Το έχω ενεργοποιήση αλλα δεν έγινε τίποτα!
twiner Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 πριν το login = πριν βάλεις τον κωδικό σου για να μπεις.
Fotis1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 πριν το login = πριν βάλεις τον κωδικό σου για να μπεις. να πατήσω F2 δηλαδή για να μπώ..;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.