Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση PC 200-220 ευρω.

krinos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλο ειναι την πρωτη φορα να σε βοηθησει καποιος φιλος σου που εχει εμπειρια. Ετσι ωστε να μαθεις τα βασικα, αλλα και να εξοικειωθεις με το σπορ :D

Δημοσ.

Κατι αλλο επισης που θα ηθελα να μαθω ειναι αν τα βιβλιαρακια που θα υπαρχουν μεσα στα κουτια θα με βοηθησουν στην εγκατασταση και αν οι οδηγιες ειναι στα ελληνικα γιατι ενταξει ξερω καπως αγγλικα αλλα οχι και επιστημονικες ορολογιες κτλπ....

Καλο ειναι την πρωτη φορα να σε βοηθησει καποιος φιλος σου που εχει εμπειρια. Ετσι ωστε να μαθεις τα βασικα, αλλα και να εξοικειωθεις με το σπορ :D

φιλε duffyduck δηλαδη λες... αν προσπαθησω μονος μου ισως δυσκολευτω ?.... Απο οτι καταλαβα σε ολους τους οδηγους που διαβασα εως τωρα αυτο που πρεπει να δωσω μεγαλυτερη προσοχη ειναι να μην κανω δυνατες κινησεις ιδιαιτερα οταν βαζω το cpu στο socket.

Δημοσ.

manual στα ελληνικα? χλωμο το κοβω. απο αυτα που λες, φτιαξτο σιγουρα με καποιο φιλο σου που να εχει εμπειρια απο υπολογιστες (καλη γνωση σε hardware - οχι καποιο αδαη). το λεω αυτο για να αποφυγεις οποια δυσαρεστη κατασταση, που θα προκυψει.

τιποτα δεν κουμπωνει με το ζορι στο εσωτερικο του υπολογιστη (με σπανιες εξαιρεσεις σε ειδικου τυπου περιπτωσεις - αυτο μαλλον παλιοτερα, οχι πια)

Δημοσ.

απο αυτα που λες, φτιαξτο σιγουρα με καποιο φιλο σου που να εχει εμπειρια απο υπολογιστες (καλη γνωση σε hardware - οχι καποιο αδαη). το λεω αυτο για να αποφυγεις οποια δυσαρεστη κατασταση, που θα προκυψει.

τιποτα δεν κουμπωνει με το ζορι στο εσωτερικο του υπολογιστη (με σπανιες εξαιρεσεις σε ειδικου τυπου περιπτωσεις - αυτο μαλλον παλιοτερα, οχι πια)

ok θα προσπαθησω να φερω ενα φιλο μου με εμπειρια ο οποιος ειναι δυσκολο να ερθει (διοτι τωρα το καλοκαιρακι μενει λιγο μακρια :P) αλλα αν δεν ερθει ή θα αρχισω σιγα σιγα μονος μου να πειραματιζομαι ή που θα καταφυγω σε κανα τεχνικο ετσι πως το κοβω.

αλλα μαλλον θα αρχισω να πειραματιζομαι και με προσοχη φυσικα αν γινει κατι τετοιο . :D

Δημοσ.

Εχω μια ιδεα... τι λετε την ημερα που θα μου στειλουνε τα πραγματα για το pc να προσπαθησω να λυσω το pc μονος μου και να ξανα βαλω τα παλια πανω να δω αν δουλευει, σαν δοκιμη, πριν βαλω τα καινουργια και κανω καμια βλακια :P. Συμβουλευστε με please :P

Επισης αν το κανω αυτο θα χρειαστει μετα να ξανα βαζω τπτ drivers για μητρικη και cpu?

Ακομα θα χρειαστει να ξανα βαλω θερμοαγωγιμη παστα στη cpu και αν ναι θα περιεχει το κουτι του νεου επεξεργαστη ή θα πρεπει να αγορασω ???

Δημοσ.

Εχω μια ιδεα... τι λετε την ημερα που θα μου στειλουνε τα πραγματα για το pc να προσπαθησω να λυσω το pc μονος μου και να ξανα βαλω τα παλια πανω να δω αν δουλευει, σαν δοκιμη, πριν βαλω τα καινουργια και κανω καμια βλακια :P. Συμβουλευστε με please :P

Δεν είναι άσχημη ιδέα :P

Επισης αν το κανω αυτο θα χρειαστει μετα να ξανα βαζω τπτ drivers για μητρικη και cpu?

Ακομα θα χρειαστει να ξανα βαλω θερμοαγωγιμη παστα στη cpu και αν ναι θα περιεχει το κουτι του νεου επεξεργαστη ή θα πρεπει να αγορασω ???

Drivers όχι αλλά θερμοαγώγιμη ναι...

Θερμοαγώγιμη αν δεν έχεις παραγγείλει και ψύχτρα δεν θα έχεις για να βάλεις στον παλιό... Μια και η μαμά ψύχτρες έχουν την ποσότητα που χρειάζεται πάνω τους...

Αν έχεις παραγγείλει ψύχτρα θα έχει ένα σωληνάριο μέσα με 2 γραμμάρια περίπου...

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημη ιδέα :P

Drivers όχι αλλά θερμοαγώγιμη ναι...

Θερμοαγώγιμη αν δεν έχεις παραγγείλει και ψύχτρα δεν θα έχεις για να βάλεις στον παλιό... Μια και η μαμά ψύχτρες έχουν την ποσότητα που χρειάζεται πάνω τους...

Αν έχεις παραγγείλει ψύχτρα θα έχει ένα σωληνάριο μέσα με 2 γραμμάρια περίπου...

Εχω παραγγειλει και την ψυχτρα.... Δηλαδη θα με φτασει να βαλω απο 2 φορες? μια να ξανα στησω το παλιο συστημα και μια το νεο?

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει και την ψυχτρα.... Δηλαδη θα με φτασει να βαλω απο 2 φορες? μια να ξανα στησω το παλιο συστημα και μια το νεο?

Ναι θα σε φτάσει και θα σου περισσέψει... Βάζεις πολύ μικρή ποσότητα πάνω στον επεξεργαστή. Οσο είναι μία μικρή φακή φαντάσου...

Δημοσ.

ναι και μετα το απλωνω σε ολο το cpu πανω σωστα?

Ή το απλώνεις σε όλο το cpu ή απλά τοποθετείς την ψύχτρα πάνω...

Δες ένα οδηγό εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Ή το απλώνεις σε όλο το cpu ή απλά τοποθετείς την ψύχτρα πάνω...

Δες ένα οδηγό εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

ok.Τον οδηγο αυτον τον εχω διαβασει αλλα thanks :D μεχρι και ενα βιντεακι ειχα βρει καπου και ειδα ολο το στησιμο.

Δημοσ.

ok.Τον οδηγο αυτον τον εχω διαβασει αλλα thanks :D μεχρι και ενα βιντεακι ειχα βρει καπου και ειδα ολο το στησιμο.

Κοίτα όλα τα στησίματα είναι τα ίδια... Η μόνη διαφορά που θα δεις να υπάρχει θα είναι στο να συνδέσεις το front panel του κουτιού σου πάνω στη μητρική... Αλλά εκεί απλά ανοίγεις το Manual Της μητρικής και σου έχει εικόνες που μπαίνει το κάθε τι... Δεν είναι τίποτα το φοβερό...

Δημοσ.

Κοίτα όλα τα στησίματα είναι τα ίδια... Η μόνη διαφορά που θα δεις να υπάρχει θα είναι στο να συνδέσεις το front panel του κουτιού σου πάνω στη μητρική... Αλλά εκεί απλά ανοίγεις το Manual Της μητρικής και σου έχει εικόνες που μπαίνει το κάθε τι... Δεν είναι τίποτα το φοβερό...

Ναι.. επισης και κατι αλλο που εμενα με φοβιζει λιγακι ειναι ολα αυτα τα καλωδια που πρεπει να συνδεσω.. τροφοδοσιας κτλπ.... πανω στη μητρικη σε αυτο το θεμα δεν εχω ψαχτει και πολυ..........

Δημοσ.

Ναι.. επισης και κατι αλλο που εμενα με φοβιζει λιγακι ειναι ολα αυτα τα καλωδια που πρεπει να συνδεσω.. τροφοδοσιας κτλπ.... πανω στη μητρικη σε αυτο το θεμα δεν εχω ψαχτει και πολυ..........

Το 24πινο είναι που και να θες να το βάλεις ανάποδα δε θα μπει...

Το 8πινο στην μητρική

Και το εξάπινο στην κάρτα γεφικών ή τα 6πινα (Δεν θυμάμαι ποια έχεις τώρα)

Αλλά σου είπα ανεβάζεις 2 φώτο εδώ και σου λέω ή εγώ ή κάποιος άλλος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...