krinos21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Απο τις χοντρες?? οχι LCD Ακυρο Αχ δεν ξερω γιατι τοτε το ειχα δωσει το pc για επισκευη και ειχε καει η παλια οπως και αλλα πραγματα ειχαν καει και τα αλλαξαν.Δεν ξερω αν κανει η ψυχτρα. H Κάρτα που έχεις δεν σε καλύπτει; Και μέχρι πόσα δίνεις για κάρτα; Ε να φανταστεις με το υπαρχον συστημα επαιξα και το crysis 2 με πολυ λιγα fps αλλα οκ παιζει.Την καρτα δεν θα την εβαζα ξεχωριστα απο το budget για αυτο δεν υπαρχει και προβλημα να μεινω με την ιδια.
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Με την οθόνη που έχεις και την ανάλυση που παίζεις μια χαρά πρέπει να είναι... Μάζεψε αργότερα κανένα μετρητό να το βάλεις στην άκρη να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις... 1) Για τα μάτια σου μια οθόνη της ανθρωπιάς 2) Και μια κάρτα να την στηρίξει... Τώρα μείνε ώς έχεις
krinos21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Με την οθόνη που έχεις και την ανάλυση που παίζεις μια χαρά πρέπει να είναι... Μάζεψε αργότερα κανένα μετρητό να το βάλεις στην άκρη να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις... 1) Για τα μάτια σου μια οθόνη της ανθρωπιάς 2) Και μια κάρτα να την στηρίξει... Τώρα μείνε ώς έχεις Ok συμφωνω . Πρεπει να μαθω βεβαια αν κανει η ψυχτρα μου σε αυτο το CPU ωστε μην αγοραζω αλλη ... αν δεν κανει βεβαιως θα παρω την ψυχτρα που προτεινες .!
driftingcris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ok συμφωνω . Πρεπει να μαθω βεβαια αν κανει η ψυχτρα μου σε αυτο το CPU ωστε μην αγοραζω αλλη ... αν δεν κανει βεβαιως θα παρω την ψυχτρα που προτεινες .! Αν ειναι η απλη της intel δεν κανει με την καμια
krinos21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αν ειναι η απλη της intel δεν κανει με την καμια Να μια φοτο που ισως σας διευκολυνει. : http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc01387c.jpg/ τελικα τι λετε για τη ψυχτρα ?
krinos21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν κάνει από ότι βλέπω... ok thanks.Θα το ανακαλυψω μονος οταν ερθει η ωρα.Εγω λεω να παρω και την ψυχτρα.Ειναι καλη για overclock? Απο οτι καταλαβα συμφερει να τα παραγγειλω απο το visionstudio ολα ε?
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ναι σε συμφέρει... Για νορμάλ overclock ναι είναι οκ... Αν ψάχνεις παραπάνω πράγματα πας σε άλλη κατηγορία ψύχτρας
krinos21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ναι σε συμφέρει... Για νορμάλ overclock ναι είναι οκ... Αν ψάχνεις παραπάνω πράγματα πας σε άλλη κατηγορία ψύχτρας ok σας ευχαριστω παρα πολυ σημερα κιολας θα κανω την παραγγελια
duffyduck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 το θεμα ειναι θα μπορεσεις να το στησεις το νεο μηχανημα?
krinos21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 το θεμα ειναι θα μπορεσεις να το στησεις το νεο μηχανημα? Φιλε διαβασα μερικους οδηγους , ειναι η πρωτη φορα βεβαια, εγω το μονο που εχω κανει μονος ειναι να βαλω αλλη καρτα γραφικων και ram μονο.Αλλα δεν ξερω και παλι φοβαμαι να αλλαξω μητρικη και Cpu ... ισως φωναξω ενα φιλαρακι με εμπειρια αλλα ειναι λιγο δυσκολο αυτο εσυ τι λες ? Να προσπαθησω μονος ?
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Φιλε διαβασα μερικους οδηγους , ειναι η πρωτη φορα βεβαια, εγω το μονο που εχω κανει μονος ειναι να βαλω αλλη καρτα γραφικων και ram μονο.Αλλα δεν ξερω και παλι φοβαμαι να αλλαξω μητρικη και Cpu ... ισως φωναξω ενα φιλαρακι με εμπειρια αλλα ειναι λιγο δυσκολο αυτο εσυ τι λες ? Να προσπαθησω μονος ? Δεν είναι και κάτι δύσκολο και κάποια στιγμή καλό είναι να μάθεις και να "γνωριστείτε" και με τον υπολογιστή σου... Οπου κολλήσεις ποστάρεις φώτο εδώ και σε βοηθάμε... Κάνε μία προσπάθεια δεν είναι τίποτα το τρομερό
krinos21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν είναι και κάτι δύσκολο και κάποια στιγμή καλό είναι να μάθεις και να "γνωριστείτε" και με τον υπολογιστή σου... Οπου κολλήσεις ποστάρεις φώτο εδώ και σε βοηθάμε... Κάνε μία προσπάθεια δεν είναι τίποτα το τρομερό Ναι αυτο λεω και γω.Και επισης θελω να ρωτησω 2 πραγματακια αν γινεται ....Καλο ειναι να κανω φορματ οταν μπουν τα πραγματα πανω σωστα?Και με το νεο συστημα καλυτερο λειτουργικο για μεγαλυτερες επιδοσεις ειναι τα win7 64 bit? Τωρα εχω τα 32 bit για αυτο ρωταω...
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι αυτο λεω και γω.Και επισης θελω να ρωτησω 2 πραγματακια αν γινεται ....Καλο ειναι να κανω φορματ οταν μπουν τα πραγματα πανω σωστα?Και με το νεο συστημα καλυτερο λειτουργικο για μεγαλυτερες επιδοσεις ειναι τα win7 64 bit? Τωρα εχω τα 32 bit για αυτο ρωταω... ναι και ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.