Dark_son20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 για να μη καθυστερείς. αν δεν έχεις έχει web banking πάρε τους αύριο τηλέφωνο να σου δώσουν τον τετραψήφιο
dava Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 για να μη καθυστερείς. αν δεν έχεις έχει web banking πάρε τους αύριο τηλέφωνο να σου δώσουν τον τετραψήφιο αυριο ειναι κυριακη
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τα τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πιστωτικών καρτών είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτά αν σε κλέψουν δηλαδή βραδυ παρασκευής θα περιμένεις τη δευτερα να κλήσεις την κάρτα?
dava Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τα τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πιστωτικών καρτών είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτά αν σε κλέψουν δηλαδή βραδυ παρασκευής θα περιμένεις τη δευτερα να κλήσεις την κάρτα? νομιζα ενοουσες να παρω στη τραπεζα...τα κεντρικα εννοειται οτι ειναι ανοιχτα... θα παω αυριο απο τη τραπεζα να ρωτησω...,αλλα δε ξερω τι ακριβως να ζητησω..τον κωδικο απο το paypal να τους πω?
salazar1991 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Παιδια εβγαλα και εγω σημερα καρτα.Ρωτησα την υπαλληλο πως την ενεργοποιω και μου ειπε οτι ειναι ηδη ενεργοποιημενη.Μπαινω στο winbank και προσπαθω να αλλαξω το οριο αλλα δε γινεται.Μηπως πρεπει με καποιο τροπο να ενεργοποιησω τις υπηρεσιες winbank με καποιο τροπο??(εκανα login με τα στοιχεια που μου εδωσαν).EDIT:Επειδη ειμαι κ ασχετος η χρεωστικη ειναι αυτη ???Link
dava Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 χτες εκανα και τη πρωτη μου αγορα...ολα κομπλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.