Προς το περιεχόμενο

τι χρειαζομαι για paypal?

dava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιο εγγραφο που να λεει το αφμ σου, λογαριασμο τηλ ή δεη που να λεει τη διευθυνση σου...

ok ευχαριστω....επειδη δεν εχω καποιο λογαριασμο μαζι μου θα παω να βγαλω το εγγραφο που λεει το ΑΦΜ μου...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά εγω όταν έβγαλα τη χρεωστικη δηλωσα διεύθυνση το πατρικό μου. Στο PayPal όμως θέλω να δηλώσω εκείνη που μένω με ενοικιο, θα έχω πρόβλημα?

android.png

Δημοσ.

ok ευχαριστω....επειδη δεν εχω καποιο λογαριασμο μαζι μου θα παω να βγαλω το εγγραφο που λεει το ΑΦΜ μου...

Μη μπλεκεις με εφορια πηγαινε σε κεπ και ζητα μια φορολ.ενημεροτητα!

Δημοσ.

kαλημερα,σημερα θα παω στη τραπεζα για το λογαριασμο..πρωτα ομως επειδη μπερδευτηκα,ποια απο τις 2 πρεπει να ζητησω για paypal?

http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id=239792&nt=96&lang=1

http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=297656&lang=1&nt=96%20&sid=

απο οτι καταλαβα η electron εχει καποιες μηνιεες χρεωσεις ή κανω λαθος?

Δημοσ.

τον εφτιαξα το λογαριασμο και μου εδωσε απλη για ΑΤΜ...μπορω να τη χρησιμοποιησω μου ειπε για paypal...θα παω να καταθεσω το απογευμα 5Ε για να ενεργοποιηθει το paypal...

επισης εφτιαξα λογαριασμο paypal αλλα μου εβγαλε αυto στη photo και εχω κολλησει.. ποιο να πατησω?

σημειωση.μπηκα στο paypal.gr..μηπως πρεπει να μπω στο .com?

Δημοσ.

τελικα το εφτιαξα το account αλλα μου βγαζει σφαλμα οτι δεν εγινε δεκτη η καρτα,μαλλον επειδη ειναι αδεια απο Ευρω...αν βαλω το σαββατο 5Ε μεσω ΑΤΜ θα μπορω να την ενεργοποιησω κανονικα?

κατατοπιστε με αμα μπορειτε γιατι μου εχει σπασει τα νευρα η μαλακια..

Δημοσ.

Και ποιος φταίει που του έσπασαν τα νεύρα ενώ έχουμε πει ότι χωρίς να έχεις κανει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, δεν έχει νόημα να πας να γραφτείς/ολοκληρώσεις την διαδικασία, οπότε να περιμένεις?????? Ρητορικό το ερώτημα.

Πήγαινε ΠΡΏΤΑ και βάλε χρήματα (έχεις πάρει κιόλας το pin της κάρτας για το ΑΤΜ? αν όχι, κατάθεση από το ταμείο μόνο) και ΜΕΤΑ θα γίνει η διαδικασία με το 1,5Ε που λέγαμε - και ΜΕΤΑ θα συμπληρώσεις και τον 4ψήφιο που λέγαμε για να γίνεις verified - και μετά, καλές αγορές.

Δημοσ.

λοιπον αυριο θα παω να καταθεσω σε ενα online ATM ωστε να το ενεργοποιησω...ευχαριστω για τη βοηθεια..

Δημοσ.

εκανα τη καταθεση και ενεργοπιηθηκε κανονικα η καρτα...

εχω καποιες αποριες ομως..

1.πρεπει να κανω και add bank account??

στο paypal balance λεει 0,0Ε,αφου με χρεωσε 1,5Ε απο τα 5Ε που εβαλα δε θα πρεπε να λεει 3,5Ε??

ευχαριστω...

Δημοσ.

1.όχι αναγκαία για λογαριασμό τραπέζης. κατά κύριο λόγο οι πωλητές το κάνουν

2. όχι δεν μπορεί να δει το υπόλοιπο στη τράπεζα σου.

απλά σου λέει το υπόλοιπο σου αν έχεις θετικό από κάποια πώληση ktlp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...